Sandviç - Kanepeler Bebişim52'nin Kumrusu-Sosislisi-Resimli

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
biraz önce iftar için yaptım.hastayken cnm herşey çekiyo bide oruç tutunca dayanamadım yaptım bende.biz çok beğendik.inşallah sizde beğenirsiniz.

patates.kabak.patlıcan.kızartması ile servis yapılabilir.1 bardakta ayranı hazır tutun.sıcak olarak afiyetle yiyin.

istediğiniz kadar sosis
1 yemek kaşığı salça
pulbiber
nane
tuz
sıvıyağ
çeyrek ekmek

sosisleri verevine yuvarlak olarak kesin.sonra küçük bir tencerede 1 kaşık salcayı biraz suyla eritip üzerine biraz sıvıyağ baharat ve tuz atıp pişirin.salçayı karıştırarak pişirin.üstüne kesilen sosisleride katıp ağzı kapalı olarak sosislerin şişmesini bekleyin.pişince ocaktan alıp çeyrek ekmeğe kaşıkla koyup patates ve diğer kızartmalarla süsleyip yanına bir bardak ayranla servis yapın.
afiyet olsun.

dscf4502i.jpg

dscf4503.jpg

dscf4508a.jpg

Çok leziz görünüyor canım , ellerine sağlık :1hug: Ben de denicem bunu , hiç yapmamıştım açıkçası .. 1 yıldır evliyim kocişceğizim hiç kumru yemedi benim:kedi: Yapıyım da yesin , yarasın ona opuyorumnanaktan

ayyyy bu tam bizlik yawww ellerine sağlık şekerim çok hoş görünüyo

cnmm ya sosisi sadece yagda kızartınca hiç sevmiyorum..ama böyle bayılıyorummmm valla gece gece cnm istediii:)nişana bi ay kala yemek yemiyeyeim diye sıkıyorum dişimi ama bu tariflerin koymuyoki cnm yaa:)ellerine sglkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bacıların bacısı tatlışım benm:)

cokacimcoookellerine saglik canim benim nefis görünüyocokacimcoook

seninkilerinin yanında neki çok teşekkür ederim hayatım

cnmm ya sosisi sadece yagda kızartınca hiç sevmiyorum..ama böyle bayılıyorummmm valla gece gece cnm istediii:)nişana bi ay kala yemek yemiyeyeim diye sıkıyorum dişimi ama bu tariflerin koymuyoki cnm yaa:)ellerine sglkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bacıların bacısı tatlışım benm:)

ayyyyyyyyy yerim seni ben o kumru yerine aşkhitom
kocişine yaparsın hep
Şeniz
Ben sosis sevmiyorum yaaa mafoldumben
Ama patatesler ve garnitürler süper görünüyo sositososito

sende kızartma yapıp yersin birtanem afiyet olsun

sahurda sosisi yapıyım dedim kızartmaları deill ağır mı gelir

yok gelmez cnm kızartmada yapcan sandıydım

Back
X