Bebişim olmuyor dr önerebilirmisiniz

seyyal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
185
0
42
5 yıllık evliyim bebişim olmuyor bana dr önerebilirmisiniz İZMİRDE YAŞIYORUM HİÇ BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLÜYORLAR AMA BEBİŞ YOK:umursamaz:

Slm arkadaŞalar ınŞ burdan hayırlısıyla bır dr bulurum 5 senelık evlıyın eŞımdede bende hıÇ bır sorun gÖzÜkmÜyor ama bebıŞ yok ılaÇta kullanmıyorum yumurta oluŞuyor Çatlıyor ama olmuyor sızce ne yapayım bana ÖnerebıleceĞınız bır dr varmı????

5 yıl uzun zaman cnm başka dr larada git
tek dr a bağlı kalma birden çok dr dan yorum al
gerekli tüm tahliller yapıldımı
tanıdığım dr yok ama allah yrd olsun

5 yıl uzun zaman cnm başka dr larada git
tek dr a bağlı kalma birden çok dr dan yorum al
gerekli tüm tahliller yapıldımı
tanıdığım dr yok ama allah yrd olsun

CNM İSTEDİKLERİ BÜTÜN TAHLİLLERİ YAPTIRDIK HEPSİ TEMİZ ÇIKIYOR AMA BEBİŞ OLMUYOR :gitme: KANDIR İDRARDIR NE AKLINA GELİYORSA HSG DE ÇEKTİRDİM AMA YOKK

canımbende izmirliyim..sen hayri üstündağ kadın hastalıkları ve doğum hastanesine git bence.orda hüseyin çevik adlı bir doktor var.inan bana izmirde onun ününü duymayan kalmamış.hatta torbalıda da muayenesi var.ama hastaneye gitmeni öneririm.çünkü eğer ssk lıysan ve maddi yönden uygun olmasını istiyorsan hastane daha iyi.çünkü ssk lılardan hiçbir ücret almıyor bu hastane.ama dediğim doktora gideceksin.hastaneye gidip yada telefon açıp muayene günlerini öğren.onun bulunduğu günler gidersin.inan ki çok yardımcı oluyor.biraz sert yaradılışlı biri ama ne derse yap.ve hastane gerçekten çok kapsamlı araştırıyor.tavsiyem budur.ama eğer ki muayenehanesinin telefon numarasını istersen özelden veririm.sevgiyle kal canım

canımbende izmirliyim..sen hayri üstündağ kadın hastalıkları ve doğum hastanesine git bence.orda hüseyin çevik adlı bir doktor var.inan bana izmirde onun ününü duymayan kalmamış.hatta torbalıda da muayenesi var.ama hastaneye gitmeni öneririm.çünkü eğer ssk lıysan ve maddi yönden uygun olmasını istiyorsan hastane daha iyi.çünkü ssk lılardan hiçbir ücret almıyor bu hastane.ama dediğim doktora gideceksin.hastaneye gidip yada telefon açıp muayene günlerini öğren.onun bulunduğu günler gidersin.inan ki çok yardımcı oluyor.biraz sert yaradılışlı biri ama ne derse yap.ve hastane gerçekten çok kapsamlı araştırıyor.tavsiyem budur.ama eğer ki muayenehanesinin telefon numarasını istersen özelden veririm.sevgiyle kal canım

cnm çok saol ben hiç duymadım ama şansımı deneyin olmazsa özel tel alırım senden terar teşk...

X