- 4 Aralık 2023
- 16
- 4
- 1
- 36
Çok teşekkür ederim Sizde ne gibi değişim yaptı peki bende halsizlik cok anksiyete bozukluğum zaten tavan şuan..Merhaba fotoğrafını ekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim Sizde ne gibi değişim yaptı peki bende halsizlik cok anksiyete bozukluğum zaten tavan şuan..Merhaba fotoğrafını ekliyorum
Bitik hissetmiyorum daha enerjik hissediyorum gün içinde uykusuz olsam da iş yapabiliyorum (daha önce uykusuzsam kılımı kipirdatamiyordum, hatta esim bisi istemisti bi kere, bak dedim işaret parmagimi gosterek "şu parmagi kaldir desen yapamicam" demistim) . Vitamin tabi bu ama iyi geliyor güzel yorumlar çok...ve bana iyi geldi inşallah size de iyi gelir. Anksiyete bozukluğu nasıl bisi bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz..sizin bebis kac aylık, benimki 1Çok teşekkür ederim Sizde ne gibi değişim yaptı peki bende halsizlik cok anksiyete bozukluğum zaten tavan şuan..
Benimki 2 aylık oldu bugünBitik hissetmiyorum daha enerjik hissediyorum gün içinde uykusuz olsam da iş yapabiliyorum (daha önce uykusuzsam kılımı kipirdatamiyordum, hatta esim bisi istemisti bi kere, bak dedim işaret parmagimi gosterek "şu parmagi kaldir desen yapamicam" demistim) . Vitamin tabi bu ama iyi geliyor güzel yorumlar çok...ve bana iyi geldi inşallah size de iyi gelir. Anksiyete bozukluğu nasıl bisi bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz..sizin bebis kac aylık, benimki 1
Aman Allah yaşatmasın cok zor bir durum..Bitik hissetmiyorum daha enerjik hissediyorum gün içinde uykusuz olsam da iş yapabiliyorum (daha önce uykusuzsam kılımı kipirdatamiyordum, hatta esim bisi istemisti bi kere, bak dedim işaret parmagimi gosterek "şu parmagi kaldir desen yapamicam" demistim) . Vitamin tabi bu ama iyi geliyor güzel yorumlar çok...ve bana iyi geldi inşallah size de iyi gelir. Anksiyete bozukluğu nasıl bisi bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz..sizin bebis kac aylık, benimki 1
MaşallahBenimki 2 aylık oldu bugün
Çok geçmiş olsun sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende yaklaşık bir senedir yaşadıklarınızi yaşıyorum her yere gitiim bende ama duzelmiyorum bı türlü hep sersemlik yorgunluk baş dönmesi göğüs ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı geçmeyen halsizlik çok yoruldum çok sanki bidaha hiç eski neşeli mutlu sağlıklı halime donemicekmisim gibi geliyo4 aya yeni girmiş bi bebeğim ve 4 yaşında oğlum var hamileliğim çok zor geçti ki lohusalığım da öyle berbattı şimdiler de biraz daha iyiyim bütün kontrolleri yaptırmama rağmen arada kalbimin ritmi değişiyor kalbimde bişey yok ama çabuk yoruluyorum nefes darlığım da oluyor astım dediler şimdiler de ise böyle aşırı halsizlik var baş dönmem var ama böyle normal baş dönmesi gibi değil başımın içi dönüyor sanki aşırı bi sersemlik var sanki sürekli uykulu gibi antidepresanlı gibiyim bazen geceleri falan kriz geçiriyorum anksiyetem var panik atağım da ama bu nefes darlığı panikten değil onu biliyorum ritim bozukluğu var aynı zaman da neyse bu niye böyle oluyor yani rüyada gibiyim çoğu zaman dünyaya ait değilim gibi bi sersemlik hülyalık var gibi anlatamıyorum tam bütün poliklinikleri gezdim bişey yok yani temiz Allah’a şükğr her şeyim doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama bu beni çok yoruyor eski hayatımı özledim artık bu yazıyı yazarken bile başımda bi doluluk dönme var sanki içerde beynim dönüyor gözlerim anı yakalayamıyor gibi
Benim de öyle şu an öyleyim normal baş dönmesi gibi değil başımın içi dönüyor sanki gözlerim çok acıyor sersemlik var üstümde bi ağırlık bazen konuşulanları falan anlamıyorum kafam kopmuş da vücudum geziyor gibi çok farklı şeyler işte anlatamıyorum paniğim var uyuyamıyorumÇok geçmiş olsun sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende yaklaşık bir senedir yaşadıklarınızi yaşıyorum her yere gitiim bende ama duzelmiyorum bı türlü hep sersemlik yorgunluk baş dönmesi göğüs ağrısı sırt ağrısı mide bulantısı geçmeyen halsizlik çok yoruldum çok sanki bidaha hiç eski neşeli mutlu sağlıklı halime donemicekmisim gibi geliyo
Benim de öyle şu an öyleyim normal baş dönmesi gibi değil başımın içi dönüyor sanki gözlerim çok acıyor sersemlik var üstümde bi ağırlık bazen konuşulanları falan anlamıyorum kafam kopmuş da vücudum geziyor gibi çok farklı şeyler işte anlatamıyorum paniğim var uyuyamıyorum
Of aynı aynı böyle mal gibiyim afedersiniz bu dünyada değil başka gezegendeyim sanki kafamın içinde bi duman var en küçük işte yemek yerken kalbim küt küt vuruyor ek atım da oluyor hep böyle bomba patlıyor gibi bi atımı çok sert vuruyor nefesim daralıyor iki yol yürüyemiyorum durduk yere çarpıntım basıyor göğüs kafesinde ağrı var gitmediğim doktor kalmadı sizde mi öylesinizBenimde gözlerim aynı aciyo batıyı gibi sanki baş ağrısı fena kalp ağrım da fazla bende panik yapıyorum kalbim sıkışınca hele çok korkuyorum kalbime bişi olcak diye rabbim yardımcımız olsun şifa versin rabbim tüm hastalara
Aynen bende öyleyim nerdeyse on ay yattım hiç bişi yapmadan iki aydır yatmiyorum ama savaşıyorum bedenimle merdiven bile çıksam nefesim kesiliyo göğüs ve sırt ağrısı var bide o da fena bende bütün özel devlet her yere gittim midemde ülser çıktı en son gittiğim doktorda artık yemek bile yiyemiyorum çünkü kusuyodum sürekli şimdi en azından yiyorum ama eskisi gibi değil iştahımOf aynı aynı böyle mal gibiyim afedersiniz bu dünyada değil başka gezegendeyim sanki kafamın içinde bi duman var en küçük işte yemek yerken kalbim küt küt vuruyor ek atım da oluyor hep böyle bomba patlıyor gibi bi atımı çok sert vuruyor nefesim daralıyor iki yol yürüyemiyorum durduk yere çarpıntım basıyor göğüs kafesinde ağrı var gitmediğim doktor kalmadı sizde mi öylesiniz
Aynı bende öyle sürekli kalbimi dinliyorum bu beni çok yoruyor uykumdan bile uyandırıyor azıcık ritim değişmesi beni mahvediyor kalbime tskıntılıyım çok yoruldum artık bu benim sınavım diyip dayanmaya çalışıyorum ama hayatım çok değişti zor bi durum bu yaAynen bende öyleyim nerdeyse on ay yattım hiç bişi yapmadan iki aydır yatmiyorum ama savaşıyorum bedenimle merdiven bile çıksam nefesim kesiliyo göğüs ve sırt ağrısı var bide o da fena bende bütün özel devlet her yere gittim midemde ülser çıktı en son gittiğim doktorda artık yemek bile yiyemiyorum çünkü kusuyodum sürekli şimdi en azından yiyorum ama eskisi gibi değil iştahım
Şuan nasılsınız bende aynı durumdayım nefesim daralıyor kalbim yerinden cikicak gibi atıyor bundan 2 yıl önce yine nefesim daralıyor su hastane hastane gezdim psikolojik dediler ilaç kullandım 8 ay sonra bıraktım işe girdim çok iyi geldi bana sonra evlendim derken aradan 2 yıl geçti hamile kalmadan önce antidepresan kullanıyordum hamile olunca bıraktım şuan bebeğim 13 aylık emmiyorda geçen ay tekrar kullanmak istedim başka sıkıntılarım vardı ama ilaç allak bullak etti beni bıraktım şuan nefesim daralıyor en başa sardımBeni gelecek hastalık ve ölüm kaygısı sarıyor normalde ölsem hastaneye gitmeyen biriydim şu an parmağım ağrısa kötüye yoruyorum çocuklarım için korkuyorum çok saçma şeyler ve fiziksel olarak lohusalık ve hamilelikte çok acılar çektim kalp çarpıntılar beynim de oluşan bi takım ağrılar şimşek çakar tarzı şeyler bunlar beni çok yıprattı hala atlatabilmiş değilim
Şimdi ilaç kullanıyorum daha iyiyim ama bazen uykularım da başım dönüyor gibi oluyor normal gündüz de öyle yani deliksiz uykum yok uykudan kalkınca bile başım allak bullak içi dolu sanki bi karardı var etrafta sanki boşluktayım başımda bi ağırlık bi sersemlik ama ilaç iyi geliyor gibi sankiŞuan nasılsınız bende aynı durumdayım nefesim daralıyor kalbim yerinden cikicak gibi atıyor bundan 2 yıl önce yine nefesim daralıyor su hastane hastane gezdim psikolojik dediler ilaç kullandım 8 ay sonra bıraktım işe girdim çok iyi geldi bana sonra evlendim derken aradan 2 yıl geçti hamile kalmadan önce antidepresan kullanıyordum hamile olunca bıraktım şuan bebeğim 13 aylık emmiyorda geçen ay tekrar kullanmak istedim başka sıkıntılarım vardı ama ilaç allak bullak etti beni bıraktım şuan nefesim daralıyor en başa sardım
Nefes darlığınız varmiydiŞimdi ilaç kullanıyorum daha iyiyim ama bazen uykularım da başım dönüyor gibi oluyor normal gündüz de öyle yani deliksiz uykum yok uykudan kalkınca bile başım allak bullak içi dolu sanki bi karardı var etrafta sanki boşluktayım başımda bi ağırlık bi sersemlik ama ilaç iyi geliyor gibi sanki
Hala var en ufak işte nefes nefese kalıyorumNefes darlığınız varmiydi
Off çok zor birşey elim ayağım titriyor nefesim daralıyor evde durasim gelmiyor tek kalmak istemiyorumHala var en ufak işte nefes nefese kalıyorum
Bende öyleydim evde tek kalınca başıma bişey gelecek diye korkuyordumOff çok zor birşey elim ayağım titriyor nefesim daralıyor evde durasim gelmiyor tek kalmak istemiyorum
Hangi ilacı kullaniyorsunuzBende öyleydim evde tek kalınca başıma bişey gelecek diye korkuyordum