Bebişim küçük ondan mı böyleyim

BitmeZ işte lohusalık depresyonu 2-3 sene sürebilir. Arkadaş haklı olabilir bu açıdan da değerlendirmelisiniz
Ay sürmez inşallah
Merhaba attığım fotoya bakıp yorumları okur musunuz, inşallah yasak değildir atıyorum ama. Vitamin bu ve bahsettiğiniz kaybolan enerji için iyi geliyor. Ben de aldım 3 gündür içiyorum bana iyi geldi bi deneyin isterseniz
Merhaba attığım fotoya bakıp yorumları okur musunuz, inşallah yasak değildir atıyorum ama. Vitamin bu ve bahsettiğiniz kaybolan enerji için iyi geliyor. Ben de aldım 3 gündür içiyorum bana iyi geldi bi deneyin isterseniz
Çok teşekkür ederim yarın hemen alacağım I mom latte verdi doktor ama o vitamin içinmiş de bunu ilk kez görüyorum

Benimde bebegim 1.5 yasinda bas donmem oldu cok fena, sonrasinsa sersemlik kaldi kafami ani hareket edersem egilip kalkarsam ya da uykuszsam cok artiyor sanki surekli gemide yolculuk yapiyo gibiyim sallaniyorum sanki.
Emar cekildi kulak bakildi ,prof bir noroloji uzmanina gittimsoyle acikladi ;
Emar temiz sukurler olsun, kulak kristalim kaymis geri yerine gelmis ( evde manevra yaptim doktor tavsiyesi ile) vucudun denge sistemi kulak beyin ve gozden olusur kulakta bu durum yasandigi icin denge sistemin hasar gormus yasadigin sey “ DiZziness “ vucut denge sistemini onaracak yavas yavas 3 ayi bulabilir ama uyuman dinlenmen lazim dedi.

Kizim hala emdigi icin deliksiz uyuyamiyorum memeden kesinc bir tik insallah rahatlatim belki.

Gecmis olsun canim
Çok teşekkür ederim benim de öyle sanki rüyada gibiyim böyle bazen yatakta falan yatarken uyurken deprem oluyor gibi uyanıyorum ama yok ben sallanıyorum içim titriyor böyle gündüz falan durduk yerde kafamın içi dönüyor sanki hülyalı gibiyim halsizim hayat enerjim bitti buna şükğr sağlığım her şeyim yerinde ama bu anksiyete panik atak Allak bullak etti beni gitmediğim doktor kalmadı bende Prof nörolojiye çıktım tamamen stres kaynaklı bu yaşadıkların antidepresan çözer diyor onu da alamıyorum Bebiş emiyor çarpıntı içinde Profa çıktım ek atım vardı baktı diyor ki o da tamamen zihninin yaptığı bişey diyor anlamadım gitti sizin de mi benim ki gibiydi sanki gözüm gördüğü şeyi beyne tam iletmiyor gibi bi sersemlik var hep uykulu gibiyim sanki saatlerce uyumuşum onun mahmurluğu var gibi üzerim de yabancı gibiyim o ortama böyle durup dururken bi dönme oluyor baş dmnmesinde etraf döner ama benim kafamın içi dönüyor bazen çok şiddetli bazen az bazen de hiç olmuyor korkuyorum ya mr girdim yeni bir daha girsem mi diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim benim de öyle sanki rüyada gibiyim böyle bazen yatakta falan yatarken uyurken deprem oluyor gibi uyanıyorum ama yok ben sallanıyorum içim titriyor böyle gündüz falan durduk yerde kafamın içi dönüyor sanki hülyalı gibiyim halsizim hayat enerjim bitti buna şükğr sağlığım her şeyim yerinde ama bu anksiyete panik atak Allak bullak etti beni gitmediğim doktor kalmadı bende Prof nörolojiye çıktım tamamen stres kaynaklı bu yaşadıkların antidepresan çözer diyor onu da alamıyorum Bebiş emiyor çarpıntı içinde Profa çıktım ek atım vardı baktı diyor ki o da tamamen zihninin yaptığı bişey diyor anlamadım gitti sizin de mi benim ki gibiydi sanki gözüm gördüğü şeyi beyne tam iletmiyor gibi bi sersemlik var hep uykulu gibiyim sanki saatlerce uyumuşum onun mahmurluğu var gibi üzerim de yabancı gibiyim o ortama böyle durup dururken bi dönme oluyor baş dmnmesinde etraf döner ama benim kafamın içi dönüyor bazen çok şiddetli bazen az bazen de hiç olmuyor korkuyorum ya mr girdim yeni bir daha girsem mi diye düşünüyorum
Benimde ayni soylediginiz gibi oluyor , cok benziyor dizzines okuyun netten . Doktor stresten uzak dur dedi bana yorgunluk ve stress cok tetikliyor hepsi gecicek hic merak etmeyin emar temiz cikmis 1 ayda degismez merak etmeyin.
Ilac kullanamiyorsun ama mutlaka terapi al cok iyi gelecek

Benimde ayni soylediginiz gibi oluyor , cok benziyor dizzines okuyun netten . Doktor stresten uzak dur dedi bana yorgunluk ve stress cok tetikliyor hepsi gecicek hic merak etmeyin emar temiz cikmis 1 ayda degismez merak etmeyin.
Alıyorum devlete gidiyorum sağolsunlsr çok ilgililer ama ayda bir gidiyorum işte son 2 aydır çocuklardan dolayı gidemedim ben de bunu sadece ben yaşıyorum diye kafayı yemek üzereydim bi ara da sağlık anksiyetem vardı hala geçmiş sayılmaz o yüzden hep korktum bende bi hastalık var ondan bunlar oluyor diye sizi dinleyince yalan değil sevindim tek olmadığıma ama keşke hiç olmasaydı can tatlı tabi

Şey bide başınızı yastığa koyduğunuz da da dönme gibi oluyor muydu gözümü kapayınca da oluyor bazen sonra bi uğultu doluluk içten kıdıklanma var gibi sanki tarif edemiyorum ağrı gibi desem değil yani içerde bi gariplik oluyor gibi başımın anlatamıyorum ki yatağa yattım mı daha çok belli oluyor sanki içi dolu kıdıklanıyor gibi

Ay sürmez inşallah

Çok teşekkür ederim yarın hemen alacağım I mom latte verdi doktor ama o vitamin içinmiş de bunu ilk kez görüyorum
Yorumlari çok güzel ve baya bi kullanan varmış. İnsan gerçekten daha iyi hissediyor. Ben lohusa sendromundan yeni çıktım ve bu vitaminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Hiç iyi değildim yataktan zor kalkıyordum zaten gece 1500 defa yat kalk yat kalk asker gibi olduk 🙈 en azından gün içerisinde işlerimi yapabiliyorum artık. Hiç gücüm yoktu kafamı toplayamıyordum inşallah size de iyi gelir, sevgiler 🎊

Yorumlari çok güzel ve baya bi kullanan varmış. İnsan gerçekten daha iyi hissediyor. Ben lohusa sendromundan yeni çıktım ve bu vitaminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Hiç iyi değildim yataktan zor kalkıyordum zaten gece 1500 defa yat kalk yat kalk asker gibi olduk 🙈 en azından gün içerisinde işlerimi yapabiliyorum artık. Hiç gücüm yoktu kafamı toplayamıyordum inşallah size de iyi gelir, sevgiler 🎊
Size doktor mu önerdi zararı olur mu

Size doktor mu önerdi zararı olur mu
Dogum sonrası lohusa döneminde Dr tavsiyesi ile kullananlar da var. Besin rezervlerine destek olmak için içiliyor, omega 3 bu . İçeriğine İnternet'ten bakarsiniz ben Çok araştırdım ve en çok favorilenen 2.urun bu sut arttırımı için. Ben sütten ziyade vücudumun kaybettiği enerji için aldım acikcasi denk geldi tr..ile başlayan sitede dolaşırken en çok ne alınıyor diye bakarken en cok favorilenen 2. Urun oldugunu gordum, yorumlar dikkatimi çekti öyle aldım. (En cok fav alan 1. Urunu kullaniyorum bu arada bi damla o bestlak tadi hosuma gitmedi onun yarisini bitirdim ama oyle aman aman sut yapmiyor rezene ondan iyidir) Bu vitamin bana iyi geldi hissediyorum. Ve şu sendromdan çıktığımı hissediyorum gün içinde vaktim olsa bile enerjim olmuyordu gözümü açamıyordum, ne çamaşır ne yemek bırakmıştım yani. Şimdi iyi hissedince normale döndüm ve normal rutine döndüğüm için sendromdan çıktım sanırım...sac dökülmesine iyi geldiğini söyleyenler de olmuş önlem almış oluyoruz işte

Dogum sonrası lohusa döneminde Dr tavsiyesi ile kullananlar da var. Besin rezervlerine destek olmak için içiliyor, omega 3 bu . İçeriğine İnternet'ten bakarsiniz ben Çok araştırdım ve en çok favorilenen 2.urun bu sut arttırımı için. Ben sütten ziyade vücudumun kaybettiği enerji için aldım acikcasi denk geldi tr..ile başlayan sitede dolaşırken en çok ne alınıyor diye bakarken en cok favorilenen 2. Urun oldugunu gordum, yorumlar dikkatimi çekti öyle aldım. (En cok fav alan 1. Urunu kullaniyorum bu arada bi damla o bestlak tadi hosuma gitmedi onun yarisini bitirdim ama oyle aman aman sut yapmiyor rezene ondan iyidir) Bu vitamin bana iyi geldi hissediyorum. Ve şu sendromdan çıktığımı hissediyorum gün içinde vaktim olsa bile enerjim olmuyordu gözümü açamıyordum, ne çamaşır ne yemek bırakmıştım yani. Şimdi iyi hissedince normale döndüm ve normal rutine döndüğüm için sendromdan çıktım sanırım...sac dökülmesine iyi geldiğini söyleyenler de olmuş önlem almış oluyoruz işte
Ay benim de çok saç dökülmem var her yer saç enerji 0 başım dönüyor hep zaten inşallah iyi gelir siz eczaneden mi aldınız

Yorumlarda herkes dert yanmış demekki çoğu doğum sonrası oluyor?, bende ilk aylar bebeğe birşey olcak korkusuyla paranoyak gibi olmuştum sürekli endişeli. Şuanda da bazen yatarken yatak titriyor gibi hissediyorum ama kalp atışım olduğunu farkediyorum sonra. Multivitaminleri falan da kullanıyorum ama kafam hep dalgın gibi geçen bebekle dışarı çıktım, eve bi geldim kapıyı açık unutmuşum.

Yorumlarda herkes dert yanmış demekki çoğu doğum sonrası oluyor?, bende ilk aylar bebeğe birşey olcak korkusuyla paranoyak gibi olmuştum sürekli endişeli. Şuanda da bazen yatarken yatak titriyor gibi hissediyorum ama kalp atışım olduğunu farkediyorum sonra. Multivitaminleri falan da kullanıyorum ama kafam hep dalgın gibi geçen bebekle dışarı çıktım, eve bi geldim kapıyı açık unutmuşum.
İlk oğlum da bende öyleydim çocuk diye kafayı yiyecektim

4 aya yeni girmiş bi bebeğim ve 4 yaşında oğlum var hamileliğim çok zor geçti ki lohusalığım da öyle berbattı şimdiler de biraz daha iyiyim bütün kontrolleri yaptırmama rağmen arada kalbimin ritmi değişiyor kalbimde bişey yok ama çabuk yoruluyorum nefes darlığım da oluyor astım dediler şimdiler de ise böyle aşırı halsizlik var baş dönmem var ama böyle normal baş dönmesi gibi değil başımın içi dönüyor sanki aşırı bi sersemlik var sanki sürekli uykulu gibi antidepresanlı gibiyim bazen geceleri falan kriz geçiriyorum anksiyetem var panik atağım da ama bu nefes darlığı panikten değil onu biliyorum ritim bozukluğu var aynı zaman da neyse bu niye böyle oluyor yani rüyada gibiyim çoğu zaman dünyaya ait değilim gibi bi sersemlik hülyalık var gibi anlatamıyorum tam bütün poliklinikleri gezdim bişey yok yani temiz Allah’a şükğr her şeyim doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama bu beni çok yoruyor eski hayatımı özledim artık bu yazıyı yazarken bile başımda bi doluluk dönme var sanki içerde beynim dönüyor gözlerim anı yakalayamıyor gibi
bu psikolojik durumlar kolay kolay geçmiyo yaa insan ne yapsa içten çözülmesi gerkiyor. bunun da çözümü zaman ve içselleştirmek bence

Ay benim de çok saç dökülmem var her yer saç enerji 0 başım dönüyor hep zaten inşallah iyi gelir siz eczaneden mi aldınız
Yok ben tr..ile başlayan siteden aldım..Bi de oğlum var 6 yaşında. İştahsız. Hiç birşey sevmez yemez ogluma da aynı saticidan vitamin aldım aynı anda kullanmaya başladık. Bu sabah ilk defa Yumurta istedi ve dün ilk defa senin yediğin şeyin tadına bakabilir miyim, dedi..yediğim şey de söylemesi ayıp barbekü soslu tavuk. Daha önce defalarca ye dememe rağmen yemezdi, makarna yer yine de tadına bakmazdı. Oğlumun iştahının açılması tesadüf olamaz o vitamini de çocuğu için çok kullanan varmış ben bilmiyordum onu da. Bu ikisinin de kullanıcı yorumlarına başka sitelerden de baktım ama oradan aldım

Yok ben tr..ile başlayan siteden aldım..Bi de oğlum var 6 yaşında. İştahsız. Hiç birşey sevmez yemez ogluma da aynı saticidan vitamin aldım aynı anda kullanmaya başladık. Bu sabah ilk defa Yumurta istedi ve dün ilk defa senin yediğin şeyin tadına bakabilir miyim, dedi..yediğim şey de söylemesi ayıp barbekü soslu tavuk. Daha önce defalarca ye dememe rağmen yemezdi, makarna yer yine de tadına bakmazdı. Oğlumun iştahının açılması tesadüf olamaz o vitamini de çocuğu için çok kullanan varmış ben bilmiyordum onu da. Bu ikisinin de kullanıcı yorumlarına başka sitelerden de baktım ama oradan aldım.
Ya ne güzel bende alayım dediğinizden inşallah iyi gelir bana da

Ya ne güzel bende alayım dediğinizden inşallah iyi gelir bana da
İnşallah iyi gelir. Yorumları okuyun oradaki. O kadar çok kullanan varmış ki. Anneler böyle ayakta duruyor demek. Yoksa bu yorgunluğu kaldırmak zor gerçekten.. sac dökülmesi ilk oğlumda olmuştu hiç böyle bisi kullanmamistim o zamanlar. Denemekten zarar gelmez diye içtim ben de. Her gün bi tane içiyorum. Bi gunu ynutursam ertesi gün bi tane içiyorum.ikilemiyorum onu. Sevgiler❣️

Eklentiler

• 20240107_072514.jpg
    20240107_072514.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 35
İnşallah iyi gelir. Yorumları okuyun oradaki. O kadar çok kullanan varmış ki. Anneler böyle ayakta duruyor demek. Yoksa bu yorgunluğu kaldırmak zor gerçekten.. sac dökülmesi ilk oğlumda olmuştu hiç böyle bisi kullanmamistim o zamanlar. Denemekten zarar gelmez diye içtim ben de. Her gün bi tane içiyorum. Bi gunu ynutursam ertesi gün bi tane içiyorum.ikilemiyorum onu. Sevgiler❣️
Çokkk teşekkürler ♥️

Beni gelecek hastalık ve ölüm kaygısı sarıyor normalde ölsem hastaneye gitmeyen biriydim şu an parmağım ağrısa kötüye yoruyorum çocuklarım için korkuyorum çok saçma şeyler ve fiziksel olarak lohusalık ve hamilelikte çok acılar çektim kalp çarpıntılar beynim de oluşan bi takım ağrılar şimşek çakar tarzı şeyler bunlar beni çok yıprattı hala atlatabilmiş değilim
Merhaba bende aynıyım 60 gün önce doğum yaptım Aynılarını yaşıyorum hatta beynimde kesin bir şey var diyorum sonra kafamı toparlayınca anlıyorum Panik bozukluğu var bende ankaiyetede var.. İnanın böyle etkileri var vücutta daha fazlasını bile yapar psikoloji.. Bende tedavi olmadan önce insan psikolojik bu kadar hasta hissedermi diyordum ams hissediyor.. İlaçlarımı kullanıp düzelince anlamıştım . benimkisi şuan tekrarladı doktor ilaç verdi emzirirkende kullanabilirsin diye cok düşük doz süte geçmez gectiği kanıtlanmadı diyr ama bi gidip geliyorum kullanamıyorum cocugum etkilenir korkusuyla ama artık iş yapmaz haldeyim.. Gerekirse emzirmei kesip başlayacağım . Yani demem oki psikoojik olurmu demişsiniz maalesef oluyor . ilk atak gecirdiğim dönem duvarlara tutunarak yürüdüğümü bilirim baş dönmesinden.. Korkmayın korktukça artıyor bu lanet .

Banada söylermisiniz bende aynı durumdayım lütfen 🙏

X