4 aya yeni girmiş bi bebeğim ve 4 yaşında oğlum var hamileliğim çok zor geçti ki lohusalığım da öyle berbattı şimdiler de biraz daha iyiyim bütün kontrolleri yaptırmama rağmen arada kalbimin ritmi değişiyor kalbimde bişey yok ama çabuk yoruluyorum nefes darlığım da oluyor astım dediler şimdiler de ise böyle aşırı halsizlik var baş dönmem var ama böyle normal baş dönmesi gibi değil başımın içi dönüyor sanki aşırı bi sersemlik var sanki sürekli uykulu gibi antidepresanlı gibiyim bazen geceleri falan kriz geçiriyorum anksiyetem var panik atağım da ama bu nefes darlığı panikten değil onu biliyorum ritim bozukluğu var aynı zaman da neyse bu niye böyle oluyor yani rüyada gibiyim çoğu zaman dünyaya ait değilim gibi bi sersemlik hülyalık var gibi anlatamıyorum tam bütün poliklinikleri gezdim bişey yok yani temiz Allah’a şükğr her şeyim doktor psikolojik olabileceğini söyledi ama bu beni çok yoruyor eski hayatımı özledim artık bu yazıyı yazarken bile başımda bi doluluk dönme var sanki içerde beynim dönüyor gözlerim anı yakalayamıyor gibi