Bebişim erkekmiş 💙 bazı belirtilerim

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.037
2.070
53
31
Kızlar merhaba :)

Fetal dna sonucum temiz çıktı şükür ki
Cinsiyetimiz de belli oldu erkek

Bu zamana kadar erkek olduğunu düşündürten ya da olmadığını düşündürten şeyleri paylaşmak istiyorum, belki cinsiyeti merak edenler için fikir olur

Mide bulantısı yoktu

Öncelikle Ramzi teorisi erkek ile uyumluydu, bebeğim kesenin sol tarafındaydı ilk haftalarda

Kesem genellikle mercimek gibi ovaldi, yuvarlak olunca kız oluyormuş bu çok uymadı

Beta hcg yüksek çıkmıştı ilk 450 2 gün sonra 1018 civarı bi şey çıkmıştı (adetimin olması gereken günde)
Genelde beta yüksek çıkarsa da erkek diyorlardı o uydu

Gebelik tiroidim çıktı erkenden tiroid değerlerim normalken hamilelikte yükseldi.
Bunu da erkeğe bağlayan çok kişi vardı.ama sanırım kız bebeklerde de olabiliyormuş

3 aylık sürede canım ekşi de çekti tatlı da ama en çok tatlı çekti gibi.

Çevrem güzelleştiğimi söyledi , ama yüzümde sivilce çıktı bol bol o yüzden bu konuda hangi teoriye uydu bilmiyorum

Bir de en başından beri içime erkek doğmuştu, doğmadan önce rüyamda erkek görmüştüm:) anneler hissediyor diyorlar

Son düzenleme:
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kızıma gebeliğimde hiç mide bulantısı hiç bir sağlık sorunu vs çekmedim gelgelelim oğlum da amma uğraştım 4 ay sadece mide bulantısı ve kusma karnım top gibiydi kızım da daha yassıydı.gibi gibiiii

Erkek miymiş
Hadi bakalım sağlıkla
Beta benimde adet günümde yüksek çıkmıştı acaba erkek mi yaaa
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende de hiç mide bulantısı olmadı ama erkek :) demek ki gebelikten gebeliğe değişiyor güzel dilekleriniz için de teşekkür ederimm

Erkek miymiş
Hadi bakalım sağlıkla
Beta benimde adet günümde yüksek çıkmıştı acaba erkek mi yaaa
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederimm

Sizin de sağlıcakla gelsin inş erkek olabilir ama şunu da ekleyeyim betası yüksek olup kız olan da gördüm o yüzden insan tam emin olamıyor

Ayy hadi gözünüz aydın hayırlı olsun, sağlıkla gelsinn benim belirtilerim de sizinkiyle birebir aynı tiroid dahil. Sadece canım hiç tatlı istemiyor hep tuzlu ve ekşi. Benim ilk günlerde hissiyatim hep kızdı ama hep bahsederken ağzımdan oğlum diye çıkıyor. Artık güclu bir şekilde erkek hissetmeye başladım. Bakalım ne olacak

Teşekkür ederim sizinki de sağlıkla gelsin inş

İçinize ne doğuyorsa o olma ihtimali fazla bence çok az kalmış sizin de öğrenmenizee

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde oğlumda kesem yusyuvarlaktı kız diyordu arkadaşlarım ama erkek. Kesede ilk haftalarda solda duruyordu karından ultrasonda (vajinalde sağdaydı) sizinde karından mıydı? Onun dışında oğlumda troidlerim yükselmişti çok bulantılı kusmalı geçirmiştim. Hcg adet günümde 60 çıkmıştı. Hatırladıklarım bunlar :)

Şuanki bebişte kesede sağda duruyor kese fasülye gibi (oğlumunkinin tam tersi yani) bulantım oluyor ama oğlımdaki gibi değil günlük hayatımı etkilemiyor. henüz cinsiyet bilmiyorum öğrenince yazarım

Bunlara ek oğlum sağda ağrı yapıyordu bunda sol kasığım ağrıyor. Çin takvimi oğlumda erkekti bunda kız gösteriyor. Yüzük testinde oğlumda ileri geriydi bunda daire çiziyor. Oğlumda yüzüm çok çok güzelleşmişti şuan yüzüm sivilce tarlası oldu. Birde oğlumda göğüs uçlarım ve karnım çok erken kararmıştı şuan hiç kararma olmadı.
Bütün tuşlara bastım galiba bakalım inşallah kızdır ahsjsha

Erkek bebeklerimiz de , kesemiz ve karından bebeğin solda duruşu aynı ikimizde de.bana göre beta düşük , tiroidler aynı şekilde yükselmişti. Farklı olarak hiç kusmam olmadı.

Şimdi de hamilesiniz anladığım kadarı ile Allah onu da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bulantı var mı , bir de bu sefer kesede bebek solda mıydı sağda mı

Evet canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunlar evet bu sefer ki ultrasonda sağda oğlum soldaydı. Ramzi denilen teoride tutuyor mu denk mi geliyor bilmiyorum bulantım oluyor özellikle acıkınca ama oğlumdaki gibi kötü durumda değil şükür. En kokrtuğum kısımdı. Bunda sadece deliler gibi uyumak istiyorum uyanınca bile uyumamış gibiyim öyle bir tatlı uyku var

Bence kız olabilir dediğin gibi en önce sağlıklı doğsunlar yine de Allah inşallah iki duyguyu da tattırır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…