- 30 Nisan 2023
- 2.037
- 2.070
- 53
- 31
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba :)
Fetal dna sonucum temiz çıktı şükür ki
Cinsiyetimiz de belli oldu erkek
Bu zamana kadar erkek olduğunu düşündürten ya da olmadığını düşündürten şeyleri paylaşmak istiyorum, belki cinsiyeti merak edenler için fikir olur
Öncelikle Ramzi teorisi erkek ile uyumluydu, bebeğim kesenin sol tarafındaydı ilk haftalarda
Kesem genellikle mercimek gibi ovaldi, yuvarlak olunca kız oluyormuş bu çok uymadı
Beta hcg yüksek çıkmıştı ilk 450 2 gün sonra 1018 civarı bi şey çıkmıştı (adetimin olması gereken günde)
Genelde beta yüksek çıkarsa da erkek diyorlardı o uydu
Gebelik tiroidim çıktı erkenden tiroid değerlerim normalken hamilelikte yükseldi.
Bunu da erkeğe bağlayan çok kişi vardı.ama sanırım kız bebeklerde de olabiliyormuş
3 aylık sürede canım ekşi de çekti tatlı da ama en çok tatlı çekti gibi.
Çevrem güzelleştiğimi söyledi , ama yüzümde sivilce çıktı bol bol o yüzden bu konuda hangi teoriye uydu bilmiyorum
Bir de en başından beri içime erkek doğmuştu, doğmadan önce rüyamda erkek görmüştüm:) anneler hissediyor diyorlar
Erkek miymişKızlar merhaba :)
Fetal dna sonucum temiz çıktı şükür ki
Cinsiyetimiz de belli oldu erkek
Bu zamana kadar erkek olduğunu düşündürten ya da olmadığını düşündürten şeyleri paylaşmak istiyorum, belki cinsiyeti merak edenler için fikir olur
Öncelikle Ramzi teorisi erkek ile uyumluydu, bebeğim kesenin sol tarafındaydı ilk haftalarda
Kesem genellikle mercimek gibi ovaldi, yuvarlak olunca kız oluyormuş bu çok uymadı
Beta hcg yüksek çıkmıştı ilk 450 2 gün sonra 1018 civarı bi şey çıkmıştı (adetimin olması gereken günde)
Genelde beta yüksek çıkarsa da erkek diyorlardı o uydu
Gebelik tiroidim çıktı erkenden tiroid değerlerim normalken hamilelikte yükseldi.
Bunu da erkeğe bağlayan çok kişi vardı.ama sanırım kız bebeklerde de olabiliyormuş
3 aylık sürede canım ekşi de çekti tatlı da ama en çok tatlı çekti gibi.
Çevrem güzelleştiğimi söyledi , ama yüzümde sivilce çıktı bol bol o yüzden bu konuda hangi teoriye uydu bilmiyorum
Bir de en başından beri içime erkek doğmuştu, doğmadan önce rüyamda erkek görmüştüm:) anneler hissediyor diyorlar
Bende de hiç mide bulantısı olmadı ama erkek :) demek ki gebelikten gebeliğe değişiyorSağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Kızıma gebeliğimde hiç mide bulantısı hiç bir sağlık sorunu vs çekmedim gelgelelim oğlum da amma uğraştım 4 ay sadece mide bulantısı ve kusma karnım top gibiydi kızım da daha yassıydı.gibi gibiiii
Teşekkür ederimmErkek miymiş
Hadi bakalım sağlıkla
Beta benimde adet günümde yüksek çıkmıştı acaba erkek mi yaaa
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim sizinki de sağlıkla gelsin inşAyy hadi gözünüz aydın hayırlı olsun, sağlıkla gelsinnbenim belirtilerim de sizinkiyle birebir aynı tiroid dahil. Sadece canım hiç tatlı istemiyor hep tuzlu ve ekşi. Benim ilk günlerde hissiyatim hep kızdı ama hep bahsederken ağzımdan oğlum diye çıkıyor. Artık güclu bir şekilde erkek hissetmeye başladım. Bakalım ne olacak
Erkek bebeklerimiz de , kesemiz ve karından bebeğin solda duruşu aynı ikimizde de.bana göre beta düşük , tiroidler aynı şekilde yükselmişti. Farklı olarak hiç kusmam olmadı.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde oğlumda kesem yusyuvarlaktı kız diyordu arkadaşlarım ama erkek. Kesede ilk haftalarda solda duruyordu karından ultrasonda (vajinalde sağdaydı) sizinde karından mıydı? Onun dışında oğlumda troidlerim yükselmişti çok bulantılı kusmalı geçirmiştim. Hcg adet günümde 60 çıkmıştı. Hatırladıklarım bunlar :)
Şuanki bebişte kesede sağda duruyor kese fasülye gibi (oğlumunkinin tam tersi yani) bulantım oluyor ama oğlımdaki gibi değil günlük hayatımı etkilemiyor. henüz cinsiyet bilmiyorum öğrenince yazarım
Bunlara ek oğlum sağda ağrı yapıyordu bunda sol kasığım ağrıyor. Çin takvimi oğlumda erkekti bunda kız gösteriyor. Yüzük testinde oğlumda ileri geriydi bunda daire çiziyor. Oğlumda yüzüm çok çok güzelleşmişti şuan yüzüm sivilce tarlası oldu. Birde oğlumda göğüs uçlarım ve karnım çok erken kararmıştı şuan hiç kararma olmadı.
Bütün tuşlara bastım galiba bakalım inşallah kızdır ahsjsha
Evet canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunlarErkek bebeklerimiz de , kesemiz ve karından bebeğin solda duruşu aynı ikimizde de.bana göre beta düşük , tiroidler aynı şekilde yükselmişti. Farklı olarak hiç kusmam olmadı.
Şimdi de hamilesiniz anladığım kadarı ileAllah onu da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bulantı var mı , bir de bu sefer kesede bebek solda mıydı sağda mı
Bence kız olabilirEvet canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunlarevet bu sefer ki ultrasonda sağda oğlum soldaydı. Ramzi denilen teoride tutuyor mu denk mi geliyor bilmiyorum bulantım oluyor özellikle acıkınca ama oğlumdaki gibi kötü durumda değil şükür. En kokrtuğum kısımdı. Bunda sadece deliler gibi uyumak istiyorum uyanınca bile uyumamış gibiyim öyle bir tatlı uyku var
Allah razı olsun kuzum Rabbim hepimize kalbimizden geçenleri nasip etsinBence kız olabilirdediğin gibi en önce sağlıklı doğsunlar yine de Allah inşallah iki duyguyu da tattırır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?