Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba oglusum 4 aylık 6 kılo,dr umuz sutlu pırınçlı kasık mamasına yavas yavas baslayalım dedı.dedı ama ben bı turlu gunde kac defa yedırmem lazım kac ml den yapmam lazım bır turlu kestıremıyorum bu konuda bana bıraz yardımcı olur musunuz?onumuzdekı ay yogurtlara falan baslarız dedı once bıraz toparlansın dedı bıraz endıselıyım lutfen yardım
canım kaşık mamasını günde 1 kez veriyor doktorlar genelde yatmadan önce akşam saatlerinde verebilirsin. yeni başladığınız için günde 2 3 kaşıkla başla hergün biraz arttır, ek gıdalara geçiş yavaş bir dönem fazla acele etmeki bebişinin bünyesi alışsın. ilk günler suludan yana yap kaşık mamasını alışınca biraz daha koyulaştırırsın. paketlerin üstündeki ölçüler çok fazla benim kızım 6 aylık ama hala o ölçülerin yarısını bile yiyemiyor.
bide biz meyve ile başlamıştık ek gıdaya ama doktorun öle dediyse bi bildiği vardır.
Galıba dogru yoldayım bende en fazla ıkı kez verıyorum gunde cay tabagı kadar.ama sankı kılo almazmıs gıbı gelıyor o yuzden muallakta kalmıstım ama sımdı bıraz rahatladım bır dahakı ay meyve sularına falan gecerız dedı.