Ayy inşallah ya inşallah canım benim
Yokk olmadııı yine adet oldumm ;(
ooff nasip değilmişş kuzumm,üzülmee insallahh bu ayy toplu hamişşş kalırızzz
Bu ay calısmalara full devamm cok calıscammm)
insallahh rabbim nasippp ederrrr
Yok canım ya
Neyse uzulmeee olcak ins umutsuz olmuycaz bak gun gelcek ikimizde bizde hamileyiz diycez ben inaniyorun
Merhaba arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim.bebek istiyoruz artık,Allah izin verirse.ama ben bu konuda çok bilgisizim yardım ederseniz çok sevinirim.neler yapmam gerek.
Nasil korundunuz canim 1.5 senedir
Tatlım bende vajinusmus denen rahatsızlık vardı,yaklaşık 4 ay önce yendim çok şükür,ozamandan beri istiyoruz.ama yumurta çatlama dönemlerini falan bilmiyordum,yeni yeni öğreniyorum.ilişkiden sonra falan neler yapmak gerek,hemen duşa mı giricez.
Tatlım bende vajinusmus denen rahatsızlık vardı,yaklaşık 4 ay önce yendim çok şükür,ozamandan beri istiyoruz.ama yumurta çatlama dönemlerini falan bilmiyordum,yeni yeni öğreniyorum.ilişkiden sonra falan neler yapmak gerek,hemen duşa mı giricez.
Oooooo süper canimmm yenebildigine sevindim bende 1.5 senelik evliyim 8 aydir deniyorum doktora gittim hic bi sorunumun olmadigini soyledi canim egerr düzenli adet görüyorsan 28 günde.adetinin ilk gununu 1. gun sayip 14.15.16. gunleri yumurtlama tarihin oluyo bu gunlerde sik iliskiye girmeye calisin ve bi yarim saat kalkma ve esin bosalir bosalmaz cekilmesin bildiklerim duyduklarim uyguladiklarim bu ama henuz bende bekliyorum canimmmm
selam kızlar nasılsınız
Iyiyim canim ben. Sen nasilsin. Brnde sana bisey sorcaktim gecen cumartesi adetim bitti esimle gecen cumartesi carsamba ve bu sabah iliskiye girdi kanamam yok ama wc de pecetede hafif kanli akinti gordum neden olabilir acaba ???
aaaaaahamileee misinnnnn
testt yapsan,bat ne zamandııı cnm??
Canim sanmiyorum hic cunku daha biteli 1 hafta oldu ve 3 kez birlikte olduk
Ayy hiç belli olmaz
Canım benım hala dunku anlattıgım sey devam edıyo
Eeee neyi bekliyorsunnnnn
Hastaneye git yada test yapppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?