Bebiş uyku konusunda tecrübeli anneler heellppp

peLincikk

🌈🌸
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
707
267
Merhabalar iyi akşamlar ablalar kardeşler :) sewgili oğlum 7. Aya girecek ancak içinden çıkamadığım bir uyku problemimiz war. Uyku neydi unuttum resmen zombiye dönüşücem.vay bebem büyüyor daha az uyanacak derken saat başı uyanmaya başladı.Açlık konusunda bir şüphemiz yok ancak emmeden geri uyumuyor akşamları kalktığında.Gece kaşık maması wermeye başladım yine bişey değişmedi duşlar masallar şarkılar banamısın demiyor.gece çayı kullananız warmı yararını gördünüzmü her trlü öneriye açık uykusuz bir garip ana var burda şimdiden çook teşekkürler :anne:

Kullandınız mı peki değişiklik oluyor mu ?
Kullandım uyutuyor ama benim bebişler zaten uykuyu seviyordu. İlk aylarda kullandım ben faydasını görmüştüm. Bide fön makinası sesi eşliğinde uyuttum bebişlerimi doğduklarından beri. Oda baya etkili uyku konusunda.

Kullandım uyutuyor ama benim bebişler zaten uykuyu seviyordu. İlk aylarda kullandım ben faydasını görmüştüm. Bide fön makinası sesi eşliğinde uyuttum bebişlerimi doğduklarından beri. Oda baya etkili uyku konusunda.
O tip sesleri denedim ancak bizde işe yramadı çay için önerebilceğinix öarka var mı ?

Bende senin yavrunun beyni gelisiyor.. Ve uyandiginda seni yaninda bulamayinca aglamaya basliyor, agladikcada uykusu aciliyor.. Ilk önce nerde uyudugu önemli.. Eger seni emerken uyuya kaliyorsa, ve sen onu uyuduktan sonra yatagina yatiriyorsan.. Ve ufaklik derin uykudan hafif uykuya gecerken.. Yerinin degistigini anliyordur.. Buda ona terk edilmis hissi veriyor.. Bu yüzden derin uykudan sjkca uyanir ne kendisi uykusunu alabilir, Ende sizi uyutur.. Oglunuz düzenli bir saate, düzenli bir Ritual ile kendi yatagina alistir.. Bu uyanik iken kendi yatagina uyumayi ögrenirse, uyku sorunun cözülür sanirim.. Tabii bu arada, eger boya gidiyorsa oda eklem agrilari yapabilir cocukta, bu da sebep olabilir yada dis cikartiyor olabilir.. Allah yardimcin olsun.. Gececek bu günler..

Benim oğlum aynı anlattığın gibiydi şuan 20 aylık oldu ve daha değişen hiçbişey yok, sürekli uyanıyo denemediğim şey kalmadı uyku ilacı var day night diye onu bile verdi doktor ama banamısın demedi, doktor doktor gezdim çaresi yok bu huy dedi, şimdi emmeyide kestik ama gene sürekli uyanır sabır etmekten başka çaremiz yok sanırım Allah tüm annelere sabır versin

Canim fön makinesi cok tehlikeli bir uyutma yöntemi degilmi? Allah korusun Evi yakarsiniz.. Koy bi CD player bebegin yataginin ucuna.. Esma ül hüsna CD.. Repeate basin.. Bakin nasil misil misil uyuyor..

Bizim uyku sorunumuz hic yok da kara kara dusunuyorum bu çocuk mumkun degil emmeden uyumaz...o gelecek gunleri dehsetle dusunuyorum

X