• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş Ümit'leri bi sonraki aya kalanlar kimler kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mely15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
7.345
En iyi cevaplar
1
5.381
198
Adet olmak üzereyim sanırım çok da ümitliydim bu ay ovulasyonu yakalamıştım ama nasip değilmiş napalım ekim de inşallah sizlerde durum ne gelecek ay. Planlar nedir

Adet olmak üzereyim sanırım çok da ümitliydim bu ay ovulasyonu yakalamıştım ama nasip değilmiş napalım ekim de inşallah sizlerde durum ne gelecek ay. Planlar nedir
Bndé bugun adet oldum 16 ekim bat inşallah bu ay gelir bebislerimz.kendime kür uyguluycam dr a gitcm yumurta takibi yaptircam.eşimde ilaç kullanıyo bide keçiboynuzu felan yapcam

Benim de yumurtam 9catladı iki üç güne adet olurum çok agrım var oldum olcam bende inofolic combi ve macun almayı düşünüyorum pco var ben de yumurta tembelligi için hayırlısı canım

Progestan kullaniyorum doktor on gun gunde birer ic demisti. Iki hap yani iki gun kaldi. Hap bittikten sonra ne zaman adet olurum ya da olur muyum bilmiyom :)

Progestan kullaniyorum doktor on gun gunde birer ic demisti. Iki hap yani iki gun kaldi. Hap bittikten sonra ne zaman adet olurum ya da olur muyum bilmiyom :)
Canım adet söktürmek için mi verdi doktorun

Canım adet söktürmek için mi verdi doktorun
Yok canim ben gecen ay adetin 3. Gunu gittim tedaviye baslancakti yumurta gelistirici ignesi ile. Ama hormonlarimda prolaktin yuksek cikti. Bunun icin doktor dostinex verdi. Bir de progestan verelim dedi. 15. Gun basla 10 gun ic birak dedi. Adetin 3. Gunu gel yumurtlama durumuna ve prolaktin hormonuna bakalim ona gore tedaviye baslayalim dedi

Yok canim ben gecen ay adetin 3. Gunu gittim tedaviye baslancakti yumurta gelistirici ignesi ile. Ama hormonlarimda prolaktin yuksek cikti. Bunun icin doktor dostinex verdi. Bir de progestan verelim dedi. 15. Gun basla 10 gun ic birak dedi. Adetin 3. Gunu gel yumurtlama durumuna ve prolaktin hormonuna bakalim ona gore tedaviye baslayalim dedi
Hayırlısı canım inşallah düşmüştür başlar tedavin

Back