- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.921
[/QUOTE]]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
Dendrobium ESMA arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin).................500 damla_22 ............................. mutlu-umutlu ........................500 ya se min .(Yasemin).........500 - @papatyamm_3474.(ayşe).......
- @volhat .....................................500
gul333 .(gülşen)..................... mavizm ...................................500 GURBET KUSU .(ayşe).....................500 okulum ...................................500 SENGUL1976 ........................500 ZEYNEP0682 ........................ Dendrobium .(esma).............500 happyangel01 .........................100 whitebal .................................500 - @aybirgen................................500
- Y yenibidunya .......................1.000
fermante ................................300 Canicimm ...........................500 - @Kumru55...............................500
- S sulepelin ...............................500
KALAN....................................1.600
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste katılmayanlar siliniyor
[/QUOTE]]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİBÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
10.000 "YA MUHYİ CELLE CELALÜHÜ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
Dendrobium ESMA arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin).................500 damla_22 ............................. mutlu-umutlu ........................500 ya se min .(Yasemin).........500 - @papatyamm_3474.(ayşe).......
- @volhat .....................................500
gul333 .(gülşen)..................... mavizm ...................................500 GURBET KUSU .(ayşe).....................500 okulum ...................................500 SENGUL1976 ........................500 ZEYNEP0682 ........................ Dendrobium .(esma).............500 happyangel01 .........................100 whitebal .................................500 - @aybirgen................................500
- Y yenibidunya .......................1.000
fermante ................................300 Canicimm ...........................500 - @Kumru55...............................500
- S sulepelin ...............................500
KALAN....................................1.600
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üst üste katılmayanlar siliniyor
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
Happyangel 500 aliyorum
500 de ben aliyim kizlar
Happyangel01 için 500 alıyorum
Liste bitmediyse kalanı bana yazın isterseniz.
Almayanları beklemeyecekseniz
Ayy ne güzel bi haber canım benim masallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doğal yollardan mi oldu tedaviyle miKizlar bugun dua topiklerime girip takip edemedim sirasi gecen arkadasZEYNEP0682 hakkini helal et senin icin 300 okuyorum..
Bu sabah hcg testi yaptim sonuc pozitif cikti sanirim ..
Allah hepinizden razi olsun.. tez zamanda hepinize bu duyguyu yasatsin insallah..
Sanirim sirada dendrobium var onun icin de 300 aliyorum.
Saol canim. Allah razi olsun. Sizlere de nasip etsin insallah. 2ay onc3 histeroskopi ameliyati olmustum. Sonra kendiliginden oldu.Ayy ne güzel bi haber canım benim masallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doğal yollardan mi oldu tedaviyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?