- 31 Ocak 2015
- 1.140
- 1.101
- 138
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.961
yok canim yaa iki kere yazmisim listede yazili oldugunu gormedim deTatlım +500 mu senın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim yaa iki kere yazmisim listede yazili oldugunu gormedim deTatlım +500 mu senın
Onlar Benden Umudunu kesmedi.
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Bir gün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbine dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.
Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.
Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.
Bu kıssadan umarım ufak hisseler alırız
Onlar Benden Umudunu kesmedi.
Whitebol için 500 aliyorum ben de, Allahım kabul etsin dualarimizi.
Rabia için 500 de ben alıyorum.
500 de ben aliyorum
Bende 500 alıyorum canım
500 okudum
farkında bile değilim, benim için okunuyormuş bu gün :) duama katılması nasip olan-olamayan hepinizden Allah razı olsun dua kardeşlerim... bi arkadaşın profilinde yazıyordu çok hoşuma gitti: Duam belli, duyan belli diye. kalpleri bilen Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin. biliyorum ki kalpten edilen dualar paylaştıkça çoğalır. o yüzden bu gün benim için okuduklarımıza, hepimizin dilekleri için, gönülden AMİİİNNNN... diyorum
kendim için de 500 adet okuyorum