- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.761
Kizlar bende okuyabilirim kac adet onu söyle yin
BEN 200 ALDIM HEMEN CEKIYORUM SENGUL ICIN.Bitince bagisliyoruz canim Ya Rafiu Ya kadirul muktedir deyip kimin niyetine okuduysak hayirli evlat nasip eyle diye dua ediyoruz canim 600 kalmis okurmusun hepsini paylasalim mi
Okumuyacaksa ben okurum canim200 de ben okuyum 200 de sana kaliyo supelin okuyacakmisin
Allah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardirBEN 200 ALDIM HEMEN CEKIYORUM SENGUL ICIN.
Allah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardir
inşallah canımmmmm duamızda vesile olmuştur inşalllaaaahhhhAllah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardir
benim doktorum belirti diye birşey yok bunlar bayanların kuruntusu malesef diyor 1,5 aydan önce bişey olmaz diyor tatlımBenim hamileliklerimde hic belirtim olmuyor ondan anlamiyorum
bende canım ama bi yanımda hiç ümitli değil bizim sorunumuz büyük çok üzülüyorum artıkOzaman bir test yapsan? Ben catlıyorum şuan merakdan, sen nasıl dayanıyosun yaa. Bende bu ay cook ümitliyim ama sonu hayal kırıklığı olmaz
Hadi yaa, ama bende kasik ağrısı oluyor adetden 2 hafta önce başlıyo eğer hamileysem. Kız kardeşimdede öyle oldu ve onun kasıkları adet olunca bile aprımazdıbenim doktorum belirti diye birşey yok bunlar bayanların kuruntusu malesef diyor 1,5 aydan önce bişey olmaz diyor tatlım
Bizim toplum maalesef çok duyarsız bu konuda ya bizim daha evleneli 2,5 yıl oldu 2 yıl biz çok istemiyoduk bunu bildikleri halde soruyorlardı ve bunu soranlar da eşimin anne babası yakınlarımız en çok da ! tamam kötü niteli değiller ama insanın psikolojisi bozuluyor yeter artık dedim ben en sonunda biz de istiyoruz bir sorun da yok ama olmuyor bu kadar söylemenin de bi anlamı yok !! dedim sonunda yaa tamam iyi niyetlerinden soruyorlar da arkadaş 5 tane torunları var zaten bi tane de oğlumuzdan olsun babaanne olayım diyorbende canım ama bi yanımda hiç ümitli değil bizim sorunumuz büyük çok üzülüyorum artıkbugün yine "aaa yokmu hala bişey yaa" lafını duydum yani hiç eksik etmiyorlar
yok ne hissettiğini kimse umursamıyor gerçekten benimde en yakınlarım yani bunu yapanlar bozulduğumu belli etmemeye çalışıyorum olur rabbim ne zaman derse diyorum doktora gidin en iyisi diyorlar ne desen var bi cevapBizim toplum maalesef çok duyarsız bu konuda ya bizim daha evleneli 2,5 yıl oldu 2 yıl biz çok istemiyoduk bunu bildikleri halde soruyorlardı ve bunu soranlar da eşimin anne babası yakınlarımız en çok da ! tamam kötü niteli değiller ama insanın psikolojisi bozuluyor yeter artık dedim ben en sonunda biz de istiyoruz bir sorun da yok ama olmuyor bu kadar söylemenin de bi anlamı yok !! dedim sonunda yaa tamam iyi niyetlerinden soruyorlar da arkadaş 5 tane torunları var zaten bi tane de oğlumuzdan olsun babaanne olayım diyor
Aynen bende bıkdım birde devamlı fal bakdırıyo kaynanam oda piskolojimi bozuyoBizim toplum maalesef çok duyarsız bu konuda ya bizim daha evleneli 2,5 yıl oldu 2 yıl biz çok istemiyoduk bunu bildikleri halde soruyorlardı ve bunu soranlar da eşimin anne babası yakınlarımız en çok da ! tamam kötü niteli değiller ama insanın psikolojisi bozuluyor yeter artık dedim ben en sonunda biz de istiyoruz bir sorun da yok ama olmuyor bu kadar söylemenin de bi anlamı yok !! dedim sonunda yaa tamam iyi niyetlerinden soruyorlar da arkadaş 5 tane torunları var zaten bi tane de oğlumuzdan olsun babaanne olayım diyor
sadece erkekte değil kadınddada geçerliymiş hatta şöyle yalan yeminler rahimlere kısırlık getirecektir yazıyorYa onları takma kafana zor ama, bidahakine Allah verirse olur de, hem ben birşey okudum yalan yere yemin eden erkeklerde kısırlık olurmuş, yani aslında bu bizim sınavımız. Sizin probleminiz ne?
aynen benim iki haftadır göğüslerim acayip şişti bugün söylüyorum kilo aldım ondan galiba falan diye sen hamile kalmayı çok takıyorsun kafana diyolarAynen bende bıkdım birde devamlı fal bakdırıyo kaynanam oda piskolojimi bozuyoen sonunda dedim olucağı varsada olmicak fal günah. Birde soruyolar düşünmüyorum diyorum takma kafana olur inşAllah Allah büyük diyorlar
Canım ne güzel adetlerin gecikiyor muydu.Allah hepinizden razi olsun 2 günüm gecti kizlarrrrrr inşallah bebişim vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?