- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.201
hasretimsensin canım senin duan katılmıyorsun ama forumdasın hep baktımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım...@gulucukgs canım geri gelmissin hiç bi şey söylemeden sormadan kendini listeye eklemissin burda ben kaç kişileri sildim okuması diye bu ciddi haksızlık oluyor herkes bir şeylerle uğraşıyor herkesin hayatında kötü hasta çok kötü giden şeyler var ama yinede okuyoruz ben herşey su an berbatken ağlaya ağlaya dua okuyorum bunu kabul edemem canım gerçekten o zaman herkes geri gelmek ister yani
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA1.500 eklyn
Tabiki canım liste başına döndük seni da ekliyorumarkadaşlar ben de alabilir miyim?
800 alayım öyleyseTabiki canım liste başına döndük seni da ekliyorum
Amin canım tez vakitte olur inşallah gerçekten su ara göz yaşlarımı tutamıyorum etrafıma yine herkes hamile 6 yakın arkadaşım hamile su an aramak bile istemiyorum kimseyi rabbim hepimize sabır versin müheymin ismiyle sıkıntıdan çıkarsın muhyî ismiyle bedene can versin inşallahAylin canım senin için 700 aldım
Rabbim kabul etsin inşallah
Kızlar bana kusmusunuzKızlar dualar katılamadım hakkinizi helal edin allah biliyor size karşı çok mahcupum başka dualarim vardı onlarada katılmadım fetih süresinide yarıda biraktim hepinizden ayrı ayrı özür dilerim