- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
- Konu Sahibi babyinlove
-
çook Sağol canım benim..hepimize inş allah..BENDE 700 ALDIM CNM
HZ. IBRAHIM'IN DUASI TOPIGINDEDE SIRA SENDE NE GUZEL INSALLAH DUALARIMIZ KABUL OLURDA BIR BEBISIN OLUR EBRUCUM.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GOk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@sengul1976 arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin)..........769
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................
- @mutlu-umutlu ....................
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474 474 ..(ayşe)....
- @volhat ................................ 2000
gul333 ...........(gülşen)......1000 - @masculin .....(ayşe)..............
esmerm91 ........................ crazy3527 .......................... - [@mavizm...............................700
- @okulum .............................700
SENGUL1976 .....................1000 - @ysbam ..................................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....
Dendrobium ......................... - M M-L-G-M .................5800
happyangel01 .........................2000
KALAN: 3600
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
Canım o bendede oldu başka bir sayfada neden bilmiyorumm şengül için özel mesaj atıyorum canım sanada ararım olur mubabyinlove canm bana bu sayfadan bildrm gelmiyo sayfayi takip ettiqim halde bak yine hizli ilerlems okulum arkadasimi kacrdm napcam bn bu sorunu nasıl cözcem diger topiklerde hep aktifimde burayada aksamlari ugruyorum mutlka bildrm qelmesede taa eski yazdiklarima bakarak ordan bulup geliyorm okuyamadqm arkadasm hakkini helal etsn yeni arkadasa 700 aldm
Yazdım tatlımKizlarr sengulunku bitmis yeni aarkadas kim bilmiyorum yazarsaniz okuyuo ekleyelim canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?