- 22 Temmuz 2014
- 30.117
- 26.866
- 798
- Konu Sahibi babyinlove
-
anladım kendime okuyayım diyorum ALLAH nasip ederse burada liste bayağı kalabalık diyorum bakalım inşaallah herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir yanı sıra biz de sağlıklı şekilde onların başlarında oluruz inşaallah aminAYNEN OYLE CNM ISTEDIGIN KADAR YA VASI ALINIYOR ORTASINDA OKUNUYOR.
COCUGUNUZ VARMI???? LISTEDEKILER BEBISLERI OLSUN DIYE OKUYANLAR CNM BENDE DAHIL INSALLAH ANNIS OLURUZ.anladım kendime okuyayım diyorum ALLAH nasip ederse burada liste bayağı kalabalık diyorum bakalım inşaallah herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir yanı sıra biz de sağlıklı şekilde onların başlarında oluruz inşaallah amin
Canım duamıza katılacaksan listemize ekliyim senidegök kapılarını açan duayı bir kez mi okuyoruz sonra ya vasi celle callalühü yü 18769 a tamamlıyoruz bir kez de okunamayacağı için her okuduğumuzda gök duasını başta bir okuyacağız heralde öyle mi?
anladım kendime okuyayım diyorum ALLAH nasip ederse burada liste bayağı kalabalık diyorum bakalım inşaallah herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir yanı sıra biz de sağlıklı şekilde onların başlarında oluruz inşaallah amin
Tatlım sen dua aldın mi atladimmi mesajını acabaCOCUGUNUZ VARMI???? LISTEDEKILER BEBISLERI OLSUN DIYE OKUYANLAR CNM BENDE DAHIL INSALLAH ANNIS OLURUZ.
Ayy canım inşallah rabbim tez vakitte dönsün duamıza inşallah artık minik kalpleri içimizde bizde hissedelim inşallahHEP HAYALIMDI DERIM KIZIM OLURSA ADI AYLIN OLUCAK INSALLAH KONU SAHIBI UGURLU GELIRSIN BANA CNM
Amiin xanim bozma moralini yaa asilamayla olur belki uzulme Rabbim buyuk dua edelim birbirimizeBen isten geldim yemek yaptim diyene kadar bitmismavizm Allah tez zamanda bebegine kavustursun seni de arkadasim. Duana yetisemedim masallah cok hizli ilerlemis.
Okulum arkadasimiz icin 1000 aliyorum.
Bu arada amh testi yaptirdim ben haftasonu, bugun sonucu cikmis. 0,96 cikmis, 30 yasindayim. Doktorum sinirda acele etmeliyiz dedisanirim asilama olacak ilk adetinle gel dedi. Mart 15e kadar beklemedeyim. Once ignelerle yumurtalari gelistirip sonra da asilama olacak sanirim. Biraz uzuldum tabi ama dualarimiz yerine ulasacak inaniyorum! Paylasmak istedim sizlerle de, Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins, hayirlisiyla tabi...
Amin cnm inş allah razı olsun rabbim bütün isteyenlere salih ve Saliha evlatlar versin ins tez zamandaBen isten geldim yemek yaptim diyene kadar bitmismavizm Allah tez zamanda bebegine kavustursun seni de arkadasim. Duana yetisemedim masallah cok hizli ilerlemis.
Okulum arkadasimiz icin 1000 aliyorum.
Bu arada amh testi yaptirdim ben haftasonu, bugun sonucu cikmis. 0,96 cikmis, 30 yasindayim. Doktorum sinirda acele etmeliyiz dedisanirim asilama olacak ilk adetinle gel dedi. Mart 15e kadar beklemedeyim. Once ignelerle yumurtalari gelistirip sonra da asilama olacak sanirim. Biraz uzuldum tabi ama dualarimiz yerine ulasacak inaniyorum! Paylasmak istedim sizlerle de, Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins, hayirlisiyla tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?