- Konu Sahibi babyinlove
-
canım güzel duan için allah razı olsun inşallah bizde anneliği yaşarız listemiz var her gün 1 kişiye okuyoruz en az 700 alıyoruz hoşgeldin aramıza sıra sana geldiğindede çocuğunun sağlığı iyiliği için okuruz inşallahBende 5 bin alayim ama kime etmem gerekiyo bunu ogrenebilir miyim en azindan kisiye ozel solersem icten edersem daha cok kabul olur gibi geliyo bana o bittikten sonra yenilerine devam uyumak yok bugun:-D
insalah canim ya saoluncanım güzel duan için allah razı olsun inşallah bizde anneliği yaşarız listemiz var her gün 1 kişiye okuyoruz en az 700 alıyoruz hoşgeldin aramıza sıra sana geldiğindede çocuğunun sağlığı iyiliği için okuruz inşallah
sağol canım daha iyiyim hiç bu kadar kötü geçirmemiştim gecikti diyemi oldu anlamadım ama çok kötüydüm çok şükür geçtibabyinlove canım umarım bugün daha iyi olmuşsundur, geçmiş olsun. esmerm91 arkadaşımız için 1000 okudum bu arada
Çok geçmiş olsun tekrar canım, muhtemelen geciktiği içindir. Neyse Rabbim dualarımızı kabul etsin de inşallah önümüzdeki aylarda regl haberi değil de bebek haberi alalımsağol canım daha iyiyim hiç bu kadar kötü geçirmemiştim gecikti diyemi oldu anlamadım ama çok kötüydüm çok şükür geçti
Çok geçmiş olsun tekrar canım, muhtemelen geciktiği içindir. Neyse Rabbim dualarımızı kabul etsin de inşallah önümüzdeki aylarda regl haberi değil de bebek haberi alalım
Çok geçmiş olsun tekrar canım, muhtemelen geciktiği içindir. Neyse Rabbim dualarımızı kabul etsin de inşallah önümüzdeki aylarda regl haberi değil de bebek haberi alalım
[/QUOTE][/QUOTE]]GOk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
esmerm91 Arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
KALAN: 4669
- @babyinlove .....(aylin)..........1000
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................500
- @mutlu-umutlu ....................700
- @gulucukgs ......(betül şule)....
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474 ..(ayşe).....
- @z_ipek (yasemin)................
- @volhat ................................
- @gulbahcesi0618...........(gülşen)......
- @masculin .....(ayşe)..............
esmerm91 ........................ crazy3527 .......................... mavizm ...............................700 - @okulum .............................
SENGUL1976 ..................... - @ysbam .........................2000
- @feyzanur_ecrin .....zeynep....800
Dendrobium .........................1000 - M M-L-G-M .................1000
esra2305 .................................5000
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssizolarak 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?