- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
-
Gelmeye başladı arkadaşlar canım listeni yapabilirsinTabiki canım cagirabilirsin hepimizin duası aynı evlat için yalvarıyoruz herkes için dua edelim inşallah
oo kimler gelmiş hoşgelmişGünde kaçar tane okunacak cnm..çalıştığım için zorlanmak istemiyorum.
Okuyabildiğini kadar canım zaten el birliğiyle tamamlıyoruz eksik kalaniGünde kaçar tane okunacak cnm..çalıştığım için zorlanmak istemiyorum.
canım listeyi yapıp sayıyı bölelim kimseye haksızlık olmasın herkes aynı sayıyı okusunGelmeye başladı arkadaşlar canım listeni yapabilirsin
canım biz onu tefriciyede denedik zor oluyo en güzeli sayıyı bütün arkadaşlara bölmek ve bitene kadar kimseyi listeye ilave etmemek daha sonra tekrar liste yapılabilir siz bilirsinizOkuyabildiğini kadar canım zaten el birliğiyle tamamlıyoruz eksik kalani
şu an az kişiyiz liste açık kalsın istiyoruz çünkü kimin duası kabul olur bilemeyiz canımcanım biz onu tefriciyede denedik zor oluyo en güzeli sayıyı bütün arkadaşlara bölmek ve bitene kadar kimseyi listeye ilave etmemek daha sonra tekrar liste yapılabilir siz bilirsiniz
Tamam ozaman bende varım tey tey tey..Okuyabildiğini kadar canım zaten el birliğiyle tamamlıyoruz eksik kalani
Hosbuldummn canimmoo kimler gelmiş hoşgelmiş
Canım su anlık listeyi yazar misin rica etsem telefon bozuldu düzenleme yapamıyorum eşim birazdan gelince onun telefondan halledicem ben tdkarGelmeye başladı arkadaşlar canım listeni yapabilirsin
canım yeni gelen arkadaşlarla 10 kişi oluyoruz başlasak mı ?GÖK KAPILARINI AÇAN DUA :
“Bismillahirrahmanirrahim “ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla. Allah büyüklerin en büyüğüdür Allah'a olan hamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'U YA KADİRU'L-MUKTEDİR.
SIRALAMA:
- @@babyinlove ....................................
- @@agustos72 .......................................
- @@damla_22 ......................................
- @@mutlu-umutlu ...............................
- @@gulucukgs ...............................
- @ yasmin5846.....................................
- @papatyamm_3474 ..........................
asabirella ......................................
Aman canım Tefriciye yi karıştırmacanım biz onu tefriciyede denedik zor oluyo en güzeli sayıyı bütün arkadaşlara bölmek ve bitene kadar kimseyi listeye ilave etmemek daha sonra tekrar liste yapılabilir siz bilirsiniz
istediği kadar olunca karışıyo toplam sayıyı kişi sayısına bölcezTam olark sayiyi nasl yapcaksnz herks istedigi kadr mi alcak ? Öyleyse bnide ekleyeblrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?