- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.801
Estağfurullah affetmek ne kelime. Olur böyle şeyler arada gözden kaçmış sanırım. Neyse ben en son eklenen kişiye de okurum. Yeni dua ne olcak acaba. Aynı dua olursa belki çıkarım listeden tedaviye başladım 2 gün önce bakalım haktan hayirlisi
Esraya okudum
kaç tane eksik kaldı canımcanlar tefriciye için yardıma ihtiyacım var okuyabilecek olan varmı 10-20 tane olsa yine olurne kadar okunsa şu an fayda bi haftada bitmesi gerektiğini bilmiyordummmm yetiştirmeye çalışıyorum cumaya kadar
Cnm ne kadar eksigi yardim edeyimcanlar tefriciye için yardıma ihtiyacım var okuyabilecek olan varmı 10-20 tane olsa yine olurne kadar okunsa şu an fayda bi haftada bitmesi gerektiğini bilmiyordummmm yetiştirmeye çalışıyorum cumaya kadar
ayyy daha 2650 var canım inşallah yetiştiririmmmtefriciye başlandığı zaman melekler inermiş bitirmesini beklermiş. bu melekleri fazla bekletmemek adına 3 gün en fazla bir haftada bitirmeyi öneriyorlar.
baya var canım ama azda olsa yardım ederseniz çok güzel olurCnm ne kadar eksigi yardim edeyim
yetişir canım yetişir üzülme ben 100 ile başlayım arkadaşlarımızdan almak isteyen olabilir.bitmeyecek gibi olursa 500e kadar çıkarım canım. şimdilik 100 yaz sen banaayyy daha 2650 var canım inşallah yetiştiririmmm
en son demet için almış tatlımpapatya ayşecim okumuş muydun kaçırmış olabilirim. bazılarıçok geride kaldı.
allah razı olsun tatlım benim senin düşünmen bile yeteryetişir canım yetişir üzülme ben 100 ile başlayım arkadaşlarımızdan almak isteyen olabilir.bitmeyecek gibi olursa 500e kadar çıkarım canım. şimdilik 100 yaz sen bana
evet insan üzerinde bir rahatlık hissediyr.Arkadaşlar hepinizden allah razi olsun birilerinin senin için dua etmesi çok güzel allah hepinizin dileklerini en yakin zamanda gerçekleştirsin
Ben basladim okumaya canım simdilik yüz aliyorum onu bitireyim alırım tekrar bide bi duaya herkes farklı başlıyor şen başlarken ne yaptın canimbaya var canım ama azda olsa yardım ederseniz çok güzel olur
tatlım ben sordum birine rabbim samimiyeti sever niyetini et tövbe duası oku başla dedi bende yasin kitabında tefriciyenin yanında tövbe duası var onu 21 kez okudum niyetimi söyledim besmele çekip başladım canımBen basladim okumaya canım simdilik yüz aliyorum onu bitireyim alırım tekrar bide bi duaya herkes farklı başlıyor şen başlarken ne yaptın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?