- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.661
inanki bende de takıntı oldu. aslında son 6 ayda çok fena takıntı yaptım. bebeğimi kaybedince de artık başka bir şey düşünemez oldum. kimse kafaama uymuyor. kimsenin çocuk tıngırtısını dinleyecek halim yok. hiçkimseyle görüşmüyorum. arkadaş edinmeye çalışmıyorum. ama bazen ne oluyor rabbim öyle bir şey çıkarıyor ki karşıma şükür ki hiç çocuğum yok diyorum. aslında ne var biliyor musun bu dünya pek çocuk getirilebilecek bir dünya değil. peygamber efendimiz bile ne demiş ahir zamanda en iyiniz eşi ve çocuğu olmayandır. böyle kimseler şükür namazı kılsınlar diyor. hak veriyoruz ama ah şu kahrolası gönlümüz bir ikna olmuyor.Canım allah razı olsun daha sen bu fikri verdin tekrar dua ettim baktım eşim geldi sorun benden kaynakliydi bu arada çocuk mevzusu takıntı oldu bende kime sarsam diye bakıyorum eşim neyi bu kadar uzattın diye sarıldı bi saat konuştu ikna etti şimdi daha iyiyim bi terapiste gidicem heralde çünkü çocuk sahibi olmak artık takıntı oldu kimseyle görüşmüyorum arkadaşlarım hep çocuk sahibi onlarla konuşacak birşey bulamıyorum biraz yalnız kaldım galiba
Aynen canım vücut aslında doğurmak istiyor biyolojik saat deliriyor yaratılış amacında uygun davranmak istiyor çünkü bunun için yaratıldık ben artık abartıp allahım herseyimi al ama bana bi evlat ver die dua eder oldum rabbim bu buhrandan kurtarsın inşallahinanki bende de takıntı oldu. aslında son 6 ayda çok fena takıntı yaptım. bebeğimi kaybedince de artık başka bir şey düşünemez oldum. kimse kafaama uymuyor. kimsenin çocuk tıngırtısını dinleyecek halim yok. hiçkimseyle görüşmüyorum. arkadaş edinmeye çalışmıyorum. ama bazen ne oluyor rabbim öyle bir şey çıkarıyor ki karşıma şükür ki hiç çocuğum yok diyorum. aslında ne var biliyor musun bu dünya pek çocuk getirilebilecek bir dünya değil. peygamber efendimiz bile ne demiş ahir zamanda en iyiniz eşi ve çocuğu olmayandır. böyle kimseler şükür namazı kılsınlar diyor. hak veriyoruz ama ah şu kahrolası gönlümüz bir ikna olmuyor.
Aynen canım vücut aslında doğurmak istiyor biyolojik saat deliriyor yaratılış amacında uygun davranmak istiyor çünkü bunun için yaratıldık ben artık abartıp allahım herseyimi al ama bana bi evlat ver die dua eder oldum rabbim bu buhrandan kurtarsın inşallah
Açık canım hoşgeldinListe acıkmı bende katılmak istiyorum
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
196 "EL VEHHAB "
100 "EL MU'Tİ"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
@@yenibidunya ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;; LİSTEMİZ;
- @@babyinlove.(aylin)...............:)
- @@damla_22.... ......................:)
- @@mutlu-umutlu....................:)
- @@papatyamm_3474.(ayşe)...:)
- @@ZEYNEP0682..................:)
- @@Dendrobium. (esma)..........
- @@whitebal.(Rabia) ................
- @@yenibidunya........................
- @@ozgecan19... .......................
- @@avatar33... ...........................:)
- @@filiz2012. .............................
- @@Deborah26.. ........................
- @@demet1973............................:))
nasılsın aylin bugün daha iyi misin?Açık canım hoşgeldin
Idare edıyorum canım eşim sağolsun Ise bıle gitmedi ona yaptığım da haksızlık ama kendi ıcımde çok çökmüşum demekkinasılsın aylin bugün daha iyi misin?
ah canım benim. allah gönlüne ferahlık versin inşallah. sen bugun buraya hiç girme girdikçe aklına gelir. güzel bir çay demle bi pasta yap. iyi gelir size.Idare edıyorum canım eşim sağolsun Ise bıle gitmedi ona yaptığım da haksızlık ama kendi ıcımde çok çökmüşum demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?