- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.041
Canım ne kadar bekledin evlat sahibi olmak için. Bi sorun varmıy dı.Gunaydin arkadaslarim en guzel anne adaylari
Hamileligimi ogrenmeden once bende bu listeye katilmak istemistim babyinlove ile konusup sonra yeni listeyi bekleyelim dexik ve yeni listenin basladogi gun ben hamile oldugumu ogrendim ama birakip gidemedim sizleri.
Sizler icin de dua etmem gerektigini hissettim
Bende evlat atesiyle yanip tutusurken rabbim ihsan etti ve nasip etti rabbim tamamini nasip etsin ve hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum
Rabbimin buyuklugune inanin ve ona tevekkul edin o zamanini biliyor
Yapilan dualar icin allah hepinizden razi olsun dualarim sizinle
Bende kendim icin 300 aliyorum
Gunaydin arkadaslarim en guzel anne adaylari
Hamileligimi ogrenmeden once bende bu listeye katilmak istemistim babyinlove ile konusup sonra yeni listeyi bekleyelim dexik ve yeni listenin basladogi gun ben hamile oldugumu ogrendim ama birakip gidemedim sizleri.
Sizler icin de dua etmem gerektigini hissettim
Bende evlat atesiyle yanip tutusurken rabbim ihsan etti ve nasip etti rabbim tamamini nasip etsin ve hepiniz icin ayri ayri dua ediyorum
Rabbimin buyuklugune inanin ve ona tevekkul edin o zamanini biliyor
Yapilan dualar icin allah hepinizden razi olsun dualarim sizinle
Bende kendim icin 300 aliyorum
Gadriel için 400 alıyorum Rabbim gebelik dönemini sorunsuz geçirip bebeğini hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insall
Gadriell için 300 aldım
zeyneplivadi.. içinde 300 alıyorum
zeyneplivadi içinde 350 okudum tez zamanda bebek haberleri olsun akşama kadar giremem o yüzden yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?