- 27 Mart 2012
- 396
- 170
- 123
- Konu Sahibi babyinlove
- #2.701
300 alıyım gul arkadaşımız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye eklenemiyor muyuz? Sadece dualara mi katılıyoruz?GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
gul333 ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ...
LİSTEMİZ;
KALAN:....................................5.150
- babyinlove.(aylin)...............200
- damla_22.... ...........................
- mutlu-umutlu........................200
- yasmin5846.(Yasemin)........300
- papatyamm_3474.(ayşe)......
- gul333.....................................300
- mavizm.......................(((mazeretli)))
- masculin.(ayşe) ....................
- Sengul1976. (Şengül)...........300
- Zeynep0682............................300
- Dendrobium. (esma)............
- whitebal.(Rabia) ........ .........
- aybirgen.. ..............................
- yenibidunya.. .......................
- gadriell..... ..............................500
- zeyneplivadi.... .....................400
- tubatesbih.... .........................300
- ozgecan19... ..........................300
- avatar33... .............................
- whiterose55..........................
- canasu.. .................................300
- filiz2012. ...............................300
- Deborah26.. .........................
- Kitkat.(tugba..).....................150
- demet1973............................
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
......... LİSTEMİZ KAPALIDIR.............
Su gibi bişey canm eşim kullanmıştı daha öncekızlaaaarrr ya bi sayfada okudum ben çakşır suyu içirin bide antioksidan yazıyor cahilliğe verin nedir bu antioksidan hapmı vitamin olarakmı bişey anlamadım
Ay canim llah razi olsun beni dusunmussun rabbim kucagini doldursun sifa versinkuzum sana yazıcaktım bak günde 99 kere ya mübdiü oku karnına üfle tatlım bebişin çok sıkı tutunurmuş inş tatlım
Canim internete yazinca bu cikti kusura bakma tatlimteşekkür ederim canımm yazan kişi biraz sallamış gibi geldi bilemedim yani
Yok kuzum senin gonderdigin link için demedim benim ilk okuduğum sayfada yazılanlar saçma geldi okuyupta bu ne diye sorduğum yer yani canımCanim internete yazinca bu cikti kusura bakma tatlim
Amin canım aminnnnnAy canim llah razi olsun beni dusunmussun rabbim kucagini doldursun sifa versin
Olur tabiki ama biz taze taze okuyup beklemeden hızla okunsun diye böyle yapıyoruz ama girmiyorsan ben sana hep 300 yazarımBen bişey sorucam canım ya ben sürekli giremiyorum da illa bittikce tek tek mi okumamiz lazım ben oturup herkes için 300 er tane okusam bir kere de olmaz mı ?
Gül için ve mavizm için 500 er tane okudum Rabbim gönüllerine göre versin inşallah. Yarin yokum arkadas lar eklermisiniz
200 okudum gül icin
GULSENCIM ICIN 250 ALDIM CNM.
gül için 300
Aslında her gün girmeye çalışıyorum genelde ama olur da giremezsem kimseyi kaçırmak istemiyorumOlur tabiki ama biz taze taze okuyup beklemeden hızla okunsun diye böyle yapıyoruz ama girmiyorsan ben sana hep 300 yazarım