- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.501
OYLEMI TMM O HALDE BIR GUNDE IKI KISIYE RAHATLIKLA OKUNUR .Tatlım özellikle arayıp sordum bu esmanin kilit sayısı bu bölünce en fazla 150.oluyor mutlu bitince herkes en fazla 150 alabilecek . Isterseniz bi esma daha ekleyelim
Aynen canım doğru söylüyorsun iki kişilik dua yazılsın hem hızla ilkeleyiz inşallah hızlada gelir bebislerOYLEMI TMM O HALDE BIR GUNDE IKI KISIYE RAHATLIKLA OKUNUR .
OGLEYE KADAR BIR KISIYE AKSAMLARIDA DIGER KISIYE 4.000 OKUNUR .
GUNDE IKI KEZ GIREMEYENLERDE BIR KEREDE IKI KISININ DUASINI ALIP CIKSIN.
Tatlım 100 verebilirim almayan çok var200 aldım
arttıralım canımmmmekledim cnm.aylin surekli aktif olamiyor.
her gun bir kisiye okunuyor ama bazen dua hizli ilerleyince diger kisiye geciliyor .
birde bugun baya katilim olmus sayimizi arttirmaliyiz bence 4.000 cok az.
biz diger turda 20 kisi 10.000 ya muhyi cekiyorduk.herkes 500 aliyordu.
bakalim bu kadar kisiyken nsl olucak. tam olarak oturtalim sayiyi diger turdaki gibi.
Yarin hangi iki arkadas icin okuyorsak yazin ben de onlar için 150 ser alicam
evet kizlar aksama Yasmine gecmis oluruz.canım 50 mutlu umutlu için almıştım 100 de yasemin için alıyorum
Canım liste sonunada yaz 150 den fazla almayın yazdamla_22 mutlu-umutlu ya se min gul333 mavizm
@papatyamm_3474GURBET KUSU SENGUL1976 ZEYNEP0682 Dendrobium
filiz2012 whitebal
kitkat @aybirgen Y yenibidunya gadriell zeyneplivadi tubatesbih ozgecan19 M melek2014 avatar33 busra_1990 @whiterose55 C canasu D dEEppuRPle pelit86 ] D Deborah26
Arkadaşlar toplu açıklama yapmak istedim sayımız çok olduğu için artık herkes en fazla 150 alabilecek daha azda alabilirsiniz günde iki kişi okunabilir bunun için konuyu takipte olalım lütfen iş nedeniyle giremeyen varsa bana sayısını özelden mesaj atabilir sayıyı cogaltamiyorum çünkü bu esmanin kabul kilidi 4000 artık heralde açıklayıcı olmuştur öptüm kızlar
demet1973
Yazicam tatlım listeyi yenilerkenCanım liste sonunada yaz 150 den fazla almayın yaz
KACIRMADIN CNM DAHA BITMEDIKI.Canım ben listedeki herkes için 150 ser tane okuycam, çok hızlı ilerliyor, mutlu umutluyu kaçırdım, digerlerini kacirmayim, giremesem bile herkese 150 ser okurum.
tatlım bitmedi dua yazayım istersenCanım ben listedeki herkes için 150 ser tane okuycam, çok hızlı ilerliyor, mutlu umutluyu kaçırdım, digerlerini kacirmayim, giremesem bile herkese 150 ser okurum.
KACIRMADIN CNM DAHA BITMEDIKI.
SON 250 VAR AMA 50 AL ALMAYANLARDA KATILSIN.
Tamam canım 50 yaz o zaman bana.tatlım bitmedi dua yazayım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?