- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.481
Aslinda gün tek bir kişi için olsa nasıl olur arkadaşlar. Damla için okumuştum ama onunku bitmiş. Diğerine aktarıldı. Nasıl olur sizde her güne bir kişi olsa ya iki kişi olacaksa gün başlamadan bilinse.
Canım biz diğer topiklerde her gün bir kişiye okuyorduk ve herkes aynı sayıyı okuyordu öyle yapılabilir yada her gün iki kişide olabilir sayılar karışmaz herkes payına düşenide okusa olur.Allah emek verenlerden Allah razı olsun.Dualarımız kabul olsun
Evet öyle olabilir,günlük belirlenebilir belkide.Ben yeni girdim ve ilk defa böyle bişeye katılıyorum,işteyim başkasına geçildi de kaçırdımmı ki diye endişeliyim aklım burada,sürekli açıp bakıyorum.Ama yeni katılan insanlarda olacak haliyle onlarda okumak ve sıraya girmek isteyecek belki onlarda bi sonraki kişi için listeye alınıp sıraya sokulabilir böylece bi düzen oluşur.Tabi konu sahibi arkadaşımızında bi düşündüğü vardır.Hepimiz ortak bişey için el açtık Allah kabul etsin.
Arkadaslar sayi az oldu sanki cogu kisi okuyanadan bitmis oluyo hak gecmesin bence herkes okusun. bi kisiyi bile kacircam diye odum kopuyo
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
4.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
@mutlu-umutlu arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................150 damla_22 .................... ..............200 mutlu-umutlu ........................50 ya se min .(Yasemin).........150 - @papatyamm_3474.(ayşe).........200
gul333 ................................... mavizm ...............................mazeretli GURBET KUSU .(ayşe) .................. SENGUL1976 .(Şengül)....... ZEYNEP0682 .......................100 Dendrobium .(esma).............. whitebal .(Rabia) ....................300 - @aybirgen..................................
- Y yenibidunya ...........................
- @gadriell................................. . ...
zeyneplivadi ...............................200 tubatesbih ................................. ozgecan19 .................................100 - M melek2014 ...............................
avatar33 ................... ... ... .. .. .. busra_1990 .............................. - @whiterose55...................... ......200
- C canasu ......................................
- @deeppurple................... .... . ....
filiz2012 ......................... ........ ...300 pelit86 ........................... ......... .... - D Deborah26 ................... .. .. .......200
kitkat ..................400+300 demet1973 ...............500
KALAN..................................650
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
Canım herkes duaya katılsın diye azar azar almamız lazım dua500 tane ben aldim
Evet canım 50 şer dağıt ki kalanlara.Kuzum 50 verebiliyorum herkes alsın diye
canım diğer okumaya banada yaz200Kızlar hoşgeldiniz duamızın tek şartı her duaya az çok katılmak iki kişiye katılmayani maalesef siliyoruz ve sayı alındığına dua bitene kadar mutlaka okuyoruz canlar diğer açıklamalar liste başına yazıyor zaten :)
bende 50 alayım yarınki okumaya o zamancanım diğer okumaya banada yaz200
mutlu umutlu için 50 tane alıyorummmmmmmmm bir de cevap gelse keşkeyarıki arkadaş için 50 tane alıyorum tamam mı?
birde bu güm mutlu umutluya mı okunuyormutlu umutlu için 50 tane alıyorummmmmmmmm bir de cevap gelse keşke
ekledim cnm.aylin surekli aktif olamiyor.mutlu umutlu için 50 tane alıyorummmmmmmmm bir de cevap gelse keşke
Tatlım özellikle arayıp sordum bu esmanin kilit sayısı bu bölünce en fazla 150.oluyor mutlu bitince herkes en fazla 150 alabilecek . Isterseniz bi esma daha ekleyelimekledim cnm.aylin surekli aktif olamiyor.
her gun bir kisiye okunuyor ama bazen dua hizli ilerleyince diger kisiye geciliyor .
birde bugun baya katilim olmus sayimizi arttirmaliyiz bence 4.000 cok az.
biz diger turda 20 kisi 10.000 ya muhyi cekiyorduk.herkes 500 aliyordu.
bakalim bu kadar kisiyken nsl olucak. tam olarak oturtalim sayiyi diger turdaki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?