- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
- #2.481
Aslinda gün tek bir kişi için olsa nasıl olur arkadaşlar. Damla için okumuştum ama onunku bitmiş. Diğerine aktarıldı. Nasıl olur sizde her güne bir kişi olsa ya iki kişi olacaksa gün başlamadan bilinse.
Canım biz diğer topiklerde her gün bir kişiye okuyorduk ve herkes aynı sayıyı okuyordu öyle yapılabilir yada her gün iki kişide olabilir sayılar karışmaz herkes payına düşenide okusa olur.Allah emek verenlerden Allah razı olsun.Dualarımız kabul olsun
Evet öyle olabilir,günlük belirlenebilir belkide.Ben yeni girdim ve ilk defa böyle bişeye katılıyorum,işteyim başkasına geçildi de kaçırdımmı ki diye endişeliyim aklım burada,sürekli açıp bakıyorum.Ama yeni katılan insanlarda olacak haliyle onlarda okumak ve sıraya girmek isteyecek belki onlarda bi sonraki kişi için listeye alınıp sıraya sokulabilir böylece bi düzen oluşur.Tabi konu sahibi arkadaşımızında bi düşündüğü vardır.Hepimiz ortak bişey için el açtık Allah kabul etsin.
Arkadaslar sayi az oldu sanki cogu kisi okuyanadan bitmis oluyo hak gecmesin bence herkes okusun. bi kisiyi bile kacircam diye odum kopuyo
Kızlar normalde biz bi günde bi kişiye okuyoruz zaten ama şimdi sayımız çoğaldı listeleri kapatıp sayıları bölüyorum merak etmeyin