- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #2.421
el vahid ya allah cekiyoruz cnm sayi herkes ne kadar isterse aliyor.Ben de katilabilirim. Nr okuyoruz kaç tane okuyoruz
Canim ayni seyler banada soylendi hatta o kadar rahat soylediki anlatamamAsıl senin mesajın beni nasıl umutlandırdı bilsen canım tam herşeyden bıkmış vazgeçirirdim yeniden umutlandım bizede doktor mümkün değil dedi belki tüp bebek oda belki yani dedi eşimde ciddi sorun var bendede biraz var artık olmıycak diyordum yazını gördüm :)))))
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
4.000 "el VAHID"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım .
@damla_22 arkadasimıza okuyoruz
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................ damla_22 .............................. mutlu-umutlu ........................ ya se min .(Yasemin)......... - @papatyamm_3474.(ayşe).......
gul333 ................................... mavizm ...................................mazeretli GURBET KUSU ....................... SENGUL1976 .(Şengül)....... ZEYNEP0682 ....................... Dendrobium .(esma).............. whitebal .(Rabia) .................... - @aybirgen..................................
- Y yenibidunya ...........................
- @gadriell...........................
zeyneplivadi ......................... tubatesbih .......................... ozgecan19 .........................
KALAN..................................4.000
Not;
Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir...
benide ekleyin canımmmmmmmİsme göre niye ediyoruz canım sayı sen ne kadar istersen
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
4.000 "el VAHID"
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................200 damla_22 .............................. mutlu-umutlu ........................ ya se min .(Yasemin)......... - @papatyamm_3474.(ayşe).......
gul333 ................................... mavizm ...................................mazeretli GURBET KUSU ....................... SENGUL1976 .(Şengül).......250 ZEYNEP0682 ....................... Dendrobium .(esma).............. whitebal .(Rabia) .................... - @aybirgen..................................
- @gadriell...........................
zeyneplivadi ......................... tubatesbih .......................... ozgecan19 ......................... - M melek2014 ..............
KALAN..................................3.550
Not;
AYLIN CNM DAMLA ICIN 200 OKUDUM.
200 Ya Vahid alıyorum, Rabbim damlaya da bizlerede tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar ver ne olur..
kızlar merhaba bende katılmak istiyorum dualarınıza yardımcı olurmusunuz
Ben de katilabilirim. Nr okuyoruz kaç tane okuyoruz
benide ekleyin canımmmmmmm
bende katilabilirmiyim?
bende 300 alıyorum. Dua listesine benide alın. Dua sırası geldiğinde bana da okurmusunuz.
Evlat hasretiyle yananlardan biri de benim...Ben de katılmak istiyorum duaya. Lütfen ne kadar hangi duayı yapmam gerektiğini yazabilir misiniz? Rabbim bana ve dileyen kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip etsin insaallah...
Bende okumak isterim,Allah tüm isteyenlere yardımcı olsun.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖK KAPILARINI AÇAN DUA;
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
4.000 "el VAHID"
LİSTEMİZ;
babyinlove .(aylin)................200 damla_22 ..............................350 mutlu-umutlu ........................200 ya se min .(Yasemin).........150 - @papatyamm_3474.(ayşe).......
gul333 ...................................200 mavizm ...................................mazeretli GURBET KUSU .......................200 SENGUL1976 .(Şengül).......250 ZEYNEP0682 .......................200 Dendrobium .(esma).............. whitebal .(Rabia) ....................200 - @aybirgen..................................
- @gadriell...........................500
zeyneplivadi .........................300 tubatesbih ..........................300 ozgecan19 .........................250 - M melek2014 ..............
KALAN..................................700
Not;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?