- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi babyinlove
- #2.381
Cnm el vahid olsun.diğer topiklerde yok.Kızlar yeni esma için ne diyorsunuz D şıkkı elendi hangisini yazalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm el vahid olsun.diğer topiklerde yok.Kızlar yeni esma için ne diyorsunuz D şıkkı elendi hangisini yazalım
Hoşgeldin canım bebek için el vahid çekiyoruzBende varım ne çekiyoruz
İsme göre niye ediyoruz canım sayı sen ne kadar istersenHepimiz icinmi isme goremi birde kac adet cekicez hosbuldum bu arada
Ben gördüm geldim canim. Rabbim dualarinizi kabul buyursun inşallah nasil yapıyoruz bi anlatin bakem bende okuyayımBen biraz link attım aylin
Ama saat geç oldu yarın görürler belki gelenler olur
Amiiiinnn canim.Rabbim senin de dualarini kabul eder insallah..Canim bismillah diyip başliyorum rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin Allahim sen damla22 arkadaşimizin ne dileyi varsa kabul et 200 aldim canim eklermisin
Canım şengül e okuyoruz gelseneAmiiiinnn canim.Rabbim senin de dualarini kabul eder insallah..
Hoşgeldin canım Listemiz var herkese sırayla el vahid okuyoruz.Ben gördüm geldim canim. Rabbim dualarinizi kabul buyursun inşallah nasil yapıyoruz bi anlatin bakem bende okuyayım