Merhaba bayanlar ben 10 aylık evliyim bebek istiyoruz fakat henuz olmadı yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyoruz fakat sonuç yok ben hiç doktoro gitmedim nasıl oluyor eşimle birlikte mi gitmm gerekiyor kadın doğuma mı gidicez ve bir de regliyken mi gitmek gerekiyor doktora yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bayanlar ben 10 aylık evliyim bebek istiyoruz fakat henuz olmadı yumurtlama dönemlerinede dikkat ediyoruz fakat sonuç yok ben hiç doktoro gitmedim nasıl oluyor eşimle birlikte mi gitmm gerekiyor kadın doğuma mı gidicez ve bir de regliyken mi gitmek gerekiyor doktora yardımcı olursanız çok memnun olucam şimdiden teşekkür ederim.
özellikle yeni evlilerde 1 yıl korunmadan düzenli ilişki ile olmaması normal karşılanıyor.
tabiki jinekoloğa gidiceksin. ulrason muayenesi olucaksın. adetlerin düzenlimi ona bakıcaklar ve sorucaklar. bir sorun olursa eşine bakıcaklar.
ama sorun olduğunu söylemek için çok erken. hele ki 10 aylık evlilikde...
canım direk jinekoloğa git. senin durumuna bakarlar önce. sende düzensilik kist vs yok ise eşini çağırırlar. ilk seferde eşinle gitmenin bir manası yok zaten test o bu şu derken ilk günden hemen cevap almayabilirsin. ayrıca arkadaşımız dediği gibi 1 sene korunmadan bebeğin olmamasını normal karşılıyorlar.
benim tavsiyem ssk varsa anlaşmalı bir doktora git. devlet hastaneleri çok kalabalık olduğundan iyi ilgilenmiyorlar.
sıkma canını sakın daha yenisiniz. umarım hiçbirşeyiniz yokturda hemen bebişiniz olur..
3 Ay önce geçkme olmuştu doktora gıttım özele ulturasonla baktı bişy yok dedı pekte ilgilenmedi zaten 10 günlük geçekme olduğu için gitmiştim sanki hastalık aramaya gelmişim gibi davrandı bu ay yine 10 günlük geçkmem oldu dr.gitmedim bu mevsımlerde olur normal denildi.birde regli döneminde mi gitmek gerekiyor doktora
3 Ay önce geçkme olmuştu doktora gıttım özele ulturasonla baktı bişy yok dedı pekte ilgilenmedi zaten 10 günlük geçekme olduğu için gitmiştim sanki hastalık aramaya gelmişim gibi davrandı bu ay yine 10 günlük geçkmem oldu dr.gitmedim bu mevsımlerde olur normal denildi.birde regli döneminde mi gitmek gerekiyor doktora
cnm reglinin 3. günü falan gidersen tahlil isteyeceğinden iyi olabilir.bende 10 aylık evliyim.klomen kullanıyorum yumurta geliştirici... bakalım nasıl olucak...