Bebiş istiyor muyum???

MTS

Minik meleğim hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2007
1.196
6
38
Merhaba kızlar,
Beni tanıyanlar bilir, Haziranda evliliğimin 1. yılını dolduracağım inşallah:nazar:...Aynı zamanda da öğrenciyim. Yine Haziran da mezun oluyorum:dance:. Eşimle 4 yıl flört edip evlendik yani birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Ve artık 3 kişik bir aile olmamızın zamanı geldiğine inanıyoruzŞeniz. En iyi arkadaşım şuanda 6 aylık hamile ve bana hamileliğin çok güzel bir duygu olduğunu ve 1 yıl korunduğu için çok pişman olduğunu söylüyor. Ben aslında çocukları çok severim ama ciddi ciddi düşününce korkmuyor da değilim. Ne bileyim çok büyük bir sorumluluk acaba iyi birer anne ve baba olabilirmiyiz diye düşünüyorum hep... Ya biraz da çekiniyorum...Sonuçta çocuksuz hayat çok rahat...Çocuk olduktan sonra hatta hamile kaldıktan sonra her yapacağım şey de bebişimi düşünmek zorundayım... Açıkcası baya korkutuyor. Eşim bazen diyor bu sefer korunmadan ilişkiye girelim...Önce tamam diyorum sonra iş ciddiye binince vazgeçiyorum. Belki daha okulum bitmediği içindir. Psikolojik olarak hazır hissetmiyorum. Belki okul bittiği zaman daha rahat hissederim kendimi.İngilizce öğretmeni olacağım inşallah okul bitince. Ama devlette görev yapmak istiyorum. Haziranın sonunda KPSS ye gireceğim. Aslında kafamı karıştıran konu biraz da bu...Eğer Allah hemen verirse Mayıs başında korunmayı bırakalım diyoruz. KPSS yi de kazanırsam yeni dönem başladığında hamile olarak öğretmenliğe başlamış olacağım. Yaza da doğum denk gelmiş oluyor. Diyorum bazen acaba bir yıl öğretmenlik yapıp sonra mı korunmayı bıraksak...O zaman da aklıma şu soru geliyor..Eşim polis olduğu için bu yıl değil ama gelecek yıl doğu görevimiz çıkabilir. Ben de imkanlar daha iyi olduğu için İstanbul'da doğum yapmak istiyorum. Bu sefer aklım iyice karışıyor:uhm:. Sizler bu duruma dışarıdan baktığınız için daha mantıklı yorumlar yaparsınız diye düşündüm. Sizden yorumlarınızı bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler...a.s.

a.s.a.s.Canım benim tabiiki de ilk sana söylerimmm...Ya eşim de çok istiyor...Kıyamıyorum ona...Ben de çok seviyorum gerçekten.Komşumun 1 yaşında oğlu var.İstisnasız hergün alıp geliyorum sevmek için bi yarım saat bi saat bende kalıyor.Annesi de memnun işlerini yapıyor o arada...Ya KPSS olmazsa başka seçeneğim yok.Özelde çalışmak istemiyorum o zaman da diyorum nasolsa bir yıl evde oturacağım hiç olmazsa hamileliğim geçmiş olur...Bilmiyorum canım yaa...Çok kararsızım...:1no2:

Kızlar bir de sormak istediğim birşey daha var...Gebeliği düşünmeden önce yani korunmayı bırakmadan önce yapılması gerekenler nelerdir? Ben doktora gitmeyi istiyorum sizce gerekli mi?Ve diğer tavsiyeleriniz nelerdir?

Kızlar kimse yok mu yaa bana cevap yazacak???

merhaba arkadaşım bende senin gibi kararsızdım 4 yıllık evliyim daha yeni karar verdik çocuk yapmaya benimde çok teredütlrim vardı halada var ve şuna emin oldumki hiçde bitmicek yani hep herşey yoluna girsin öyle diyordum borçlar bitsin isteklerimizi yapalım şu olsun bu olsun hep düşünceler beni bebek fikrinden uzaklaştırdı ama bir an geliyoki nolursa olsun istiyorum diyosun bana öyle oldu yani önemli olan senin kendini hazır hissetmen herşeyin çaresi var Allah yardımcımız oluyo gerçekten zamana bırak ve iyi düşün bu birkere verilicek bir karar çünki senin için hayırlısı neyse o olsun

selam .Bendende sana tavsiye once jinekolog muayene ve tabiki en onemlisi en az uc ay onceden folik asit kullan .Bunu lutfen dikkate al.Ayrica yasin gecmeden biran once cocuk sahibi ol.sonra cok pisman olursun.Sevgiyle

X