- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
Ben adet bitiminden sonra içtim. 1 buçuk bardağı kaynamis suya hepsinden 1 er tutam koyuyorsun. 5 dk kaynatip iliyinca aç karna sabah akşam içiyor sun. Her yapısında taze yap ama 10 gün içtim ben sana da faydası olur umarım
canım sende benim gibisin benimde öyleydi olmuyor diy e doktora gittim klomen kullandım catlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım ama 9 haftalıkken düşük yaptım. baska bir doktora git yada yumurta takibi yaptır
Enfeksiyon idrar yollarimi bendede vardaBelki uygulamak istersiniz çocuk yapmayı dusundugumuzden beri benim de düzensiz di adetim Civan percemi çoban çantası aslan pencesi kullandım ben ve adetim düzene girdi bende sizin gibi ilaçsız korundun ama benim enfeksiyon olduğu için olmuyor sanırım bebek bende onunla uğraşıyorum
Aynen malesef bende de var geçsin diye bişeyler yapıyorum bakalım inşallah geçerEnfeksiyon idrar yollarimi bendede varda
Bende de aynısı ne zaman çocuk düşünmeye başladık o zaman başladı yaklaşık bir yildir her ay tek Şase antibiyotik içiyorumAynen malesef bende de var geçsin diye bişeyler yapıyorum bakalım inşallah geçer
6 ay denedikten sonra 7.ayda klomen kullandım ve o ay hamle kaldım canım .Ben doktora klomen kullanmama gerek var mı dediğimde nerden duydun sen onu dedi hatta kızdı bana. Senin daha senen dolmamış gerek yok öyle şeylere dedi bekle sadece dedi canım. Ama bilmiyorum bir umut bekliyoruz. Regl olmam lazım bugün ikinci günüm hala olamadım. Ama dediğin gibi farklı bir doktora gitmem lazım. Peki sen klomeni kaç ay denedikten sonra kullandın ?
Bana mı canım
amiiiinnn inşallah Canımİnşaallah hep beraber güzel haberler alırız canım benim
Yumurtlaman bitmişti demi senin canım belkide yumrtlama ağrısıdırSağ kasığım çok ağrıyor mübarek
Yumurtlaman bitmişti demi senin canım belkide yumrtlama ağrısıdır
Kızlar alttaki 7.gün diğeri 8 . Gün yumurtlamam henüz olmamış değil mi ? Daha koyulaşmış gbi geldi bana . Sizde koyun ki insanlar Bilgi sahibi olsun ben burdan cok Bilgi alıyorum valla ne yalan söyleyym
Evet canım dündü. Bugün de akıntı yoğundu, değerlendirdik bu haftayı. Tedbir kuldan, takdir Allah'tan artık beklemek düşer bize :)
Öyle yapıyorum ama bazen gün ara veriyorduk bu ay öyle yapmıcam çünkü erken yumurtluyrmBen hiç anlamıyorum bu testlerden canım, kendi belirtilerime göre hareket ediyorum :)
Sen çalışmalara devam et
Gün aşırı ya ben de karşıyım :)Öyle yapıyorum ama bazen gün ara veriyorduk bu ay öyle yapmıcam çünkü erken yumurtluyrm
Yok gün aşırı değil üç gün ara canımGün aşırı ya ben de karşıyım :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?