Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adetim olsun bitsin denicem inşallah. Çok sağolun

canım sende benim gibisin benimde öyleydi olmuyor diy e doktora gittim klomen kullandım catlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım ama 9 haftalıkken düşük yaptım. baska bir doktora git yada yumurta takibi yaptır

Ben doktora klomen kullanmama gerek var mı dediğimde nerden duydun sen onu dedi hatta kızdı bana. Senin daha senen dolmamış gerek yok öyle şeylere dedi bekle sadece dedi canım. Ama bilmiyorum bir umut bekliyoruz. Regl olmam lazım bugün ikinci günüm hala olamadım. Ama dediğin gibi farklı bir doktora gitmem lazım. Peki sen klomeni kaç ay denedikten sonra kullandın ?

Enfeksiyon idrar yollarimi bendede varda

6 ay denedikten sonra 7.ayda klomen kullandım ve o ay hamle kaldım canım .

Sağ kasığım çok ağrıyor mübarek

Kızlar alttaki 7.gün diğeri 8 . Gün yumurtlamam henüz olmamış değil mi ? Daha koyulaşmış gbi geldi bana . Sizde koyun ki insanlar Bilgi sahibi olsun ben burdan cok Bilgi alıyorum valla ne yalan söyleyym

Eklentiler

• 92908D96-7BFE-4722-BDD4-8D133E43D22F.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 42
  • FE7EBDA0-7BC9-44E2-BD60-92A14A541A46.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 35
Yumurtlaman bitmişti demi senin canım belkide yumrtlama ağrısıdır

Evet canım dündü. Bugün de akıntı yoğundu, değerlendirdik bu haftayı. Tedbir kuldan, takdir Allah'tan artık beklemek düşer bize :)

Kızlar alttaki 7.gün diğeri 8 . Gün yumurtlamam henüz olmamış değil mi ? Daha koyulaşmış gbi geldi bana . Sizde koyun ki insanlar Bilgi sahibi olsun ben burdan cok Bilgi alıyorum valla ne yalan söyleyym

Ben hiç anlamıyorum bu testlerden canım, kendi belirtilerime göre hareket ediyorum :)
Sen çalışmalara devam et

Aynen öyle rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği .
Evet canım dündü. Bugün de akıntı yoğundu, değerlendirdik bu haftayı. Tedbir kuldan, takdir Allah'tan artık beklemek düşer bize :)

Ben hiç anlamıyorum bu testlerden canım, kendi belirtilerime göre hareket ediyorum :)
Sen çalışmalara devam et
Öyle yapıyorum ama bazen gün ara veriyorduk bu ay öyle yapmıcam çünkü erken yumurtluyrm

Öyle yapıyorum ama bazen gün ara veriyorduk bu ay öyle yapmıcam çünkü erken yumurtluyrm
Gün aşırı ya ben de karşıyım :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Çekirdek çitleyerek oyalanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…