- 24 Ekim 2017
- 6
- 4
- 1
- 38
Evet aslında geciktikten sonra bu düşüncelere girmem gerek ama sabırsızlanıyorum sanırım gereksiz... nasipYarın olmazsan ancak gecikince test yap derim
canım test yapcıkarKizlar hepinize merhabalar sizinle paylaşmak istediğim konu 1 ay sonra 2 yıl olucak evleneli, ilk 1.5 yıl kendimiz istemedik çocuk önce yasmin kullandım 6 paket ondan sonraki aylarda hiçbirşey kullanmadım ilaç olarak prezervatifle oldu hep. Son 4-5 Aydır çocuk istiyoruz bu ay denememizin 3. Ayı ve adetime 1 gün var çok merak ediyorum ne olucak, bu ay olucak mı. Biraz ümitsizim sanki adet olucam gibi geliyor yarın öyle belirtiler var. Tecrübeli olan arkadaşlar ne dersiniz acaba bu duruma. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim sevgiler.
canım preseed jel var bide onu dene onunla çok hamile kalan oldugunu biliyorum.Merhaba kızlar bende yıllardır uğraşıyorum 3 tüp denemeden sonra aşılama ile hamile.kaldım ama malesef kimyasal oldu düşük yaptım geçen hafta reglim bitti degerlendirmelere başladım kimyasaldan sonra kolaylıkla hamile kalabilecegimi duydum bir çok kimseden verebileceğiniz tiyolar varsa açığım
hosgeldin canım .ne kadardır istıyorsun cocuk ?Ovulasyon günüm bugün bitmiş bulunmakta
Bat 7 kasım hadi hayırlısı
O nasıl birşey canım ilk duydumcanım preseed jel var bide onu dene onunla çok hamile kalan oldugunu biliyorum.
hosgeldin canım .ne kadardır istıyorsun cocuk ?
Oo sen erkencin. Daha yeniymiş yani inşallah çok beklemeden alırsın bebiş haberini canımHoşbuldum canım, 1 aydır istiyorum, 2 aylık evliyim :)
Jel canım o araştır bi onu bak senO nasıl birşey canım ilk duydum
Belki uygulamak istersiniz çocuk yapmayı dusundugumuzden beri benim de düzensiz di adetim Civan percemi çoban çantası aslan pencesi kullandım ben ve adetim düzene girdi bende sizin gibi ilaçsız korundun ama benim enfeksiyon olduğu için olmuyor sanırım bebek bende onunla uğraşıyorumMerhaba kızlar 1 bucuk yıllık evliyim ve son 7-8 aydır çocuk istiyoruz fakat ilk bir yıl ilaçsız korunduğum halde nerdeyse 7-8 aydır hamile kalamadım. Adetim iyice düzensizleşti. Bekarken günü gününe olurdum Doktora gittim henüz erken daha olur acele etme dedi. Ama biz eşimle Bir umut hala bekliyoruz. Bugun regl olmam lazımdı ama olmadım. Test yaptım negatif. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü artık bu bende stres yapmaya başladı. Daha çocuk yok mu diyenlere ne diyeceğimi şaşırdım
Belki uygulamak istersiniz çocuk yapmayı dusundugumuzden beri benim de düzensiz di adetim Civan percemi çoban çantası aslan pencesi kullandım ben ve adetim düzene girdi bende sizin gibi ilaçsız korundun ama benim enfeksiyon olduğu için olmuyor sanırım bebek bende onunla uğraşıyorum
Evet canim aktarda satılıyorYa inanın artık o kadar kafama takılıyor ki kendi kendimi yiyip bitiriyorum.bu dedikleriniz nerede satılıyor pekl aktarlarda mı ?
Evet canim aktarda satılıyor
Ben adet bitiminden sonra içtim. 1 buçuk bardağı kaynamis suya hepsinden 1 er tutam koyuyorsun. 5 dk kaynatip iliyinca aç karna sabah akşam içiyor sun. Her yapısında taze yap ama 10 gün içtim ben sana da faydası olur umarımÇok sağolun inşallah yarın alıcam Peki bunların herhangi bir kullanma şekli var mı
canım sende benim gibisin benimde öyleydi olmuyor diy e doktora gittim klomen kullandım catlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım ama 9 haftalıkken düşük yaptım. baska bir doktora git yada yumurta takibi yaptırMerhaba kızlar 1 bucuk yıllık evliyim ve son 7-8 aydır çocuk istiyoruz fakat ilk bir yıl ilaçsız korunduğum halde nerdeyse 7-8 aydır hamile kalamadım. Adetim iyice düzensizleşti. Bekarken günü gününe olurdum Doktora gittim henüz erken daha olur acele etme dedi. Ama biz eşimle Bir umut hala bekliyoruz. Bugun regl olmam lazımdı ama olmadım. Test yaptım negatif. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü artık bu bende stres yapmaya başladı. Daha çocuk yok mu diyenlere ne diyeceğimi şaşırdım
onuda yaptım ben bana faydalı olmamıstı canım inşallah sana faydalı gelir. doktor hormon falan baktı mı sana?Ben adet bitiminden sonra içtim. 1 buçuk bardağı kaynamis suya hepsinden 1 er tutam koyuyorsun. 5 dk kaynatip iliyinca aç karna sabah akşam içiyor sun. Her yapısında taze yap ama 10 gün içtim ben sana da faydası olur umarım
Oo sen erkencin. Daha yeniymiş yani inşallah çok beklemeden alırsın bebiş haberini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?