Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende yıllardır uğraşıyorum 3 tüp denemeden sonra aşılama ile hamile.kaldım ama malesef kimyasal oldu düşük yaptım geçen hafta reglim bitti degerlendirmelere başladım kimyasaldan sonra kolaylıkla hamile kalabilecegimi duydum bir çok kimseden verebileceğiniz tiyolar varsa açığım

canım test yapcıkar

canım preseed jel var bide onu dene onunla çok hamile kalan oldugunu biliyorum.

Ovulasyon günüm bugün bitmiş bulunmakta
Bat 7 kasım hadi hayırlısı

Merhaba kızlar 1 bucuk yıllık evliyim ve son 7-8 aydır çocuk istiyoruz fakat ilk bir yıl ilaçsız korunduğum halde nerdeyse 7-8 aydır hamile kalamadım. Adetim iyice düzensizleşti. Bekarken günü gününe olurdum Doktora gittim henüz erken daha olur acele etme dedi. Ama biz eşimle Bir umut hala bekliyoruz. Bugun regl olmam lazımdı ama olmadım. Test yaptım negatif. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü artık bu bende stres yapmaya başladı. Daha çocuk yok mu diyenlere ne diyeceğimi şaşırdım

Belki uygulamak istersiniz çocuk yapmayı dusundugumuzden beri benim de düzensiz di adetim Civan percemi çoban çantası aslan pencesi kullandım ben ve adetim düzene girdi bende sizin gibi ilaçsız korundun ama benim enfeksiyon olduğu için olmuyor sanırım bebek bende onunla uğraşıyorum

Ya inanın artık o kadar kafama takılıyor ki kendi kendimi yiyip bitiriyorum.bu dedikleriniz nerede satılıyor pekl aktarlarda mı ?

Çok sağolun inşallah yarın alıcam Peki bunların herhangi bir kullanma şekli var mı
Ben adet bitiminden sonra içtim. 1 buçuk bardağı kaynamis suya hepsinden 1 er tutam koyuyorsun. 5 dk kaynatip iliyinca aç karna sabah akşam içiyor sun. Her yapısında taze yap ama 10 gün içtim ben sana da faydası olur umarım

canım sende benim gibisin benimde öyleydi olmuyor diy e doktora gittim klomen kullandım catlatma iğnesi oldum o ay hamile kaldım ama 9 haftalıkken düşük yaptım. baska bir doktora git yada yumurta takibi yaptır

onuda yaptım ben bana faydalı olmamıstı canım inşallah sana faydalı gelir. doktor hormon falan baktı mı sana?

Mrb kızlar. Bn de gebe kalmak istiyorum troid sürekli yüksek çıkıyor bir de ilacını kullanıyorum. Böyle bir sıkıntısı olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…