Bebiş için doktorunuzun tedavi yöntemi nedir

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.4 yaşında bir oğlum var fakat 2. bebegi 10 aydır istiyoruz fakat bi türlü tutturamadık gittigim tüm dr lar ultrasonda bişey yok herşey normal diyorlar yarın hormon testlerimi yaptıracagım..hormon testlerimi ve eşimin testini istedi dr um problem yoksa rahim filmi çektirecekmişim :// sizin dr unuz nasıl bir yöntem izliyor??paylaşırsanız çoksevinirim..

cnm benim testlerden sonra klomen verdi doktorum iki ay kullandım bir de iğne ama sonuç yok..rahim filmi çekmediler önceden anlamadım ben de

merhaba

bende 1.5 sendeir hamile kalmaya çalışıyorum.....hsg bile cekdirdim herşey normal...klomen ve iğne de oldum ama olmadı...şimdi adetin 3. günü gitib yine hap ve iğne tedavisi olcam eyer tutmasa aşılama olcam......sende hsg cekdir belki tüplerin kapalıdır onu acarlar.....

doktorunun izleyeceği tedavi yöntemi yaptıracağın hormon testinin sonuçlarına göre biçim alacaktır. öncelikle ilaç tedavisine başlatır sonra iğnelere ve son olarakda HSG filmini çektirmeni isteyecektir. ben de 1 yılı aşkın süredir bebiş için doktor doktor geziniyorum . Allah nasip ederse de tüp bebek merkezinde bebek tedavisine başlayacağım

Canım anlatılan gibi herşey malesef başka bir tedavi yok.
Önce 1 sene beklersin yaşın 30 un altındaysa 30 üstüyse 6 ay
Sonra hala olmuyorsa vajinal muayne kist mist varmı rahim duvarı nasıl ona bakılıyor sonra hormon testleri
Ondadamı sorun yok sperm testi hiç birinde sorun yoksa 3 ay klomen tedavisi yumurta takibi yinemi olmuyor
Rahim filmi ondadamı birşey yok ozaman tüp bebeğe yapıcak bişey yok diyorlar en az 30 doktora gittim yöntem bu
Tüp bebekte yaptırdım yine olmadı.Yine tüp bebek yine tüp bbek.Sebep sebepsiz infertelife...

yani biz 3. aşamadayız ultrasonda herşey normal hormon testlerim de sorun yok ozaman sperm testinimi yaptırmamız lazım.ya eşim çok taraftar degilki zaten 1 bebegimiz var olmasa ozaman olmazdı diyor onuda zorlamak istemiyorum.

Canım 1 sene içinde bile neler değişiyor..
Bebek istiyorsa yaptrmalı bence biz çok meraklıyız sanki kuşumuza o aletleri sokturmaya
Her ay her ay yapçakları tek şey o ne oluyosa kadına oluyor..
Evet 3.aşamadasınız..
Sonra klomen tedavisi verir dr yani yumurta geliştirmek için takip yapar yumurta takibi 3 ay sonra Rahim flmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…