Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANNE olmayı çok istiyordum.ocak ayında 5 haftalık düşük ypmıştım. ve umudumu hiç yitirmemiştim..
vee sonunda oldu hiç beklemediğim bir anda üstelik adetimde 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu.hemen dr gittim herşey yolunda dedi.2 hafta sonra tekrar gittim gödüm miniğimi..4 temmuzda gittim ve kalp atışını duyduk.şükürler olsun ki herşey yolundaymış.
allah her isteyene nasip etsin.
bu siteden öğrenip uyguladığım ve o ay hamile kaldığım bir yöntemi söyleyim size belki işinize yarar.
adetimin 2. günü 1 fincan adaçayı içtim.10. gün bıraktım.
eşime ise sabah akşam 2 'şek kaşık keçiboynuzu pekmezi yedirdim
deneyin derim..
ANNE olmayı çok istiyordum.ocak ayında 5 haftalık düşük ypmıştım. ve umudumu hiç yitirmemiştim..
vee sonunda oldu hiç beklemediğim bir anda üstelik adetimde 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu.hemen dr gittim herşey yolunda dedi.2 hafta sonra tekrar gittim gödüm miniğimi..4 temmuzda gittim ve kalp atışını duyduk.şükürler olsun ki herşey yolundaymış.
allah her isteyene nasip etsin.
bu siteden öğrenip uyguladığım ve o ay hamile kaldığım bir yöntemi söyleyim size belki işinize yarar.
adetimin 2. günü 1 fincan adaçayı içtim.10. gün bıraktım.
eşime ise sabah akşam 2 'şek kaşık keçiboynuzu pekmezi yedirdim
deneyin derim..
ikinizide tebrik edrim ne mutlu sizlere böyle güzel bir haberi almışsınız rabbim bizlerede nasip etsin inşallah vee rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin amin:teytey::dance:tebrikler canım bugün ben de öğrendim hamile olduğumu ayın zamanlara denk gelecek gibi. şimdiden hayırlı olsun.
pek bi belirti yaşamadım açıkçası. yürüdüğümde kasıklarımda ağrı hissettim o kadar.
diğer hamileleğimde de bişey hissetmemiştim.şimdi sadece tiksinme ve hafif bulantım var
rahat bir hamilelik geçireceğim herhalde.
tebrikler canım bugün ben de öğrendim hamile olduğumu ayın zamanlara denk gelecek gibi. şimdiden hayırlı olsun.