Bebis bekleyenler ne marka puset yada besik vs. aldiniz?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
Yada alacaksiniz? Fransa'da çok pahali kizlar ben turkiyeden almayi dusunuyorum ama tr fiyatlarida çokta ucuz degilmis. Bebisine bisiler alan varmi? besik falan? FRansanin malum evleri kuçuk, benim yatak odamda kuçuk besik zor sigacak gibi evim 2 oda ne yapcam bilmiyorum. Ne marka esyalar aldiniz bebislerinize?

valla ben daha bisiy almadim celi. ucuzluklarda almayi dusunuyorum hepsini.zaten gelecek hafta evde calisma olacak,carlege falan yaptircaz o yuzden simdilik evi kalabalik edecek bisey almiyorum.isler bitsin bi guzel temizlik yapcam sonra biraz duzenleme,sonrasindada yavas yavas alicam herseyi.hem daha suan cok kucuk.6. ayi bitirelim oylesi. haa dun doktordaydik, cinsiyetini ogrendik, oglan olcak.

hadi ya demek erkek olacak ne guzel :)

hayirlisiyla kucagina almak nasib etsin Rabbim.

Valla bende çop bile almadim ama bu puset fiyatlari falan ne kadar pahali yaaa

esimde diyo hayatta vermem 300 € pusete. en iyileride 300 den basliyo

yatak odam kuçuk besik zar zor sigacak pufff

hadi ya demek erkek olacak ne guzel :)

hayirlisiyla kucagina almak nasib etsin Rabbim.

Valla bende çop bile almadim ama bu puset fiyatlari falan ne kadar pahali yaaa

esimde diyo hayatta vermem 300 € pusete. en iyileride 300 den basliyo

yatak odam kuçuk besik zar zor sigacak pufff

canim sende indirimlerde al bak birdahaki aya soldesler basliyor o zaman %50 indirimler oluyor kacirma onlari....ben yatak odasini indirimlerde aldim autour de bébé den ceviz rengi ve krem karisik...baya indirim olmustu bunda son kalan oda takimiymis aldim hemena.s

benimki bundan bak...http://images04.olx.fr/ui/1/66/70/5256670_1.jpg

ben cok fazla desenli mobilya taraftari degilim..yani neticede bu cocuk 12 yasina gelincede bunlari kullanacak o zamanda odasi bebek odasi gibi olur o yuzden desensiz aldim....a.s

pusete gelince benimki buna benziyor ve cok kullanisli http://www.bebeaffaires.com/images/Image/1265367071p292_surfy_classico_orange.jpg yalniz benimkinde turuncu yok sadece gri ve siyah :)) bunu ben almadim gorumcem almisti cok az kullandi baska aldi ...arabasi kucuk arkasina sigmiyormus diye gidip kucuk aldi buda bana kaldi 150 euroya almis sanirim yanlis hatirlamiyorsam ama indirimlerdemi almis onu bilemem cok kaliteli valla cokda guzel gorunuyor a.s

bu arada pusetlerde sakin hata yapip 3 tekerlekli almayin cok pisman olursunuz..cok kullanissiz saga sola cevirmesi hic kolay degil onde tek tekerlek oldugu icin ve on tekerlek cabuk kiriliyor....

Son düzenleme:
canim sende indirimlerde al bak birdahaki aya soldesler basliyor o zaman %50 indirimler oluyor kacirma onlari....ben yatak odasini indirimlerde aldim autour de bébé den ceviz rengi ve krem karisik...baya indirim olmustu bunda son kalan oda takimiymis aldim hemena.s

benimki bundan bak...http://images04.olx.fr/ui/1/66/70/5256670_1.jpg

ben cok fazla desenli mobilya taraftari degilim..yani neticede bu cocuk 12 yasina gelincede bunlari kullanacak o zamanda odasi bebek odasi gibi olur o yuzden desensiz aldim....a.s

pusete gelince benimki buna benziyor ve cok kullanisli http://www.bebeaffaires.com/images/Image/1265367071p292_surfy_classico_orange.jpg yalniz benimkinde turuncu yok sadece gri ve siyah :)) bunu ben almadim gorumcem almisti cok az kullandi baska aldi ...arabasi kucuk arkasina sigmiyormus diye gidip kucuk aldi buda bana kaldi 150 euroya almis sanirim yanlis hatirlamiyorsam ama indirimlerdemi almis onu bilemem cok kaliteli valla cokda guzel gorunuyor a.s

bu arada pusetlerde sakin hata yapip 3 tekerlekli almayin cok pisman olursunuz..cok kullanissiz saga sola cevirmesi hic kolay degil onde tek tekerlek oldugu icin ve on tekerlek cabuk kiriliyor....

canim bu çok guzel, bu ornekler çok isime yarayacak. Besikten memnunmusun? pusetinde ne marka mehay?

indirimlerde almak akillica evet ama eerken aslinda daha almak için, alsammi bu indirimlerde kizlar?? bir dahaki indirimlere geçmi kalirim acaba?

canim bu çok guzel, bu ornekler çok isime yarayacak. Besikten memnunmusun? pusetinde ne marka mehay?

indirimlerde almak akillica evet ama eerken aslinda daha almak için, alsammi bu indirimlerde kizlar?? bir dahaki indirimlere geçmi kalirim acaba?

canim besikten cok memnunum 7 yasina kadar kullanabilir dedi kadin..ama ben 5 yasina kadar kullanicam sonra buyuk yatak alicam ona uygun...
pusetim baby relax marka canim cok memnunum....

Yada alacaksiniz? Fransa'da çok pahali kizlar ben turkiyeden almayi dusunuyorum ama tr fiyatlarida çokta ucuz degilmis. Bebisine bisiler alan varmi? besik falan? FRansanin malum evleri kuçuk, benim yatak odamda kuçuk besik zor sigacak gibi evim 2 oda ne yapcam bilmiyorum. Ne marka esyalar aldiniz bebislerinize?

selam kizlar, ben geldim..
canim ben de senin gibi kasim ayinda dogum yapicam insallah.. ben de sabirsizlaniyorum simdiden bakmadigim sey kalmadi netten kaydirigubbakcemile3
benim evim de f 2 o yuzden aslinda besik niyetine park almak istyoum, daha sonra buyuk eve ciktigimizda genc odasi gibi bisey aliriz kismetse, daha mantikli gibi geldi.. kardes gelince onun icin tekrar kurar kullaniriz ve yer de kaplamiyo katladiginda..

puset olarak da ben de acaba temmuzdaki soldlarda alsammi diye dusunuyorum.. fabrika satis magazalari cok daha iyi oluyo aslinda. her zaman daha ucuz.. sana yakin magasin d'usine varsa oralara da bak...

(bu arada troyes daki bebe confort haric baska bi marka var mi benim maxi cosi hosuma gidiyo? bilen var mi?)

hem 300 euro hicbirsey degil ki puset icin. ben uclu setlere bakiyorum chicco mesela 500 eurodan asagi bulamam herhalde. indirimler baslayinca outour de bebe ye bakmak istiyorum.. kocana soyle bi nette fiyatlara baksin da sonra konussun :)
ayrica 800 euro girecek bebek icin o para bebegin ihtiyaclari icin cebinden de gitmicekki

insallah=h sag salim dogsunlar da alinir bi sekilde ama heyecan iste opuyorumnanaktan

bebe confort elea diye bir model cikarmis 2010 model..
guzele benziyor ama incelemek lazim..
bi de ben concort u cok begeniorm ama cok pahali. almanyada ucuzdur.

evet canim bende yaptirmistim.kan aldirdigim yerde yapmislardi benimkini ama hastanede de yaptiranlar var.randevunu al ac karnina gitmen lazim sonra sana onlar sekerli bir karisim veriyorlar onu icip bekliyorsun 1 2 saat kadar sonra kan aliyorlar hepsi bu.

evet canim bende yaptirmistim.kan aldirdigim yerde yapmislardi benimkini ama hastanede de yaptiranlar var.randevunu al ac karnina gitmen lazim sonra sana onlar sekerli bir karisim veriyorlar onu icip bekliyorsun 1 2 saat kadar sonra kan aliyorlar hepsi bu.

labarotuardandami randevu almak gerekiyor?,

Buyuk kaynim bebegin pusetini alacak. Eltim dedi sen begen istediğini bize söyle alalım diye. Hangi marka güzel? Hangisi iyi bilmiyorumki? Siz aldınız mı hamile bayanlar?

ben bebe confortdan aldim. coook guzel, kaliteli bisiy ve icime sindi. dahalik kullanmadik ama cok sevdim ben.
pusetin kullanisli olmasi cok onemli her yonuyle ince bir arastirma yaptim ve ona karar verdim.. bakalim insallah oglumla beraber memnun kaliriz

ben bebe confortdan aldim. coook guzel, kaliteli bisiy ve icime sindi. dahalik kullanmadik ama cok sevdim ben.
pusetin kullanisli olmasi cok onemli her yonuyle ince bir arastirma yaptim ve ona karar verdim.. bakalim insallah oglumla beraber memnun kaliriz

hangisinden aldim az once baktim bende bébé confort guzel ama loola up yada loola alirim diyorum sièges auto ve Babycoque aldinmi? kaça aldin?

bundan aldim :: Bébé Confort :: benimkinin rengi bole degil bu kizlara daha uygun..
magazada bakarsin zaten ama loola up modelinin sap kismi cok oynuyo. boylesi daha guzel bence.
yaninda da :: Bébé Confort :: bu var. iki parca aldim ben. nacelle gereksiz bisey, bosuna onu almadik.
500 euroya yakindi indirimde. 400 kusur ama unuttum simdi tam ne kadardi

X