Bebiş anneleri gelin sohbete

beyus

oğluşummmmmmmmmmmmmmm
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
313
1
96
İzmir
benim paşam 7 aylık şekermi şeker bebişlerinizle ilgili paylaşmak istediklerinizi burdan paylaşabiliriz konu herşey olabilir bayanlar

bebeklerini sağlıkla büyütün....gaz için bol bol rezene çayı için.....bir iki çay kaşığı bebişede verebilirsiniz.....az kalmış 1 ay sonra iyice azalır gazlar.....şimdi gaz, sonra diş sonra baika başka işte annelik böyle birşey....:bbo:

cnm bebişine badem yağı ce çörekotu yağı içir sabah akşam birer damla ben kullandım ve hiç problem yaşamadım ayrıca doktorada sordu hiçbir sakıncası yok dedi sonuçta bitkisel tavsiye ederim

cnm gaz çıkartıcı ilaçlarda kansorejen maddenin çok olduğunu duymuştum bi araştır isterse ben çörekotu kaynatıp içiriyodum doktorumuz hiç bir zararı olmadığını söylemişti

slm bayanlar bebişlerimiz nasıl benim bebişin pek keyfi yok şu ara diş problemi yaşıyoruz ilkinde hiç bişey olmamıştı bu ikinci dişi ama paşa huysuzluk yapıyo

selam arkadaşlar ben 3 aylık bebegimin suyu azdı ve kesesi küçüktü karnımda kalp atışları duyulmadıgından kürtaj oldum ama nezaman tekrar hamile kalabilirim acaba bu sorunu yaşayan bilen varmı çok üzgünüm kürtaj olalı 2 hafta oldu daha regl olamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…