• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebiş alışverişi..

tayinciilknur

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
22
1
16
Kızlar merhaba tecrübeli annelerden fikir bekliyorum bebek için odasından hastane de kullanılacak malzemelere pusetlere vs...gerekli herşey için alışveriş listesi oluşturmama yardım edermisiniz ??? hiç bilmiyorum neler almam gerektiğinide
:emir_bebek:

Kızlar merhaba tecrübeli annelerden fikir bekliyorum bebek için odasından hastane de kullanılacak malzemelere pusetlere vs...gerekli herşey için alışveriş listesi oluşturmama yardım edermisiniz ??? hiç bilmiyorum neler almam gerektiğinide

Anne değilim ama 2 yıllık teyzeyim.
Kardeşimin alışverişinde yanındaydım. Yeni doğan bebek bezi ıslak mendili, yağı, şampuanı, banyo yapması için kovası maşrapası kuveti kuvet için içine konan boncuklu yatağı, zıbınları şapkaları eldivenleri patikleri,
Karyolası dolabı battaniyesi

selam canım ne kadarlık gebesin? ben 5 ayımı doldurmak üzereyim
henüz pek bi şey almadık öyle oyuncak falan hoşuma giderse diye aldım koydum bir de beşik aldım hafif sallanan.. tabii bunlar daha başlangıç yığınla şeyler alınacak internete yaz bebek ihtiyaç listesi diye çıkar yoksa burada yaz yaz bitmez çünkü kendine de alışveriş yapman lazım

bende alışverişe başlamak istiyorum yavaştan ama ne alacağıma karar veremiyorum
bu konuyu takip edicem inşallah :nazar:

selam canım ne kadarlık gebesin? ben 5 ayımı doldurmak üzereyim
henüz pek bi şey almadık öyle oyuncak falan hoşuma giderse diye aldım koydum bir de beşik aldım hafif sallanan.. tabii bunlar daha başlangıç yığınla şeyler alınacak internete yaz bebek ihtiyaç listesi diye çıkar yoksa burada yaz yaz bitmez çünkü kendine de alışveriş yapman lazım

ben senden yeniyim canım daha yeni öğrendim bebişimi ve heyecan sardı..ama masrafları aylara bölmem lazım malum maaşlar kuş kadar..onun için yavaş yavaş her ay bişeyini almayı düşünüyorum ama mobilya tarzı en son ..:50:

ben senden yeniyim canım daha yeni öğrendim bebişimi ve heyecan sardı..ama masrafları aylara bölmem lazım malum maaşlar kuş kadar..onun için yavaş yavaş her ay bişeyini almayı düşünüyorum ama mobilya tarzı en son ..:50:

Allah ım tamamına erdirmeyi nasip etsin ikimize de :)

bence sakın bebeğine oda yapma ben yapmıcam hem boşuna masraf hemde bebeğin annesine ihtiyacı var başka odada kalması saçma geliyor bana. ufak bi beşikle halledebilirsin bir de bebek bezi falan bim de çok ucuza diğer markalarla da aynı kalitede diğer ihtiyaçlarını da internetten alırsın aylık aslında beraber liste de yapabiliriz neticede bende alıcam aynı şeylerden bir de ıslak mendil mesela ben kullanmayı düşünmüyorum su ve pamukla temizliğini sağlıcam bu demek oluyor ki nereden baksan haftada 3-5 tl masraftan kurtulucam :) açıkçası bizimde iyi değil durumlar dikkat lazım

mrhaba arkadaslar alışveriş için bu kadar acele etmeyın bı 5 ayı faln gecsın kı o bıle erken bırıkım yapın dogumunuz bıraz daha yaklasınca alışverış yaparsınız benım nacızane fıkrım cunku bız erkenden alışverışı bıtırdık bırden pat dıye erken dogurdum bız esyalarda kızım da dunyaya merhaba demek için acele ettı:1::1:

bence de son zamana bırakmamakta fayda var mesela ben çoğu şeyimizi aldım
resimlerini de paylaştım burada hatta
şuan mesela o kadar gezip dolaşamam ağırlaştım artık ayrıca çalışıyorum da
ufak tefek eksiklerimiz var onlar için emönüne gitmeyi düşünüyorum ama gözümde büyüyor
erkenden de başlanabilir yavaş yavaş eksik bitimiyor
son aylara bırakmaya gerek yok

Back