- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #32.201
kız ceren hoşgeldin şekerim nasılsın?
ozsevi karabiberim ile karıştırdım kız ben
nick değişmiş sandım
onun kızı da yarendi ya,o da 2 aylıkkaydirigubbakcemile3
ne bilem neyse hoşgeldin ozsevcim diyerek diyerek konuyu kapatayımŞeniz
hoş bulduk balım ama yine denk gelemedik yaw kk ya geldiğinde msn de aç bari ordan görüşelim gülooo özledim seniiii
evet fark ettim hatta okurken beyaz sanırım lohusa dalgınlığında dedim :):):)
özsev antalyalı gülüm çiğdemin daveti üzerine geldi topiğimize faydalı bir anne yani :):):)
ceren nasılsın? ben de izliyorum tekrarını. sancıların başlamış. hayırlısı ile kurtul güzelim.
iyiyim haticecim sağol sen nasılsın güzelim?
valla dedim ya balım sancımı bu nedir anlamıyorum şükür iyiyim yani sancı dersem kendime haksızlık edicekmişim gibime geliyor :)
öyle oldu maalesef canım... napalım katlanacağız artık :)
ee öyle bu yıl bir öncekilerden biraz farklı geçicek normal sradan olmasınıda beklemeyin zaten ablacım ailenize yep yeni bir üye geliyor baştan aşağı değişsek yeridir :):)
hoşbuldum yaa.ben size bişey sorucam hamilelikte illa ki kabız mı olunur yani bağırsakları fazla çalışan var mı![]()
yok gülüm ishalde normal bende senin haftalarında iken ishal olmuştum ama dediğin gibi öyle abartı değil normaldi sadece ishal durumu vardı. bir hafta 10 güne kadar geçmez ise doktoruna sor gülüm bu arada bol su iç ve katı yiyecekler tüket biraz.
rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim.ben sana güvenıyorum emınım çatır çatır dogurursun sen sende o azmi gördüm benkaydirigubbakcemile241kere maşallah.oıkınma son bebek gelmeye yakınken 4nefes bır ıkınma başlarda degıl.ebeler hadı gelıyor dedıgınde.bazı ebeler nasıl ıkınacagını sylemıyolarmıs veya nezaman ıkınacagını aslında ebeler rahmın kasılmasına gore sımdı ıkın dıyerek sana yardımcı olacaklardır.neyse çarşamba gıt gelde haberlerını ver bızede.senın ve bebegın için en hayırlısı hangısıyse o olsun güzelim.amin canım senin yavrunuda size bağışlar rabbim inşallah.:1hug:
canım benimmmmm ağzın bal yesin birtanem inşallah dediğin gibi çatır çatır doğururum :):)
sağlıklı sıhhatli olsunde bebeğim artık ne yapalım razıyız her duruma başa gelen çekilir.
Evet canım bende sabırla yada sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyorum bakalım neler duyacağız doktor amcadan. bu arada benim doğumuma ebe girmicek balım direk doktor yaptıracak doğumu daha mı iyi bilemiyorum tabii yaşayıp görücez allahın izini ile.
arada sırada gel tecrübelerinden bahset balım malum biz acemiyiz :)
ceren iyi olduğuna sevindim çrş gününü merakla bekliyorum hayırlısı neyse o olcak tatlım cerenimiz nasıl çıkmak için yoğun çabalar sarfediyo galiba demişsin napsın kuzucuğum annesine kavuşmayı bekliyooo
hoş geldin şekerrrr
iyiyim çok şükür gülüm sen nasılsın? valla ceren çıkmak içinmi uğraşıyor yoksa daha çokmu yerleşiyor anlayamadım gitti. Dediğin gibi bakalım çarşamba neler duyucaz belkide doğum yolunda kapıların açılmasını bekliyordur bizim cadı :):)
sen nasılsın gülüm cemre nasıl keyifler yerindemi?
menzilgülü hayatım demek sende rapor alıcan valla bende senin gibi yaptım raporumu aldımki daha sonra bebişimle daha çok vakit geçireyim diye
kendini iyi hissettikten sonra rahatlıkla çalışırsın yeterki sıkıntın olmasın önemli olan ooo bak gülçine maşallah 37 kadar çatır çatır çalıştı valla nmaşallah
kızzz maşallah de nazar değdiricen bu arada ben hala gidiyorum işe canım sabahtan akşama kadar değil ama hala her gün şirketteyim

böyle giderse fidanlıkta doğurucam kızımın adıda ceren değil fidan olucak :):)
iyi akşamlar kimler var bakayım
iyi akşamlar nur hoş geldin balım nasılsın?
İlaydam nasıl annesi?