Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız ceren hoşgeldin şekerim nasılsın?
ozsevi karabiberim ile karıştırdım kız ben
nick değişmiş sandım:utangac:
onun kızı da yarendi ya,o da 2 aylıkkaydirigubbakcemile3
ne bilem neyse hoşgeldin ozsevcim diyerek diyerek konuyu kapatayımŞeniz

hoş bulduk balım ama yine denk gelemedik yaw kk ya geldiğinde msn de aç bari ordan görüşelim gülooo özledim seniiii
evet fark ettim hatta okurken beyaz sanırım lohusa dalgınlığında dedim :):):)
özsev antalyalı gülüm çiğdemin daveti üzerine geldi topiğimize faydalı bir anne yani :):):)

ceren nasılsın? ben de izliyorum tekrarını. sancıların başlamış. hayırlısı ile kurtul güzelim.

iyiyim haticecim sağol sen nasılsın güzelim?
valla dedim ya balım sancımı bu nedir anlamıyorum şükür iyiyim yani sancı dersem kendime haksızlık edicekmişim gibime geliyor :)

öyle oldu maalesef canım... napalım katlanacağız artık :)

ee öyle bu yıl bir öncekilerden biraz farklı geçicek normal sradan olmasınıda beklemeyin zaten ablacım ailenize yep yeni bir üye geliyor baştan aşağı değişsek yeridir :):)

hoşbuldum yaa.ben size bişey sorucam hamilelikte illa ki kabız mı olunur yani bağırsakları fazla çalışan var mı :utangac:

yok gülüm ishalde normal bende senin haftalarında iken ishal olmuştum ama dediğin gibi öyle abartı değil normaldi sadece ishal durumu vardı. bir hafta 10 güne kadar geçmez ise doktoruna sor gülüm bu arada bol su iç ve katı yiyecekler tüket biraz.

rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim.ben sana güvenıyorum emınım çatır çatır dogurursun sen sende o azmi gördüm benkaydirigubbakcemile241kere maşallah.oıkınma son bebek gelmeye yakınken 4nefes bır ıkınma başlarda degıl.ebeler hadı gelıyor dedıgınde.bazı ebeler nasıl ıkınacagını sylemıyolarmıs veya nezaman ıkınacagını aslında ebeler rahmın kasılmasına gore sımdı ıkın dıyerek sana yardımcı olacaklardır.neyse çarşamba gıt gelde haberlerını ver bızede.senın ve bebegın için en hayırlısı hangısıyse o olsun güzelim.amin canım senin yavrunuda size bağışlar rabbim inşallah.:1hug:

canım benimmmmm ağzın bal yesin birtanem inşallah dediğin gibi çatır çatır doğururum :):)
sağlıklı sıhhatli olsunde bebeğim artık ne yapalım razıyız her duruma başa gelen çekilir.
Evet canım bende sabırla yada sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyorum bakalım neler duyacağız doktor amcadan. bu arada benim doğumuma ebe girmicek balım direk doktor yaptıracak doğumu daha mı iyi bilemiyorum tabii yaşayıp görücez allahın izini ile.
arada sırada gel tecrübelerinden bahset balım malum biz acemiyiz :)

ceren iyi olduğuna sevindim çrş gününü merakla bekliyorum hayırlısı neyse o olcak tatlım cerenimiz nasıl çıkmak için yoğun çabalar sarfediyo galiba demişsin napsın kuzucuğum annesine kavuşmayı bekliyooo

hoş geldin şekerrrr
iyiyim çok şükür gülüm sen nasılsın? valla ceren çıkmak içinmi uğraşıyor yoksa daha çokmu yerleşiyor anlayamadım gitti. Dediğin gibi bakalım çarşamba neler duyucaz belkide doğum yolunda kapıların açılmasını bekliyordur bizim cadı :):)
sen nasılsın gülüm cemre nasıl keyifler yerindemi?

menzilgülü hayatım demek sende rapor alıcan valla bende senin gibi yaptım raporumu aldımki daha sonra bebişimle daha çok vakit geçireyim diye
kendini iyi hissettikten sonra rahatlıkla çalışırsın yeterki sıkıntın olmasın önemli olan ooo bak gülçine maşallah 37 kadar çatır çatır çalıştı valla nmaşallah

kızzz maşallah de nazar değdiricen bu arada ben hala gidiyorum işe canım sabahtan akşama kadar değil ama hala her gün şirketteyim :nazar: :nazar:
böyle giderse fidanlıkta doğurucam kızımın adıda ceren değil fidan olucak :):)

iyi akşamlar kimler var bakayım

iyi akşamlar nur hoş geldin balım nasılsın?
İlaydam nasıl annesi?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biz iyiyiz teyzesi ama ilayda ayaklarını o kadar dayıyor ki yırtıp çıkacak sanki...
sizler nasılsınız ceren hanımla

beyazcım geçicek allahın izniyle ben iyiyim allaha şükürler olsun şu an için hiç bir sorunum yok
inş cnm ya,iyi maşallah cnm güzel geçiyor hamileleiğin
beyazcım canım burda zeynebimiz rahatsızmış geçmiş olsun canım kimi bebekler ne yapsan gazlı oluyormuş Allah sıkıntıdan kurtarsın koca insanlar daralıyo gaz sancısından bu durumda ne yapılır ki bebeğe rahatlaması için acaba
haklsıısn cnm ya,kıyamıyorum yavrumu bende öyle görünce:çok üzgünüm:
hoş bulduk balım ama yine denk gelemedik yaw kk ya geldiğinde msn de aç bari ordan görüşelim gülooo özledim seniiii
evet fark ettim hatta okurken beyaz sanırım lohusa dalgınlığında dedim :):):)
özsev antalyalı gülüm çiğdemin daveti üzerine geldi topiğimize faydalı bir anne yani :):):)

tamam cnm açarım msn yi,bende seni özledim yaaaaaaasenağlama
bu aralar zeynep huysuz olunca kk açık da kalsa çoğu zaman başında olmuyorum güzelim
bir gün denk geliriz inş:içelim:
yalancı sancıların başlamış geçmi,ş olsun cnm
aman dikkatli olŞeniz

biziim kız 2 saatir uyuyor misafirlerimiz vardı,onlar şimdi gittiler
acıkmış emdi uyudu tekrar
bende size bir bakayım dedim ama pek kimse uğramamaış
neşem nasılsın cnm?
nur sen naıslsın güzelim?ilayda rahat durmuyormuş galiba,yaramaz:emir_bebek:

ıyiyim beyazım, sen nasılsın? Bebişinin gaz problemi varmış. Küçükken ben de çok gazlıymışım annem söyler, ne çektim senden der hep. Ne yapsa geçmemiş hatta hala devam eder bu durum. Bebek masajı denedin mi? Ayaklarını falan hareket ettir belki iyi gelir. Bebeklere de gaz için ne yapılır hiç bilmem kiii..Büyük geçmiş olsun canım...Sen nasıl oldun? Kendini toparlayabildin mi?

biziim kız 2 saatir uyuyor misafirlerimiz vardı,onlar şimdi gittiler
acıkmış emdi uyudu tekrar
bende size bir bakayım dedim ama pek kimse uğramamaış
neşem nasılsın cnm?
nur sen naıslsın güzelim?ilayda rahat durmuyormuş galiba,yaramaz:emir_bebek:

evet canım hiç rahat durmuyor son iki gündür mideme çok baskı yapıyor...
benim yiğenimde çok gazlıydı canım allah kolaylık versin ilaç vermek iyi değilmiş gaz için canım sen kendini sıcak tut

İyiyim beyazım, sen nasılsın? Bebişinin gaz problemi varmış. Küçükken ben de çok gazlıymışım annem söyler, ne çektim senden der hep. Ne yapsa geçmemiş hatta hala devam eder bu durum. Bebek masajı denedin mi? Ayaklarını falan hareket ettir belki iyi gelir. Bebeklere de gaz için ne yapılır hiç bilmem kiii..Büyük geçmiş olsun canım...Sen nasıl oldun? Kendini toparlayabildin mi?
cnm ben kendimi unuttum zaten zeynebin yüzünden,ağrım falan yok benim çok şükür,sadece bazı hareketlere dikkat edersem sorun yok,ayaklarını falan hareket ettiriyorum,karnına masaj deniyorum ama yok yok faydası olmuyor
ilaç vermedim hiç rezeneyi denedik ama o da pek faydalı olmadı sanki
bakalım haftaya dr.a gidicez galia bu gidişle:çok üzgünüm:
evet canım hiç rahat durmuyor son iki gündür mideme çok baskı yapıyor...
benim yiğenimde çok gazlıydı canım allah kolaylık versin ilaç vermek iyi değilmiş gaz için canım sen kendini sıcak tut

güya dikkat ediyorum nur
ama havalar çok sıcak
çorap giymiyorum zaten ama baazen terlik giymeyide unutuyorum dolaptan su içiyorum kaçamak yapıyorum bazen
bunlarda etkili sanırım
offffffffffff
nasıl geçer bu yaz:1no2:

cnm ben kendimi unuttum zaten zeynebin yüzünden,ağrım falan yok benim çok şükür,sadece bazı hareketlere dikkat edersem sorun yok,ayaklarını falan hareket ettiriyorum,karnına masaj deniyorum ama yok yok faydası olmuyor

güya dikkat ediyorum nur
ama havalar çok sıcak
çorap giymiyorum zaten ama baazen terlik giymeyide unutuyorum dolaptan su içiyorum kaçamak yapıyorum bazen
bunlarda etkili sanırım
offffffffffff

evet canım senden alıyordur zeynep bende düşünüyorum şimdi ılık su nasıl içilecek diye şimdide dikkat etmiyorum suyu falan soğuk içiyorum...
inş biran önce atlatırsınız

tamam canım.
sen nasılsın ne sınavına gireceksin

doktora yeterlilik sınavına inşallah ama hiç çalışamıyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var...

güya dikkat ediyorum nur
ama havalar çok sıcak
bunlarda etkili sanırım
offffffffffff

Tekrar geçmiş olsun canım benim..Eskilerin bu konudaki tecrübelerini araştır istersen. rezene ufak bebekler için zararlı diye biliyorum..

ben kaçar şekerler iyi geceler sizlere
iyi geceler cnma.s.
doktora yeterlilik sınavına inşallah ama hiç çalışamıyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var...

Tekrar geçmiş olsun canım benim..Eskilerin bu konudaki tecrübelerini araştır istersen. rezene ufak bebekler için zararlı diye biliyorum..

cnm herkes farklı bişey söylüyor ,bilmiyorum ki,milupanın özel rezene çayınan aldım zeynebe,0-3 yaş kullanabilir yazıyor amam bakalım,dr.a gidince sorucam

canım benimmmmm ağzın bal yesin birtanem inşallah dediğin gibi çatır çatır doğururum :):)
sağlıklı sıhhatli olsunde bebeğim artık ne yapalım razıyız her duruma başa gelen çekilir.
Evet canım bende sabırla yada sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyorum bakalım neler duyacağız doktor amcadan. bu arada benim doğumuma ebe girmicek balım direk doktor yaptıracak doğumu daha mı iyi bilemiyorum tabii yaşayıp görücez allahın izini ile.
arada sırada gel tecrübelerinden bahset balım malum biz acemiyiz :)

amin canım amin hepiniz inşallah çatır çatır sağlıcakla.doktorun tek başına girmez güzelim mutlaka ebe olur yanında hemde en az iki tane.normal doğumda en az sezeryan kadar ekip işi.özel hastanelerde genelde yeni yetme ebeler var asıl tecrübeliler ssk devlet hast.lerınde ama onlarda artık bezmiş bıkmiş şey görmektenkafamçokkarıştı galıbaki baştan sağma yapıyolar işlerını cin gibi bildikleri halde.valla güzelim size göre tecrübeliyim fakat bende şubat annelerine takılıyorum bazen kızımda gördüğüm bilemedıgım şeyleri soruyorum sağlsunlar onlarda çok yardımcı oluyorlar.aklına takılan bişey olursa sor canım özeldende yazabılırsın direk e-maile geldıgınden daha çabuk görürürm.sen doğum çantanı kapının gırısıne koy yada eşine yerını soyle.bol bol atlet koy guzelım ben bıle hava sıcak degılken dogum yaptım çok terledım.hastanede var ama sen yanına hasta bezı al mutlaka.bebeğinede yenıdogan ıslak mendıllerı var onlardan al.diğerlerı gıbı degıl içinde sadece su var ısak mendılın.hatta artık bebegı yıkmıyorlar dogduktan sonra sadece kuruluyorlar o bezle kafasını gerekırse yuzunu falanda sılersın.kendın için dıger ıslak mendıllerden al bol bol lazım olacak sana terlediğin için.yanında süt sağma pompasınıda götür her ihtimale karsı benım sütüm hemen gelmedı çünkü lazım olmuştu.bende çok uzattım yahu iyiki tecrübelisin dedın.öpüyorum kocaman.hayırlı haberlerını beklıyorum...:1hug:

amin canım amin hepiniz inşallah çatır çatır sağlıcakla.doktorun tek başına girmez güzelim mutlaka ebe olur yanında hemde en az iki tane.normal doğumda en az sezeryan kadar ekip işi.özel hastanelerde genelde yeni yetme ebeler var asıl tecrübeliler ssk devlet hast.lerınde ama onlarda artık bezmiş bıkmiş şey görmektenkafamçokkarıştı galıbaki baştan sağma yapıyolar işlerını cin gibi bildikleri halde.valla güzelim size göre tecrübeliyim fakat bende şubat annelerine takılıyorum bazen kızımda gördüğüm bilemedıgım şeyleri soruyorum sağlsunlar onlarda çok yardımcı oluyorlar.aklına takılan bişey olursa sor canım özeldende yazabılırsın direk e-maile geldıgınden daha çabuk görürürm.sen doğum çantanı kapının gırısıne koy yada eşine yerını soyle.bol bol atlet koy guzelım ben bıle hava sıcak degılken dogum yaptım çok terledım.hastanede var ama sen yanına hasta bezı al mutlaka.bebeğinede yenıdogan ıslak mendıllerı var onlardan al.diğerlerı gıbı degıl içinde sadece su var ısak mendılın.hatta artık bebegı yıkmıyorlar dogduktan sonra sadece kuruluyorlar o bezle kafasını gerekırse yuzunu falanda sılersın.kendın için dıger ıslak mendıllerden al bol bol lazım olacak sana terlediğin için.yanında süt sağma pompasınıda götür her ihtimale karsı benım sütüm hemen gelmedı çünkü lazım olmuştu.bende çok uzattım yahu iyiki tecrübelisin dedın.öpüyorum kocaman.hayırlı haberlerını beklıyorum...:1hug:

canım verdiğin bilgiler için çok sağol valla sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var :1hug:

canım verdiğin bilgiler için çok sağol valla sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var :1hug:

rica ederim güzelim tabiki paylaşacağız tüm bunları.bende tecrübesizdim ve kk annelerinden çok şey ögrendım hamılelıgımde.insan telaşla en ufak ayrıntaları unatabılıyor.hele bırde anıden acilen dogum olursa benımkı gıbı.bebege ilk gıyderecegınız kıyafetlerı ayrı koyun eşinize soyleyın bunu ebelere verın dıye.ben battanıyesının arasına komustum bezıyle bırlıkte kıyafetlerını eşim hemen çıkarıp vermıs.yoksa çantayı alt üst ederlerdi.delikafaduldenseninde meleğine kavuşmana az kalmış maşallah allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım.a.s.

Son düzenleme:
rica ederim güzelim tabiki paylaşacağız tüm bunları.bende tecrübesizdim ve kk annelerinden çok şey ögrendım hamılelıgımde.insan telaşla en ufak ayrıntaları unatabılıyor.hele bırde anıden acilen dogum olursa benımkı gıbı.bebege ilk gıyderecegınız kıyafetlerı ayrı koyun eşinize soyleyın bunu ebelere verın dıye.ben battanıyesının arasına komustum bezıyle bırlıkte kıyafetlerını eşim hemen çıkarıp vermıs.yoksa çantayı alt üst ederlerdi.delikafaduldenseninde meleğine kavuşmana az kalmış maşallah allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım.a.s.

ne büyük bir heyecan :) darısı başımıza inşallah, o kadar uzak gözüküyor ki şu an :)

Back
X