- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.641
inşallah ablam
o günlerde gelecek geçecek ve biz bu yazıları hatırlayıp güleceğiz
sen birden amanın rüzgar ağlıyor deyip koşacaksın saatlerce gelmeyeceksin
belkide ertesi günü yada sonraki gün ancak gelip yaxzacaksın :)
ooyy kıyamam ben ona babacı nede olsa kız evladı kuzummm
heyoooooo eski Gülçin geldiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ama güzelim şimdi senden ilgi bekleyen miniminnacık bir yavrun var, ataman olsaydı ona zaman ayıramayacaktın, biraz daha dişini sıkman gerekiyor, üstelik kpss'ye girip de atanamamış değilsin ki, kendini yıpratma bu kadar
inşallah güzelim inşallah... Allah göstersin o günleri inşallah :)
Gülçincim bu arada avatarındaki resmi ben bir yerden hatırlıyorum, çok güzel :)
evet gülçin biraz mola vermişti malum yeni bir insan dünyaya getirdi artık mola bitti yola devam durmak yok kaydirigubbakcemile3
yaaa ooff sorma abla yaa bu nur beni deli ediyor
bak ben çalışıyorum ve doğum iznim bitti bir daha bu kadar uzun kızımla kim bilir ne zaman kalabilicem kızımın en güzel anlarında yanında olamıcam neler yaptığını ve ilklerini hep başkasından duyucam bu ne kadar ağır biliyormusun nur ilk anne deyişini ilk emeklemesini ilk adımını hep annemdem yada bir başkasından duyucam göremicem oysaki sen çalışmadığın için bunlara kendin şahşt olacaksın kıymetini bil lütfennn
inşallah canım :) ilk 6 ay kolay geçti de, şimdi sanki zaman geçmiyor gibi :)inşallah ablacım hayırlısı ile göerceğiz o günleri
bak bizlerde bekliyorduk sonunda kavuştuk şükür ve sizlerde gördünüz artık sıra sizde
siz anlatacaksınız artık miniklerin neler yaptıklarını :)
hımmm nerden hatırlıyorsun acabaa lülülülülülü
güzel tabii güzel olmazmııı resimdekler güzel çünküüüü :dilcikar:
abla doğumdan sonra gel bende kal gı rahatça bakarız kuzulara
o zaman Gülçin aramıza hoşgeldiiiiiiiiii :) ben sana devredeyim artık şu listeyi de o zaman :)
çok doğru söylüyorsun, ptesi günü okula uğrayacağım ve ikinci dönem çalışabileceğimi söyleyeceğim çünkü bu kış bitmez, bitene kadar biz biteriz eğer çalışmazsam... bir yandan nasıl olacak diyorum, diğer yandan ise mecburumbence de tadını çıkar Nur, kızının ilklerini doyasıya yaşa lütfen, iş kaçmıyor nasılsa...
o zaman Gülçin aramıza hoşgeldiiiiiiiiii :) ben sana devredeyim artık şu listeyi de o zaman :)
çok doğru söylüyorsun, ptesi günü okula uğrayacağım ve ikinci dönem çalışabileceğimi söyleyeceğim çünkü bu kış bitmez, bitene kadar biz biteriz eğer çalışmazsam... bir yandan nasıl olacak diyorum, diğer yandan ise mecburumbence de tadını çıkar Nur, kızının ilklerini doyasıya yaşa lütfen, iş kaçmıyor nasılsa...
abla doğumdan sonra gel bende kal gı rahatça bakarız kuzulara
inşallah canım :) ilk 6 ay kolay geçti de, şimdi sanki zaman geçmiyor gibi :)
bence de resimdekiler çok güzeeeellllll :)
o zaman özel okullarda çalışabilirsin, ataman olduğu zaman direk olarak geçişini yaparsın zatenablacım bende maddi durumdan çalışmak istiyorum eşim ne kadar serbest bıraksada yetiştirmekte çok zorlanıyor kendime harcayamıyorum bile
canım beniiiiiiiim :) valla öyle bir şansım olsa hiç düşünmezdim ama babam hayatta bırakmaz... Ayvalık'a bile zor bırakacak bence kaydirigubbakcemile3
ablacım bende maddi durumdan çalışmak istiyorum eşim ne kadar serbest bıraksada yetiştirmekte çok zorlanıyor kendime harcayamıyorum bile
hoş gördük hoş gördükte iyiki bir liste yptın abla ne bu ya beni nerde görsen listeyi dile getirdin çokmu zor geldi allasenn
nur varya kaşınıyor resmen başka açıklaması yok işte
bu arada abalcım sen çalışırsan eğer rüzgara kim bakacak ablacım??
kadının kanına girmeye çalışma nurlmaz:
öyle ablam yaa 3. dönem zor gerçekten sabır ama az kaldı kaydirigubbakcemile2
teşekkür eederiz ablacımmm :dance:
sende hemen şımarıp üstüne alınma senin için değil torunu için bırakamıcak baban cicim :dilcikar:
ooofff off bu maddi skıntılar her yerde var ulan merak ediyorum millet çnceden tek maaşla 3-4 tane çocuğa nasıl bakmış büyütmüş yetişmiş yetiştirmiş birde üstüne birikim yapmış bu işte bir bokluk varda anlayamaıyorumki :uhm:
kız rahat ederiz ikisi birden büyür işte
kaydirigubbakcemile3 biliyorum kesinlikle benim için değil, torunu için bırakmayacak kaydirigubbakcemile3
hiç sorma canım, üstelik bahsettiğin insanlar o zamanlarda bir de memurmuş... düşün artık
sende hemen şımarıp üstüne alınma senin için değil torunu için bırakamıcak baban cicim :dilcikar:
ooofff off bu maddi skıntılar her yerde var ulan merak ediyorum millet çnceden tek maaşla 3-4 tane çocuğa nasıl bakmış büyütmüş yetişmiş yetiştirmiş birde üstüne birikim yapmış bu işte bir bokluk varda anlayamaıyorumki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?