- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.461
kız dur Burcu'nun gözünü korkutma... zaten tırsıyor garibim :)
doğru diyosun ablacım hep öyle yapıyodum ama bugün kaptırmışım ne güsel yazmış millet doğum hikayesini.........anne olmak insanı böyle yazar yapıyo demek ki :lepi:
neyse ben bir yemek ısıtayım kendime, acıktık oğluşumla :)
tırsıyo mu burcu?ne bileyim çok sakin duruyo uzaktan geçen doğum videolarını falan izledim korkmadım heyecan yok falan diyordu da:).ee canım korkunun ecele faydası yok hem ne var 2 ıkıncan tamam kaydirigubbakcemile3
sen sezeryan yapıyordun değil mi? kaydirigubbakcemile3
ben mirza isminden vazgeçtim bu arada
merhabalar bız yenı uyandık gecelerı uykularımız ıyıce dagılıyor rahat yatamıyoruz....sureklı lavabodur...agrılardır bır hal oldum valla...sızler nasılsınız....bızde kahvaltımızı yapalım gelelım ....buralardayım...fılız ablacım afıyet olsun yarasın sıze....opuyorumnanaktan
sen ınternetten bakıyorsun hep galıba canımcım bır suru ısım bulursun daha tatlım vakıt var daha onumuzde enes,yusuf isimleride güzel tatlım
hemde ne merak vallainsan nasıl merak ediyor değil mi? hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
kolay gelsin canım :)
o doğum hikaylerinin tümünü okudum ben bazıalrını iki kere bile okumuşumdur kesin kaydirigubbakcemile3aaaaaaa doğum hikayelerine bakıp geleyim dedim gene kaçırdım muhabbeti ya hangi ara geldiniz de kaynatıp gittiniz kaydirigubbakcemile3
ay ben de merak ettim gelince söyle bize bide gelemiyomuşun direk doğumhaneye :jeyyar:
ben dün doktora gittiğimde kızın biri bi güzel geldi muayene oldu bi çıktı kocasına yatıyorum doğum yapıcam :1shok: dedi yazık beklemiyodu galiba:)
hale p.tesi doğurcak anneleri geldiği için pek giremiyo netebu arada bizim haleden hiç ses çıkmıyo doğurmadı dimi ben bişey kaçırmadım yani:)
kız dur Burcu'nun gözünü korkutma... zaten tırsıyor garibim :)
hem ağlarım hem gideirm hesabı varya gelinler için bende öyleyim hem tırsıyorum hem istiyorum böyle karmakarışık bişey yaniiisırnaşık şeysırnaşık şeytırsıyo mu burcu?ne bileyim çok sakin duruyo uzaktan geçen doğum videolarını falan izledim korkmadım heyecan yok falan diyordu da:).ee canım korkunun ecele faydası yok hem ne var 2 ıkıncan tamam kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ablacım yarısın Rüzgar paşayaneyse ben bir yemek ısıtayım kendime, acıktık oğluşumla :)
bende sevmemiştim zaten :kedi:ben mirza isminden vazgeçtim bu arada
merhabalar bız yenı uyandık gecelerı uykularımız ıyıce dagılıyor rahat yatamıyoruz....sureklı lavabodur...agrılardır bır hal oldum valla...sızler nasılsınız....bızde kahvaltımızı yapalım gelelım ....buralardayım...fılız ablacım afıyet olsun yarasın sıze....opuyorumnanaktan
tamam, yeni isme karar verdiğinde haber ver değiştirelim :)ben mirza isminden vazgeçtim bu arada
hem tünaydın, hem afiyet olsun, hem de teşekkürler :)merhabalar bız yenı uyandık gecelerı uykularımız ıyıce dagılıyor rahat yatamıyoruz....sureklı lavabodur...agrılardır bır hal oldum valla...sızler nasılsınız....bızde kahvaltımızı yapalım gelelım ....buralardayım...fılız ablacım afıyet olsun yarasın sıze....opuyorumnanaktan
hmmm pekii :)kaydirigubbakcemile3 yani tabii normal olucak şu an için :kedi: ama yani ben korkmuyorum ya dediğim gibi iki ıkıncan tamam :1shok: delikafadulden
hemde ne merak valla
sağol ablacım
o doğum hikaylerinin tümünü okudum ben bazıalrını iki kere bile okumuşumdur kesin kaydirigubbakcemile3
söylerim dabi
olurmu olur kıı bi bakıonuz ben miraç kucağımda çıkıyorum zemuszemuszemuszemus
hale p.tesi doğurcak anneleri geldiği için pek giremiyo nete
:1shok::1shok: ne diyo abla bu kız yaaa:1shok:
hem ağlarım hem gideirm hesabı varya gelinler için bende öyleyim hem tırsıyorum hem istiyorum böyle karmakarışık bişey yaniiisırnaşık şeysırnaşık şey
afiyet olsun ablacım yarısın Rüzgar paşaya
bende sevmemiştim zaten :kedi:
içine sinen bi isim bulursun elbet
slm canım sizede afiyet bal şeker olsun yarasınnn
hemde ne merak valla
sağol ablacım
:1shok::1shok: ne diyo abla bu kız yaaa:1shok:
hem ağlarım hem gideirm hesabı varya gelinler için bende öyleyim hem tırsıyorum hem istiyorum böyle karmakarışık bişey yaniiisırnaşık şeysırnaşık şey
afiyet olsun ablacım yarısın Rüzgar paşaya
tamam, yeni isme karar verdiğinde haber ver değiştirelim :)
hem tünaydın, hem afiyet olsun, hem de teşekkürler :)
hmmm pekii :)
mola bitti buzdolabına geri dönem gelirim yine :))))
valla ne diyor bilemeyeceğim de anladığım kadarıyla seni doğurttu bile :roflol:
ben de aynen tırsıyorum ama doğurmaktan değil, doğduktan sonra nasıl başa çıkacağım diye korkuyorum.... offffff
sağol canım :) yarasın inşallah paşama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?