- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #46.441
bende cerenimi yıkamaya gidiyorum kzılar cıbı cıbı yapçaz biz sonra tabii yine mama ve uyku artık bir saati bulur benim geri dönmem buraya haberiniz olsun cerenim uykuya dalınca gelirim yanınıza tabii burda kimseler olursa :):)
selam kızlarr ben geldim
bu gün bir sürü işim vardı o yüzden gelemedişm yanınıza cancanlar önce şirkete gittim fatura kestim sonra kociş kuzum ve ben alış veriş merkezine gidip ciciler aldık kendimize ailecenek mevsimlik ve kışlık kıyafetler aldık eve gelincede yemek çamaşır ütü ceren derken aha bu saat oldu ancak yazabiliyorum.
ablacım bizimkide ana kucağı oto koltuğu aynı zamanda söylemiştim ya birde büyük parçası var nurun aldığı modelin bir değişiği bende de var pierre cardin beyza için almıştım yani iki araba var bizde ama ben pierre cardin den memnun kalmadım bu yüzden kraft aldım acaip memnunum şuan eğer paraya kıyabiliyoırsan al derim. nurun aldığı bizimkine göre biraz daha uygun sen ilirsin tabi.
slm kimsecikler yok ama ..dün doktora gittim beroş 2124 gram olmuş..haftasıyla uyumlu suyundada bir sıkıntı yok dedi..malum bende ara ara azda olsa sıvı geliyor..p.tesi hastaneye gidecem tekrar kan idrar kültür bakılacak.şimdilik anormal durum yok ama tahlilleride ihmal etmiyoruz ne çıkacak. bakalım..beroş hala dönmemiş zaten ayagının nerede kafasının nerede oldugunu tahmin ediyordum sordum evet dedi..günde 4 litre suyu mutlaka içecekmişim en fazla 3 oluyor birazdaha zorlamam lazım..
ya emzirme atleti alan oldumu aranızda..?
slm kimsecikler yok ama ..dün doktora gittim beroş 2124 gram olmuş..haftasıyla uyumlu suyundada bir sıkıntı yok dedi..malum bende ara ara azda olsa sıvı geliyor..p.tesi hastaneye gidecem tekrar kan idrar kültür bakılacak.şimdilik anormal durum yok ama tahlilleride ihmal etmiyoruz ne çıkacak. bakalım..beroş hala dönmemiş zaten ayagının nerede kafasının nerede oldugunu tahmin ediyordum sordum evet dedi..günde 4 litre suyu mutlaka içecekmişim en fazla 3 oluyor birazdaha zorlamam lazım..
ya emzirme atleti alan oldumu aranızda..?
mavicim maşallah kızına bende bugun gidicem doktora bakalım
gelince detayları yaz güzelim :) bakalım Miraç kaç gr. olmuş :)
insan nasıl merak ediyor değil mi? hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)yazarım ablacım 3de gidicem bende çok merak ediyorum nasıl ufaklık içerde
kolay gelsin canım :)ben şimdi buzdolabınmı bi temizliyeyimde oda aklımdan çıksın topik açık arda göz atarım size
yazarım ablacım 3de gidicem bende çok merak ediyorum nasıl ufaklık içerde
aaaaaaa doğum hikayelerine bakıp geleyim dedim gene kaçırdım muhabbeti ya hangi ara geldiniz de kaynatıp gittiniz kaydirigubbakcemile3
ay ben de merak ettim gelince söyle bize bide gelemiyomuşun direk doğumhaneye :jeyyar:
ben dün doktora gittiğimde kızın biri bi güzel geldi muayene oldu bi çıktı kocasına yatıyorum doğum yapıcam :1shok: dedi yazık beklemiyodu galiba:)
tek ayağın burada olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?