- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.641
burdayım canım ama pek fazla katılamıorum net çok kötü sinir etti bugun beniii :1shok:
:teselli::teselli:
geleyim de o netin.............halledeyim yani canım problem neyse sengözlerimebaksanab
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canım ama pek fazla katılamıorum net çok kötü sinir etti bugun beniii :1shok:
:teselli::teselli:
kimse kaynanası beksın istemiyor sanıyorum... bende istemem aslında Allah mecbur bırakmasın... :Saruboceq:
hoşgeldin canımm..evtt gülçincimm engin ve derininden baya bilgi sahibi oldumm kitap bilem yazarım bu gazlaaa kaydirigubbakcemile3
Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin amin amin amin.. Kayınnalarda ana ama illa farkı demi yaaaawww iyisi yokmu ki kı bunlarınn heee :hulya:
canım benimmmmm ya sorma ayrı düştük iyiyim gülçinim çok şükür
hep aynı koşturmaca sen nasılsın minik kızımız rahatsızlanmış önemli bişi yokmuş çok sevindim iyi bak cerenimize hasta neyim olmasın kuzucuk
evet canım günüm geçti :))) bakalım rabbimden hayırlısını diliyorum sağol canım inşalalhhh allah razı olsun bitanem benim. bayram dönüşü seninde mesai başlıyor dimi
çok zor olucak senin için(
herkeste farklı oluyomuş bazıları geçti dio bazıları hala devam dio zamanı gelince görcez bakalım bnmde adetlerim çok ağrılı gecer 2 gün yatarım bakalım doğumdan sonra ne olacak
haklısın bnde duymadım herseyin bi riski var işte
hadi dinlen bakam görüşrüz:kedi:
naptın nur bitirdinmi bari i,şleri dinlen biraz misafirler gelene kadar akşamda ayakta olcan
inş.biz doğumdan sonra geçenlerden oluruz :Saruboceq: neyse sağ salim doğuralım da artık hallolur bi şekilde herhalde
olsun cnm ya önemli olan eşinle senin ii olman
eğer öyle kötüyse boşveer size uzak olsun huzurunuz olsun
bizimki maşallah çok ii bi kötülüğünü bi lafını görmedim duymadım bugüne kadar
bişeyimizi eksik etmez
2ayımda bulantım çok oldu die buraya geldi bana bakmaya annem gelemio uçaktan korkuo panik atak var
1 ay kaldı yattım hiç kalkmadım mutfağa giremiyodum bile
1 ay evden dışarı çıkmadık oda bnde
hiç şikayet etmedi yemeğimi tepsiye koydu önüme getirdi yapma içerde yerim dedikçe olsun miden bulanır ye burda çekinme dedi hep allah razı olsun hahkını ödeyemem yani
olsun cnm ya önemli olan eşinle senin ii olman
eğer öyle kötüyse boşveer size uzak olsun huzurunuz olsun
bizimki maşallah çok ii bi kötülüğünü bi lafını görmedim duymadım bugüne kadar
bişeyimizi eksik etmez
2ayımda bulantım çok oldu die buraya geldi bana bakmaya annem gelemio uçaktan korkuo panik atak var
1 ay kaldı yattım hiç kalkmadım mutfağa giremiyodum bile
1 ay evden dışarı çıkmadık oda bnde
hiç şikayet etmedi yemeğimi tepsiye koydu önüme getirdi yapma içerde yerim dedikçe olsun miden bulanır ye burda çekinme dedi hep allah razı olsun hahkını ödeyemem yani
yok canım daha bitmedi pilav ve tavuk yapacam biraz dinlenip masayıda hazırlayacam
ayy ayy maşallah de dilini ısır poponu kaşı kız ne iyi kayınna öyle o tü tü tü nazar değmesin![]()
aynen canım ben de o konuda şanslılardanım çok şükür istesem şeyimi bile temizler diodum demez olaydım gerçi kanamadan hastaneye yattığımda taaa manisadn zıpladı geldi şeyimi temizlemeye söylemesi ayıp :kedi: daha doğum yapmadan görmeyen kalmadı ben de alıştım saten açıveriorum artık hiç utanıp sıkılmadan kaydirigubbakcemile3
aynen canım ben de o konuda şanslılardanım çok şükür istesem şeyimi bile temizler diodum demez olaydım gerçi kanamadan hastaneye yattığımda taaa manisadn zıpladı geldi şeyimi temizlemeye söylemesi ayıp :kedi: daha doğum yapmadan görmeyen kalmadı ben de alıştım saten açıveriorum artık hiç utanıp sıkılmadan kaydirigubbakcemile3
poposunu ısırıp dilini kaşısa olmaz mı :1shok: daha zor ya hani nazar hiç değmez o zaman :roflol: kendim yaptım kendim güldüm sıyırdım iice bu ara delikafadulden
ayy ayy maşallah de dilini ısır poponu kaşı kız ne iyi kayınna öyle o tü tü tü nazar değmesin![]()
kızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı dolma
zeytinyağlı barbunya
patlıcan kebabı
fırında patatesli tavuk
pilav
salata ve tulumba tatlısı
sizce nasıl
ooo acıktımmı ne yer varmı sofrada nuur cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookkızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası
zeytinyağlı dolma
zeytinyağlı barbunya
patlıcan kebabı
fırında patatesli tavuk
pilav
salata ve tulumba tatlısı
sizce nasıl
:roflol::roflol::roflol::roflol:
olur dabi olmamı ömrübillah nazar değmez bi daha:roflol::roflol:
kızlar akşamki iftar menüm
mercimek çorbası