Cnm kabak, salatalık, taze ve kuru fasulye, yeşil kırmızı mercimek, süt şimdilik aklıma gelenler, bakliyatlardan gaz yapmayan sadece pirinçmiş bunu biliyorum
Cnm kabak, salatalık, taze ve kuru fasulye, yeşil kırmızı mercimek, süt şimdilik aklıma gelenler, bakliyatlardan gaz yapmayan sadece pirinçmiş bunu biliyorum
cnm cidddimisin ben taze fasülye yapıyordum ama hiç gazı olmamıştı son bikaç gündür var ama okadarçok çok fazla değil çok şükür maşallah ablasına çekmiş benim minik meleğimde annesini hiç üzmüyor arada olsada oda nazar boncuğumuz
taze fasulyemiiiii :çok üzgünüm:
karpuzmuuuuuumafoldumben
ay ben bunları bılmıordum yaaaaaaaaaa....kuru baklıyatları duyduydumda bunları bılmıordum ayy saolun falla..ben bu ıkısını cookkkk sewerımmm yafs....ay karpuzsuzz bır yaz dusunemıorum ama oglusum için yemıycem artıkkkk....
ay varsa baska bıldınız yazın bacım....yerimseniben
Bayanlar benim doğum dr um çocuk dr um ve kardeşim(kendisi de çocuk dr u) sütten gaz geçişinin olmadığını sadece protein geçişinin olduğunu söylediler hatta kurufasülye bile yiyebilirsin dediler. Okuduğum kitaplarda da sütten bebeğe gaz geçişinin olmadığı yazıyordu.
Bayanlar benim doğum dr um çocuk dr um ve kardeşim(kendisi de çocuk dr u) sütten gaz geçişinin olmadığını sadece protein geçişinin olduğunu söylediler hatta kurufasülye bile yiyebilirsin dediler. Okuduğum kitaplarda da sütten bebeğe gaz geçişinin olmadığı yazıyordu.