- 17 Şubat 2009
- 31
- 1
- 42
i akşamlar kıslar nasıl herkes varmı başka hamiş haberi
maalesef ben hasta oldum bugün çok kötüyüm şuan bunalımlardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
candy listede adın yok.sen de mi hamilesin yoksa.bildiğim kadarı ile değilsin ama.hayırlısı olsun cnm.
nie öle ertelediniz şimdi.zaten fazla da denemediniz sanırım 2 aydır felan deniyosunuz demi.nese hayırlısı olsun.ben de demiştim ya yaza kadar inş kilo veririm ve ilaçlarımı bırakırım da ben de başlarımçalışmalara.
bende kendimi anlayamıyorum ya bi çok istiyorum gereken neyse yapıyorum
bi de vazgeçiyorum erken mi diyorum bide içimde hep normal yollardan hamile kalamayacakmışım sanki biraz uğrasacakmışım gibi bi his var oysa görünürde herseyim normal ama ne bileyim işte çok garip hislerim var
veeee...
işte listenin ikinci haberi:
böbreklerimde yüksek miktarda iltihap varmış adetimi bekleyemedim ilaçlara biran önce başlayayım diye...iki gün önce test yaptırdım ancak yazabiliyorum
bebiş yola çıktıııııııı hihoyyyt
darısı geri kalan bütüüüün listeye inşallah
sen de mi hamilesinnnn.ay ne güzl.tebrik ederim.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı diğer ark.ların başına
ohh cnm benim nasıl sevindim.:dance::teytey:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kuzum
elif tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
büşra44--- 4 nisan
esrtml -----4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
womarch ------24 nisan
bozo85 29 nisan
canım ben hala beklemedeyim 6günüm geçti ama gelen yok test yapmayada korkuyorum