Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candy listede adın yok.sen de mi hamilesin yoksa.bildiğim kadarı ile değilsin ama.hayırlısı olsun cnm.

yok cnm benim ertelemiştik biras daha o yüsden yok listede cnm.ama arada fikr değiştirio benim kociş.bellide olmaz.oluruna bıraktım bende hayırlısı neyse o oolsun cnm

nie öle ertelediniz şimdi.zaten fazla da denemediniz sanırım 2 aydır felan deniyosunuz demi.nese hayırlısı olsun.ben de demiştim ya yaza kadar inş kilo veririm ve ilaçlarımı bırakırım da ben de başlarımçalışmalara.

nie öle ertelediniz şimdi.zaten fazla da denemediniz sanırım 2 aydır felan deniyosunuz demi.nese hayırlısı olsun.ben de demiştim ya yaza kadar inş kilo veririm ve ilaçlarımı bırakırım da ben de başlarımçalışmalara.

cnm 2 ay bile denemedik.karar verdik 1 hafta sonra zati ben adet oldum.adetten sonra benim kociş yan çizdi.ama en son korunmadık bilmiom bende nolucak.bi olsun dio bi sonra yapalım dio eşim.

bende kendimi anlayamıyorum ya bi çok istiyorum gereken neyse yapıyorum
bi de vazgeçiyorum erken mi diyorum bide içimde hep normal yollardan hamile kalamayacakmışım sanki biraz uğrasacakmışım gibi bi his var oysa görünürde herseyim normal ama ne bileyim işte çok garip hislerim var

bende kendimi anlayamıyorum ya bi çok istiyorum gereken neyse yapıyorum
bi de vazgeçiyorum erken mi diyorum bide içimde hep normal yollardan hamile kalamayacakmışım sanki biraz uğrasacakmışım gibi bi his var oysa görünürde herseyim normal ama ne bileyim işte çok garip hislerim var

al benden de o kadar...

insan hiç büyümüyoki...
yani en azından eşim ve ben öyleyiz..2.5yıllık evliyiz, daha askerliğimiz duruyor..bize kalsa torun olucak diyorduk hep..taki geçen sene beklenmeyen bir hamilelik yaşayana kadar..olunca Allah nasıl insanın içine sindiriyor..nasıl anne olunuyor sarıp sarmalanıyor daha bir santim bile olmayan minik...
ben yaşayınca anladım..sonra kalbi durmuş kaybettim..
ama bana ders oldu:asıl bizim istiyorum diye karar verdiğimiz zaman aslında eksikliği hissettiğimiz zaman..ve herhangi bir sorunla karşılaşılırsa ihtimali de düşünülürse aslında geç kalınan zaman...
geçen ay karar vermiştik bizde grubun ilk sayfalarında yazmıştım..listede de adım var............................................

veeee...
işte listenin ikinci haberi:
böbreklerimde yüksek miktarda iltihap varmış adetimi bekleyemedim ilaçlara biran önce başlayayım diye...iki gün önce test yaptırdım ancak yazabiliyorum

bebiş yola çıktıııııııı hihoyyyt

darısı geri kalan bütüüüün listeye inşallah

sen de mi hamilesinnnn.ay ne güzl.tebrik ederim.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı diğer ark.ların başına

veeee...
işte listenin ikinci haberi:
böbreklerimde yüksek miktarda iltihap varmış adetimi bekleyemedim ilaçlara biran önce başlayayım diye...iki gün önce test yaptırdım ancak yazabiliyorum

bebiş yola çıktıııııııı hihoyyyt

darısı geri kalan bütüüüün listeye inşallah

ohh cnm benim nasıl sevindim.:dance::teytey:Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kuzum

relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
büşra44--- 4 nisan
esrtml -----4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
womarch ------24 nisan
bozo85 29 nisan

elif tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim..darısı isteyen tüm arkadaşlara...
ama dua edin bana olur mu?geçen yıl gelişimi durmuştu,düşük olmuştu.gerçi şimdi farkediyorum o zmanki değerlerimle şuankiler farklı..
bi de börkelerimde yüksek miktarda iltihap var.ilaç kullanamıyorum..bu tip idrar yolları sorunları düşüğe sebep olabiliyormuş ya da böbrekte kalıcı hasar bırakabiliyormuş...
korkuyorum..
ayrıca hala inanamıyorum..
belki tahlil yanlıştır bugün adet olurum gibi düşünmüştüm ama olmadı :asigim:

relax -----------23 mart
prenses47 ---24 mart
aycankaya---27 mart
büşra44--- 4 nisan
esrtml -----4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
srncr -----------7 nisan
pofidi -----------7 nisan
sulugöz -------8 nisan
paticik ---------9 nisan
armeda -------11 nisan
thinky ---------14 nisan
SivriBiber ----14 nisan
efsa25 --------17 nisan
kuskonmaz 18 nisan
Gurbet_gelini 20 nisan
womarch ------24 nisan
bozo85 29 nisan

canım ben hala beklemedeyim 6günüm geçti ama gelen yok test yapmayada korkuyorum

X