Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Arkadaslar hepinize merhaba,
bende amerikadan katiliyorum araniza, yaklasik 3 yillik evliyiz, sonunda denemeye karar verdik, bu ay calismalara baslayacagiz, cok heyecanliyim hihoyyyt, ovulation testi kullanacagim

bu ateş ölçümünü sabah uyandıktan hemen sonra yapıyosun dimi öyle olması gerekiyomuş çünkü
tabi her sabah daha yataktan kalkmadan alarm çalar çalmaz ateşimi ölcüyorum kaydediyorum sabah 6 7 arası ölcün diye okumuştum zaten tam 6.20 de ölçüyorum:) işe gidiş saatim

bende amerikadan katiliyorum araniza, yaklasik 3 yillik evliyiz, sonunda denemeye karar verdik, bu ay calismalara baslayacagiz, cok heyecanliyim hihoyyyt, ovulation testi kullanacagim

hoşgeldin canım a.s.
inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın :Saruboceq:

bugün doğum yapmış bi arkadaşla konuştuk son hamileliği reglin üstüne oldu hemde o lekelenme gibi değil bildiğin adet kanaması gibi bi baktı meğer iki aylık hamile belirtilerden anladı durumu.kardeşide ebe açıklama olarakta hamileyken yumurtlama devam edebiliyo bu da regle neden oluyo diyo şimdi doktorlardan böyle bişey duymadım mantıkende bana ters geliyor.hamile kaldıktan sonra regl olmak ozaman bebeğide alıp götürmesi lazım sonuçta regl rahimin iç tabakasının atılması değil mi siz ne düşünüyosunuz bugün işin içinden çıkamadık internettede tam bi bilgi bulamadım

tesekkurler arkadaslar, bu hafta baslayacagiz bizde, Bakalim hayirlisi olsun hakkimizda. Funda kayinvaliden niye bakiyor idrarina?

benim adet tarihim 30 mart ,şuan tam zamanı sanırım bakalım ilk kez deneyecez,umarım ilk denememizde tutar ,çok diliyorum ,yıllardır eşimi razı etmeye çalıştım nihayet o da istiyor artık bir bebiş...umarım her dileyenin gerçekleşir ,sevgiler

inşalah cnm.

hoşgeldin cnmcım.inşallah ilk denemede tutar cnm

Gurbet_gelini 15 mart

kuskonmaz 15 mart

candy 17 mart

funda41 20 mart

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

nezihemmm 28 mart

gıdacı elif 28 mart

womarch 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

sulugöz 8 nisan

armeda 11 nisan

thinky 14 nisan

kıslar ben yokkende listemizi önlere taşıyın olurmu kaybolmasın arkalarda.sonra zor buluorum.öpüldünüz.

merhaba
ben foruma yeni üye oldum, ama siteyi bi süredir takip ediyorum.. çok iyi fikir edinebiliyo insan..
ben de 1,5 yıllık evliyim.. biz de artık o kararı yavaş yavaş verdik sayılır.. artık anne baba olma isteği bizim de içimizde kıpırdamaya başladı..
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar..

aramıza hoşgeldin.inş.canım allah herkese nasip etsin.

merhaba kızlar biz bebek istyrz daha ilk ayımız insanın içi çok acayıp oluyr dün hastalanmam gerekyrdu ama hastalanmadım ümitlenmekte istemyrm allah herkeze kısmet etsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun canım.güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben de aranıza katılmak istiyorum yaa.Ama katılamam:KK43:çünki bir süre daha kullanmam gereken ilaçlarım ve vermem gereken kilolarım var.nese ama her aklıma geldiniz de dua edicem sizlere.

X