Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi her sabah daha yataktan kalkmadan alarm çalar çalmaz ateşimi ölcüyorum kaydediyorum sabah 6 7 arası ölcün diye okumuştum zaten tam 6.20 de ölçüyorum:) işe gidiş saatimbu ateş ölçümünü sabah uyandıktan hemen sonra yapıyosun dimi öyle olması gerekiyomuş çünkü
Arkadaslar hepinize merhaba,
bende amerikadan katiliyorum araniza, yaklasik 3 yillik evliyiz, sonunda denemeye karar verdik, bu ay calismalara baslayacagiz, cok heyecanliyim hihoyyyt, ovulation testi kullanacagim
hoşgeldin canım a.s.
inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın :Saruboceq:
nasılsın canım iyimisinmirmirmirmir
iyim canım sen nasılsın :1hug:
benim adet tarihim 30 mart ,şuan tam zamanı sanırım bakalım ilk kez deneyecez,umarım ilk denememizde tutar ,çok diliyorum ,yıllardır eşimi razı etmeye çalıştım nihayet o da istiyor artık bir bebiş...umarım her dileyenin gerçekleşir ,sevgiler
Arkadaslar hepinize merhaba,
bende amerikadan katiliyorum araniza, yaklasik 3 yillik evliyiz, sonunda denemeye karar verdik, bu ay calismalara baslayacagiz, cok heyecanliyim hihoyyyt, ovulation testi kullanacagim
Gurbet_gelini 15 mart
kuskonmaz 15 mart
candy 17 mart
funda41 20 mart
relax 23 mart
prenses47 24 mart
bozo85 25 mart
aycankaya 27 mart
nezihemmm 28 mart
gıdacı elif 28 mart
womarch 28 mart
büşra44 4 nisan
esrtml 4 nisan
ulkucağlayan 7 nisan
sulugöz 8 nisan
armeda 11 nisan
thinky 14 nisan
merhaba
ben foruma yeni üye oldum, ama siteyi bi süredir takip ediyorum.. çok iyi fikir edinebiliyo insan..
ben de 1,5 yıllık evliyim.. biz de artık o kararı yavaş yavaş verdik sayılır.. artık anne baba olma isteği bizim de içimizde kıpırdamaya başladı..
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar..
merhaba kızlar biz bebek istyrz daha ilk ayımız insanın içi çok acayıp oluyr dün hastalanmam gerekyrdu ama hastalanmadım ümitlenmekte istemyrm allah herkeze kısmet etsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kizlar bugunude atlattik henuz gelen giden yokkaydirigubbakcemile3yerimseniben