Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Gurbet_gelini 15 mart

kuskonmaz 15 mart

funda41 20 mart

relax 23 mart

prenses47 24 mart

bozo85 25 mart

aycankaya 27 mart

nezihemmm 28 mart

gıdacı elif 28 mart

womarch 28 mart

büşra44 4 nisan

esrtml 4 nisan

ulkucağlayan 7 nisan

srncr 7 nisan

pofidi 7 nisan

sulugöz 8 nisan

armeda 11 nisan

thinky 14 nisan

candy 17 nisan

Son düzenleme:
cnm 15 marttakilerin yok hala adet filan görünürde inşallah olmazda ilk hamiş haberlerini alırız.
benimde hala sancım var gelicek gibi.yarına kadar gelir die düşünüorum.

merak içerisindeyim daha birgün geçti kaydirigubbakcemile5inşallh vardr daha yeni ewliyim ama olsun kısmet hersey

kız bende 11.ayıma girdim bukadar zor olacağını bilseydim hemen düşünürdüm daha 3 aydır istiyoz gelen giden yok :nazar: rabbim göndereceği zamanı bilir o yüzden çalışmaya devam gelinler sengözlerimebaksanab

arkadaşlar yumurtlama gününün belli bi sınırı varmı yani mesela ilk 14 gün yumurtlanmaz diye bi şey var mı yumurtanın olgunlaşması için en alt sınır gün hangisi

arkadaşlar yumurtlama gününün belli bi sınırı varmı yani mesela ilk 14 gün yumurtlanmaz diye bi şey var mı yumurtanın olgunlaşması için en alt sınır gün hangisi

yok öyle bişey herhan her zman yumurtlayabilirsin o senin vücuduna bağlı şugün yumurtlama olmaz bugün yumurtlama olmaz diye bişey yok

evet akıntı ve ateş ikisinide takip ediyorum ilk günden itibaren ateşim 36.3 tü hep dün yani 9.gün 36.1 e indi bugünde 36.4 e çıktı akıntı olarakta bişey yok çok hafif bi artış var gerçi bu ısı artışı çok fazla değil ama acaba yumurtlamamı diye merak ettim 9. gün erken mi sizce

evet akıntı ve ateş ikisinide takip ediyorum ilk günden itibaren ateşim 36.3 tü hep dün yani 9.gün 36.1 e indi bugünde 36.4 e çıktı akıntı olarakta bişey yok çok hafif bi artış var gerçi bu ısı artışı çok fazla değil ama acaba yumurtlamamı diye merak ettim 9. gün erken mi sizce

bu ateş ölçümünü sabah uyandıktan hemen sonra yapıyosun dimi öyle olması gerekiyomuş çünkü

X