Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar bendede orjinal göbek varkaydirigubbakcemile3 aynı hamilele gibi indiremiyorumdakafamçokkarıştı

ya bende son 2 aya kadar hiç göbek olmazdı kot pantolonlarım bile 27-28-29beden ablam bana ne güzel dümdüz karnın var derdi ama şimdi sürekli göbeğim var senağlama

yani şu an yapacak birşey yok beklemekten başka. çünkü kanda bile 10 günden önce belli olmuyormuş. hayırlısı diyorum.

kasıkta ağrı olması yumurtlamanın bir belirtisi yumurtluyo olabilirsin
spermlerde 3 gün kadar canlı kalıyo tam riskli dönem :)

ya bende son 2 aya kadar hiç göbek olmazdı kot pantolonlarım bile 27-28-29beden ablam bana ne güzel dümdüz karnın var derdi ama şimdi sürekli göbeğim var senağlama

ALLAH ALLAH garip bi durum ya bende yeni evlendiğimde 48 kgdım şimdi vardır 56 felan benim taaaa çocukluğumdan başladı bu göbek ayva göbel diyolar ama bilmiyorum işte kilo alınca dahada çıktı hatta kızkardeşimde bile çıkmış yanii

Son düzenleme:
kasıkta ağrı olması yumurtlamanın bir belirtisi yumurtluyo olabilirsin
spermlerde 3 gün kadar canlı kalıyo tam riskli dönem :)

evet spermler 48-72 saat arası canlı kalabiliyo ama yumurta çatladığı zamanda 12-24 saat arası canlı kalabiliyo

ALLAH ALLAH garip bi durum ya bende yeni evlendiğimde 48 kgdım şimdi vardır 56 felan benim taaaa çocukluğumdan başladı bu göbek ayva göbel diyolar ama bilmiyorum işte kilo alınca dahada çıktı

bend 48 kilo evlendi şuanda 52 kiloyum benim pek göbeğim çıkmaz fazla hemde göğüs kafesinde kemikler var ya dışardan bakınca görünüyo ama kazak falan olmadığı zaman evlenmeden önce badinin üzerinden bile belli olurdu :roflol:

yarın doktora gidip hemen folic asit kullanmaya başlamam lazım. ne olur ne olmaz. siz kullanmaya başladınızmı peki?

kızlar ya ilişkiye girdikten sonra rahim içinde sıcaklığı olan varmı bende öyle oldu neden acaba bileniniz varmı

yarın doktora gidip hemen folic asit kullanmaya başlamam lazım. ne olur ne olmaz. siz kullanmaya başladınızmı peki?

ben kullanmaya başladım önce 1 kutu bitti sonra ağrılarım çok vardı bi ara doktora gittim yumurtalıklarımda iltihap çıktı ilaç kullandım o ara folik asiti almadım ama şimdi tekrar başladım aklıma geldikçe alıyorum hem folik asitin çok yararı var sadece ilaç kullanmamak lazım sebze meyvede çok tğketmek gerekir özellikle brokoli portakal bunlarda folik asit miktarı yüksek olan gıdalar aslında bide haftada en az 1 gün balık yemek gerekir

Evet canım bende dikkat ederim genelde beslenmeme. akşamları süt içmeyede başlıcam artık. folic asitin yararlı olduğunu biliyorum özellikle ilk üç ay çok önemliymiş ama gebelik genelde adet gecikmesi olunca anlaşılıp bu arada 1 ay zaman kaybı olurmuş. bu yüzden düşünmeye başladığın ay kullanmak gerekiyormuş bebeğin sinir sistemi ve omurilik gelişimi için.

kızlar bende 4 yıllık evliyim.8 aydır deniyoruz olmuyo.nazlanıyo heralde.28 yaşındayım.adetlerimde düzenlidir.bu ay 07,04,2009 gelmesi gerekiy adetimin.ateş ölçme yöntemine başladım bu ay.pekte anlamadım ama.bide onu deneyelim bakalım.hamile haberleri duymak istiyorum. .onlar umut oluyo bana.

hoşgeldin cnm.listemize ekliorum seni.

kızlar merhaba ben 10 aydır evliyim doğum kontrol hapı kullanıyordum
ama kilo yaptı ve göğüslerimde şişkinlik yapınca çok rahatsız oldum ilacı bıraktım
ve korunmuyoruz işi şansa bıraktık ama ben kararsızım eşimle bebelkeri çok seviyoruz mutlu bir evliğimiz var bende bi istiyorum bi istemiyorum çocuğu acaba zamanı mı yoksa erken mi lütfen akıl verin

meraba kuzum.cnm doğru zaman hazır olup istediğin zamandır.erken diil bence tabi siz bilirsiniz yine.bebişler evleri şenlendirio

selamlar..biz de dün akşam çalışmalara başladık,şanslı günlerim 9-14 mart arasıymış, eşimin ateşi,gribi,iyileşmesi falan derken zaman geçti ..sanırım bu ay için şans kalmadı :KK43:

selam cnm h.geldin.hiç belli olmaz.bakarsın tutar.inşalah cnm
adet tarihin ne zamandı

merhaba arkadaşlar. böyle şeyleri başkasıyla paylaşmak gerçekten güçmüş. kimseye anlatamadığım için burada yazıp birazda olsa rahatlamak istedim. bizde evleneli 1 yıl 9 ay oldu. bu aralar bebek sahibi olmayı düşünüyoruz gerçi hemen değil iki üç ay sonra falan. ama geçen gün nasıl olsa ilk denemede olmuyormuş diye denedik tabii sonuç için çook erken. adet tarihim 6 marttı biz 12 sinde ilişkiye girdik.adetim genelde 4 ya da 5 gün atarak gelir. internette yaptığım hesaba göre riskli bir gün seçmişiz sanırım. benim şikayetim. iki gündür karnımda çok fazla gaz olması ve her iki kasığımında ağrıması. evliliğimin bu ayına kadar hiç böyle birşey yaşamadım. ne olduğu konusunda pek bi fikrim yok. inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip eder.

hamilemisin acaba.inşallah ölesindir.ilk geceden hamile kalan o kadar çokki.nasıl tutuverio bilmem.ama planlayıp isteyince stres yapıosun sanırım.ondan biras uğraşıosun bebek için

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Bakalım ilk hamilemiz kim olacak

meraba büşracım.sanırsam ilk hamilemiz gurbet gelini olucak.inşallah.en yakın tarihli ve günü geçmiş olan o

merhaba
ben foruma yeni üye oldum, ama siteyi bi süredir takip ediyorum.. çok iyi fikir edinebiliyo insan..
ben de 1,5 yıllık evliyim.. biz de artık o kararı yavaş yavaş verdik sayılır.. artık anne baba olma isteği bizim de içimizde kıpırdamaya başladı..
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar..

candy teşekkür ederim canım. bu ay olmazsa diğer aylar artık. şimdilik çok takmıyorum. aslında bende hem isteyip hemde korkanlardanım. nasıl olcak nasıl bakıcam diye. o yüzden şimdilik stres yok nasip diyorum sadace. inşallah tez zamanda rabbim sana nasip eder. tabii isteyen herkese.

merhaba kızlar biz bebek istyrz daha ilk ayımız insanın içi çok acayıp oluyr dün hastalanmam gerekyrdu ama hastalanmadım ümitlenmekte istemyrm allah herkeze kısmet etsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba
ben foruma yeni üye oldum, ama siteyi bi süredir takip ediyorum.. çok iyi fikir edinebiliyo insan..
ben de 1,5 yıllık evliyim.. biz de artık o kararı yavaş yavaş verdik sayılır.. artık anne baba olma isteği bizim de içimizde kıpırdamaya başladı..
Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar..

selam yeni üyeyim burda bende bebek istiyorum 1,5 yıllık evliyim Allahım her istiyene versin inş.

hoşgeldiniz kızlar aramıza.a.s.

candy teşekkür ederim canım. bu ay olmazsa diğer aylar artık. şimdilik çok takmıyorum. aslında bende hem isteyip hemde korkanlardanım. nasıl olcak nasıl bakıcam diye. o yüzden şimdilik stres yok nasip diyorum sadace. inşallah tez zamanda rabbim sana nasip eder. tabii isteyen herkese.

amin canım benim inşallah

merhaba kızlar biz bebek istyrz daha ilk ayımız insanın içi çok acayıp oluyr dün hastalanmam gerekyrdu ama hastalanmadım ümitlenmekte istemyrm allah herkeze kısmet etsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

cnm hadi bakalım güsel haberlerini beklioruz

hoşgeldiniz kızlar inşallah hepimiz hamile kalırız da hamleyiz diye yeni topik açarız :Saruboceq: :Saruboceq:

X