• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebğimin bıngıldağı çok küçük erken kapanma riski olabilirmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kantay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
4
0
36
Kayseri
canlarım bebğim 3900 gr 51 cm boy ve 36 cm baş çevresi ile doğdu şu an 10 günlük ancak ön bıngıldağı 1 cm kadar doktora götürdüm kontrol etti şu an korkulacak bişi yok dedi 1 ay kadar sonra belli olur dedi ama ben korkuyorum haliyle aynı durumda olanlar var mı doktor gerekirse d vitaminine başlamayız dedi ama ben korkuyorum

normal doğum oldu bu arada

canım korkma benim arkadaşımın kızınında çok erken kapandı dr bıngıldağın erken kapanmasının bir sorun olmayacağını söylemiş

benim oğlumun bıngıldağıda küçüktü doğduğunda ve doktorum kesinlikle d vitaminini kesme dedi. Oğlum nerdeyse 7 aylık oldu bıngıldağı halen kapanmadı. Önemli olan baş çevresinin her ay düzenli büyümesi. bende ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama şimdi düşünüyorumda boşuna endişelenmişim.Sende rahat ol canım. bebeğinin başı büyüyorsa sorun yok demektir ki büyüyecekte emin ol. D vitamininide kesme bence ben 3 doktorada sordum bıngıldakla alakası yok bebek için çok önemli D vitamini dediler. Sağlıcakla büyüt bebeğini...

benim oğlumun bıngıldağıda küçüktü doğduğunda ve doktorum kesinlikle d vitaminini kesme dedi. Oğlum nerdeyse 7 aylık oldu bıngıldağı halen kapanmadı. Önemli olan baş çevresinin her ay düzenli büyümesi. bende ilk öğrendiğimde çok korkmuştum ama şimdi düşünüyorumda boşuna endişelenmişim.Sende rahat ol canım. bebeğinin başı büyüyorsa sorun yok demektir ki büyüyecekte emin ol. D vitamininide kesme bence ben 3 doktorada sordum bıngıldakla alakası yok bebek için çok önemli D vitamini dediler. Sağlıcakla büyüt bebeğini...

Bazen bu doktorları anlamak ne münkün... Oğlum 3 aylıkken sağlık ocağınadki doktor bıngıldak erkne kapanabilir kendi haline bırak d vitamini verme dedi. İçim rahat etmedi çocuk doktoruna götürdüm d vitaminini kesme bıngıldakla alakası yok dedi. oğlum 6 aylık olduğunda kendi doktorumuz diyebileceğimiz kişi bıngıldağına bakıp artık vitamin verme dedi. öff . Bende bıraktım. 7 aylık olmak üzereyiz bıngıldak daha kapanmadı. Şimdide vitamini kesmesemiydim acaba diyorumm . BAzen kime inanacağımızı şaşırıyoruzz.

bizim dr da gerekirse D vitaminine hiç başlamayız dedi hadi buyur burdan yak hangisine inanmalı şimdi

benim oğlan bu arada 10 günlük daha hiç bir vitamine başlamadım daha

Son düzenleme:

arkadaş aynen diyeceklerimi yazmış, benim kızımındabıngıldağı senin bebeğinki kadar olmasa da küçüktü, sağlık ocağı d vitaminini bırak diyordu, doktorumsakesinlikle bırakma d vitamini bizim içinçok önemli, bıngıldağın kapanıp kapanmaması mühim değil diyordu, ben de arada kalmıştım, ama yne de verdim d vitaminin, şimdi 15 aylık bıngıldağı halen kapanmadı

sevgili canlarım

bebeğimin 1. kontrol sonucunda baş çevresi 37,5
bebeğimin 2. kontrol sonucunda baş çevresi 39,9 cm olmuş doktor iyi dedi gelişimi ancak hala küçük bıngıldağı allahın izni ile sorunsuz bi şekilde gelişir

ancak doktorum kesinlikle d vitaminine başlamayacağız dedi yeterli kadar d vitaminini güneşten alır o bakımdan korkun olmasın dedi

bnde sağlık ocağına götürdm ve bıngıldağı erken kapanıcak gibi d vitamini kes dedi.
ama d vitmaini nette çok öenmli olduğu yazıyor
napcamı şaşırdım.

Son düzenleme:
Back