bebeyi 1 yasindan buyuk olup emziren anneler

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
kizlar merhaba kizim 14 aylik.emziriyorum.cogu insan biraktir diyor.ama ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.anliycaniz morale ihtiyacim var:2:

ben bekarım ama çevremde çok küçük çocuk var anneleri 2 yaşından sonra bıraktırdı genelinin ev hanımı olanlar ve ilk çocuğu olanlar 3 yaşında (amca torunlarım 9 tane 3 hala küçük. çocuklarının ilk çocuğu hep 3 yaşına kadar emdi. üst komşum ilk çocuğunu3,50 yaşına kadar emzirdi. ama hepside 2.3. çocuklarında 2 de bıraktırcam diip 2 bıraktırdılar(not:hepsi ev hanımı) )

kizlar merhaba kizim 14 aylik.emziriyorum.cogu insan biraktir diyor.ama ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.anliycaniz morale ihtiyacim var:2:

mrb benım kızım ve ıstahsız olmasına ragmen 21 aylık emzırıyorum doktoru bırak dıyor bende ıstahsız oldugu ıcın dusunmustum sonra vazgectım emzırmek bebegım ve bnım ıcın bır kere yasanacak guzel bırsey o yuzden 2 yasında bırakıcaz ınsallah ve umarım:):)bence senda devam etmelısnı

merhaba canim.bende istiyorum tabii.ama annem yeter 2 cocugu dogur diyor....:44::44:

merhaba benim kızım da 13 aylık ve hala emziriyorum 2yaşına kadarda emzirmeyi düşünüyorum anne sütünün faydaları saymakla bitmez bence 2yaşa kadar kesinlikle emzirilmeli

Şuan 17 aylığız emiyoruz. 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…