• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeyi 1 yasindan buyuk olup emziren anneler

nazlma

İnsanın hayatı, insanın hayalidir. (A. Gide)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
5.036
3.375
373
kizlar merhaba kizim 14 aylik.emziriyorum.cogu insan biraktir diyor.ama ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.anliycaniz morale ihtiyacim var:2:

ben bekarım ama çevremde çok küçük çocuk var anneleri 2 yaşından sonra bıraktırdı genelinin ev hanımı olanlar ve ilk çocuğu olanlar 3 yaşında (amca torunlarım 9 tane 3 hala küçük. çocuklarının ilk çocuğu hep 3 yaşına kadar emdi. üst komşum ilk çocuğunu3,50 yaşına kadar emzirdi. ama hepside 2.3. çocuklarında 2 de bıraktırcam diip 2 bıraktırdılar(not:hepsi ev hanımı) )

kizlar merhaba kizim 14 aylik.emziriyorum.cogu insan biraktir diyor.ama ben 2 yasina kadar emzirmek istiyorum.anliycaniz morale ihtiyacim var:2:

mrb benım kızım ve ıstahsız olmasına ragmen 21 aylık emzırıyorum doktoru bırak dıyor bende ıstahsız oldugu ıcın dusunmustum sonra vazgectım emzırmek bebegım ve bnım ıcın bır kere yasanacak guzel bırsey o yuzden 2 yasında bırakıcaz ınsallah ve umarım:):)bence senda devam etmelısnı

mrb benım kızım ve ıstahsız olmasına ragmen 21 aylık emzırıyorum doktoru bırak dıyor bende ıstahsız oldugu ıcın dusunmustum sonra vazgectım emzırmek bebegım ve bnım ıcın bır kere yasanacak guzel bırsey o yuzden 2 yasında bırakıcaz ınsallah ve umarım:):)bence senda devam etmelısnı

merhaba canim.bende istiyorum tabii.ama annem yeter 2 cocugu dogur diyor....:44::44:

merhaba benim kızım da 13 aylık ve hala emziriyorum 2yaşına kadarda emzirmeyi düşünüyorum anne sütünün faydaları saymakla bitmez bence 2yaşa kadar kesinlikle emzirilmeli

Back