Bebetime silik çizgi gebelik mi lütfen yardımcı olun

Kocmelek839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
74
18
26
Merhabalar yardımcı olursanız hepiniz yaşayanlar sevinirim içimde anlatamadigim bir heyecean ve mutluluk var daha önce 8 ay önce düşük yaptım 2 aylıkken sonra tekrar hamile kaldım 3 ay önce kimyasal gebelik oldu şimdi şüphelendim ve adetime 5 gün kala test yapmaya başladım ve erken gebelik de çok silik çizgi çıktı sonra tekrar yaptım predector early o negatif çıktı bugün 3 gün var bata ve hem erken gebelik testi yabancı bir marka daha önce duymaidgim onu yaptım ilk idrarla değil fakat ilk idrardan sonra 4 saat geçtikten sonra yaptım o negatif çıktı aynı idrarla bebetime yaptım 10 dakika da böyle çizgi belirdi hafif pembemsi erken gebelikde negatif çıkıp ilk 5 dakika da bebetime da böyle çıkması yanıltıcı mi sizce var mı kimyasal mi çok tedirginim doktora gitsem kan versem çıkar mı ne yapmam gerekiyor fotoğraflar bebetime in ilk idrarla degil

Eklentiler

• IMG_20220719_230654.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 1.236
  • IMG_20220719_230609.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 1.175
Çok ağrım oluyor kasıklarımda batma sancı gibi
Su anda döllenme oldu ise yumurtalıklarda 2 çekirdekli bir hücre henüz bebek yani mikroskobik büyüklükte. Yani batma sancı vs psikoloji bunlar. Adet oncesi yumurtlama dönemi vs zamanlarda batma sancı gibi şeyler olabilir. 6 hafta olmadan hormonlar yeterince yükselmez ve ondan önceki belirtiler psikolojiktir. Bulantı baş dönmesi halsizlik bunlar hep bhcg hormonunun yükselmesiyle oluyor. Sizin henüz 20 falandır 5000 10000 lere çıktığında gerçek belirtileri görürsünüz. O belirtiler gibi sanki şeklinde olmaz gümbür gümbür gelir.

Bende adetime 4 gün kala bebetime yaptığımda böyle çıkmıştı erkem gebelik testi negatifti . Gidip kan verdim değerim 5 çıktı ve sağlıkla arttı suan 5+3 haftalık gebeyim . Adet günü gelmeden kan vermeyin 2 günde bir tekrarlamak gerekıyor . Acaba yükselir mi diye stres oluyor insan

Bende şimdi kan verdim umarım bende sizin gibi sevinçli haberler alırım sağlıkla ilerledim dualarinizi eksik etmeyin

Erken kan vermişsin şimdi senin için beklemek daha zor oluyor.
Adet bir gün gecikince yapmıştım bende silik çıkmıştı. Ikinci gecikme günü yeniledim kopkoyu çıkmıştı. Biraz bekleyin lütfen.

Selam nasılsın olduzun hamilemisiniz

Selamlar kızlar,

Pcos var minik kistlerim Ocak ayından önce zor adet oluyordum tarlusal kullandım 6-7 aydır düzenli adet oluyorum bu ay adetim 6 gün gecikti bugün öğlen test yaptım sizce sonuç nedir? Silik çıktı kistlerden dolayı mı yine gecikmem sizce hamile olabilir miyim? Adet olacak gibi kasık ağrıları giriyor ara ara. Yarın kan vermeye gitmeyi düşünüyorum. Fikir verir misiniz? teşekkürler.

Eklentiler

• A68023B5-6B02-405C-AFAF-8FD4B175CADF.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 329
  • EADE4908-4BC0-4BEB-A056-23496B37B12A.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 339
Ikini resimde çizgi baya belirgin ilk beş dakika içinde çıktıysa hamilesinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…